Ik heb een super leuk rokje besteld. Deze werd snel geleverd. Communicatie was prima. Rokje was precies zoals op internet vermeld.

Heel mooi kleedje s en mantel gekocht echt prachtig Als het solden is dan kan ik iets leuks kopen

Topvintage, kan het nog leuker ?

De beschrijvingen van de modellen is altijd enthousiasmerend en bijna altijd kloppend ( maatvoering, materiaal, stijl ). De kleding is vrouwelijk, stijlvol en bijzonder. De pakjes worden snel geleverd, soms met een kleine attentie. Wat wil een winkelende vrouw nog meer ?

Super kwaliteit en snelle levering

Voor de eerste keer schoenen gekocht online zonder te kunnen passen. Maar ze zitten super goed.

Dikke duim voor TopVintage

Ik kocht cadeaubonnen voor de verjaardag van mijn dochter, dat verliep zeer vlot. Mijn dochter is grote fan van TopVintage, het is een kledingstijl die wonderwel past bij haar en het soort kleding die praktisch nergens anders te vinden is. Ook mijn nichtje is er fan van.

Super toffe kleding!

Het is een zeer mooie winkel met een fijne website. Shopping word je gemakkelijk gemaakt. De verzending gebeurt ook spoedig, en alle items waren netjes ingepakt. De artikelen waren van goede kwaliteit.

Mooie spullen en goede service!

Heb al vaak iets gekocht bij topvintage. Ze hebben altijd mooie kleding van goede kwaliteit!

fantastisch

Mooie producten, snelle levering

Veel informatie, goede foto's van artikel

Overzichtelijke webshop met mooie collectie. De maten waren goed vermeld.

De maataanduiding klopt helemaal. Snelle levering en prima kwaliteit!

Zeer geslaagd

Wat een leuke mode. Ook veel vintage stoffen en modellen. Een mooie jurk uitgezocht die de volgende dag al werd geleverd en perfect stond. Super blij mee!

TopVintage is echt geweldig

TopVintage heeft originele en prachtige spullen. Ik heb een jurk besteld voor een bruiloft en ben er heel blij mee. Snel verstuurd en goed ontvangen. Mocht je hrt willen retourneren, dan zit alles erbij en duidelijk instructies.

Mooie jurk

De jurk is precies zoals de foto en de maat klopt ook.

RETROTOPPER

Wauw, wat was ik blij toen mijn nieuwe jurk snel werd geleverd. Pasvorm perfect. Al is de maxi jurk goed te combineren met een vestje, van mij mag de zon wel komen. Een elegant mouwtje met dito knoopstrik aan de top om, net genoeg, laat zien van een elegant decolleté. Echt een aanwinst in mijn TOPVINTAGE collectie

Altijd prettig shoppen hier

Nog nooit problemen gehad hier, en zo goed als altijd de juiste maat.

Gewoon TOP

Deze week heb ik mijn eerste bestelling ontvangen en ik kan er eigenlijk kort over zijn: top! Het artikel is precies zoals het ook op de site omschreven was. De website is lekker overzichtelijk en alles is prima beschreven. Bovendien was de bestelling, netjes verpakt, op tijd in mijn bezit (wat wel belangrijk was ivm carnaval..). Wat mij betreft tot nu toe zeker voor herhaling vatbaar!

Broeken qua mt goed alleen te lang Maar verder zitten ze perfect

Uniek, mooi en apart

Heb het pas ontdekt en heeft echt de leukste winkelervaring die je nergens anders vind.

Mooie kleding, veel en orginele keuze. Snel verzonden. Dolblij met mijn nieuwe rol.

Eenfeestje

Mooie website met goede maat aanduidingen en maattabellen

Past perfect en mooie stof

Mooie jurk en truitje gekocht. Zit lekker en past mooi! Tijd voor een feestje...

Mooie kwaliteit artikelen

Voor de eerste keer ergens iets bestellen is altijd afwachten wat de kwaliteit is en of het wel geleverd wordt. De levering was super snel en de kwaliteit van de artikelen erg goed.

Prima zoals altijd

Lijk wel dat ik bericht krijg van extra sale/korting nadat ik een bestelling heb geplaats! Soms betreft het het item dat ik net bestel hebt! Waarom? ik heb alsnog de korting gekregen.

Perfect!

Mijn eerste aankoop was een maat te groot. Een maat kleiner kwam net zo snel als de eerste bestelling. En MOOIII!!! Net zo prachtig als op de foto! Dit wordt een opzet tot meer..... Waarschijnlijk een swingjurk. Na de zomer, na mijn chemo en operatie. I LOVE TOPVINTAGE!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade