Supersnel en stylish

Ik heb 2 petticoats en een paar vestclips besteld. Ik had ze al eventjes in de gaten maar eentje was uit stock. Maar wat handig dat je een 'remind me' kan instellen voor nieuwe stock. Eens ze besteld waren had ik ze na 24u al in huis. Netjes geleverd in een supermooie, bedrukte doos. De vestclips mooi beschermd in een klein bubbelwrap zakje, de petticoats in een vacuüm zak. Er was zelfs een retour-etiket voorzien, indien nodig (spoiler-alert: nee hoor, van mij). Na de verplichte swoosh-tests, ben ik zeer blij met m'n aankoop. Fluffy, zacht en topservice!

Lang gewacht en toch nog kunnen kopen..

Prachtige jurk voor mijn vrouw haar verjaardag.. alles zit goed.. wordt leuk om hiermee te gaan stijldansen… jive, chachacha en rumba.. pittig en mooi!!

Snelle levering, wauw schoenen!!

Wat een leuke schoenen! Maatadvies klopte wls een bus. Ben zoo blij!!

Great !

Mooie kleding, love de verpakking !

Wat een gave spullen met een prima service!

Ik heb twee jurken besteld waarvan ik er één helaas heb moeten terug sturen. Maar de ander staat als een droom, de pasvorm is perfect!

Mijn ervaring met topvintage is zo dat er Altijd een goede service is

Snel geleverd, product klopt met de beschrijving

Heel blij met mijn nieuwe bloes, de kleuren en maat kloppen met de beschrijving. Top!

Juiste producten, netjes verpakt en op tijd geleverd. Maten waren goed en de kleding was volledig volgens beschrijving. En wat een mooie blouses en jurkje! Daar kan je mee voor de dag komen op je werk, thuis en op een feestje.

Mooie, elegant me kleding van goede kwaliteit

Mooie jassen en fijne ervaring!

Mijn eerste bestelling bij TopVintage: website was duidelijk, maattabel ideaal (en klopte perfect!). De jassen zagen er mooi uit en waren met zorg ingepakt en naar mij verzonden. Ik heb 1 jas gehouden, ben er erg blij mee. Ook de communicatie via de chat was vriendelijk en behulpzaam.

Erg blij met mijn nieuwe jurk en rok!

Ik vond de winkel ervaring bij TopVintage erg prettig, het is vooral fijn dat er geen standaard maat advies is maar dit per artikel anders is afhankelijk van het artikel, dat maakt de juiste maat vinden een stuk makkelijker. Ik ga zeker vaker bestellen, zoveel mooie kleding!

Snelle en goede service

Best een dure panty besteld , maar absoluut waar voor mijn geld. Ook snel In huis

Snelle levering en retour verwerking

Ik had 3 items gekocht. Via de maat tabel, helaas toch 2 items veel te groot. Gelukkig was het snel geleverd en snel weer retour. Dit was allemaal goed en netjes verwerkt. Jammer van de kleding maar die bestel ik nu in een paar maten kleiner!

Snel verzonden, mooie kleding

Twee broeken besteld die erg snel werden geleverd en er mooi uit zagen. Ik zou hier opnieuw bestellen!

Fijn winkelen

Duidelijk omschreven producten, nette levering.

Alles is great

Mijn selectie is gemaakt door mij door de stof keuze en de juiste maat dan komt alles goed

Vlotte levering en perfect verpakt!

Dag na mijn bestelling mijn pakket al ontvangen. Handtas was zeer proper verpakt. Ik ben er super blij mee.

Prettig

Vlotte verzending en altijd leuk als er afgeprijsde artikelen zijn

Top en fijn!

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgt. Makkelijke bereikbaar. En word meteen geholpen. Super fijn!!

Fijne betrouwbare online winkel

Fijne duidelijke website. Nu voor de tweede keer weer lekker geslaagd. En heb je speciale vragen zijn ze via whatsapp snel te bereiken.

Perfect!

De rok is heel mooi en lekker warm. Nog beter dan de foto's.

Goede kwaliteit kleding

Je krijgt echt waar voor je geld, deze kleding is mooi en van goede kwaliteit. En de maten zijn ook goed.

Super mooie kleedjes, snelle service!

Geweldig!

Superblij met mijn bestelling! Prachtige jurk, rok en truitje. Mooie kwaliteit en omschrijving van product en maten kloppen helemaal. Supersnel geleverd en goed verpakt. Goede communicatie over het verloop van de bestelling. Jullie hebben er weer een vaste klant bij.

Chique velvet jumpsuit

The reflection of the grey velvet really adds a touch of glam to your outfit. The jumpsuits fits perfectly and the fabric feels really soft.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade