zeer tevreden

levering was super snel bestelde kleedje juiste pasvorm mooi afgewerkt en aangename stof ,de schoentjes teruggestuurd pasvorm ging niet gaapte langs alle kanten en niet aangenaam om dragen

Zeer goede kwaliteit en goede service!

De jurk is prachtig en van zeer goede kwaliteit. Ik ben tevreden over de service en de snelle verzending!

In alle opzichten super

Fijne website, eenduidige maatvoering, leuke collectie, snelle bezorging!

Heel blij met fijne jurk.

Superleuke orginele spulletjes. Een snelle levering, en je krijgt het in een mooi doosje. Heldere en makkelijke retourservice als maat niet goed is. Ik heb een heel fijne jurk gekocht, van mooie kwaliteit stof, die goed valt. Met de oorbellen ben ik ook heel blij! Ik ga zeker nog meer bestellen!

Erg blij dat ik TopVintage gevonden heb, ben erg blij met mijn aankopen, mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs, ik ben fan!

Heerlijke jurk

De jurk is van heerlijke kwaliteit dikke stretch stof. Zit als gegoten! Geen knoopjes of strikjes dus over je hoofd aantrekken en klaar. Echte aanrader!

Super, top Excellent

Eerste aankoop gedaan en moet zeggen alles is gewoon super; Kwaliteit, service, ervaring met de webschop , met de klantendienst gewoon Excellent. Geen enkele winkel kan aan jullie tippen , is mijn ervaring op dit moment. Bedankt en tot wederzien Annemie

Topshop voor mooie jurkjes

Leuke webshop vooral als je van mooie jurkjes houdt, bijpassende schoentjes erbij. Tweede keer besteld en wederom naar tevredenheid, niets hoefde terug, alles paste en was mooi zoals verwacht. Snel geleverd, zelfs in drukke decembermaand.

Altijd top!

Groot assortiment en snelle service. De maattabellen en adviezen zijn nagenoeg altijd correct! Snelle levering en bij bijzonderheden een goede service. Geen mailtjes, maar een telefoontje. Heel fijn!

Ik heb in 3 maten een jurk besteld, waarvan 2 retour. Ik heb even telefonisch contact gehad en ze zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam

Altijd een feestje

Het is altijd een feestje om bij jullie te shoppen. Alles is gaaf en het is vaak best moeilijk om een keuze te maken . En als je nieuwe kleding binnen is dan kan ik weer stralen in mijn nieuwe outfit.

Prachtige kleding

Snel en correct geleverd

Snelle bezorging

Mijn eerste bestelling was spannend, hoe past het model en is de kleur goed voor mij? Het gekozen model flatteert mij niet, jurk zit precies strak boven de taille waardoor de rok vreemd uitwaaiert. De kleur is erg mooi. Met een shawl los ik het op. Ik kijk uit naar een volgende jurk!

Snel en mooi

Snel geleverd, goed verpakt en prachtige kleding. Ik koop vaak via TopVintage en ben nog nooit teleurgesteld :)

Weer helemaal happy

Was weer perfect…opnieuw moeten kiezen voor een nu passende maat voor een ander lichaamsgewicht. Maar met de tabel is dit prima gelukt

Heel blij met mijn nieuwe outfit van King Louie

Mooie overzichtelijke webshop. Mooie foto’s. Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Het totaal assortiment past goed binnen het vintage genre!

Prachtig

Wat een beauty van een jurk. Stijlvol en sjiek

Past perfect

Prachtige jurk en snelle levering!

Een fantastische ervaring

Ik ben erg blij met mijn mooie jurkjes,bloesjes en rokjes van Top vintage. Mooie mode en goede kwaliteit. Snelle levering, alles mooi verpakt, een heerlijke belevenis om het uit te pakken en aanteproberen. Ik ben inmiddels 73 jaar en Ik voel me nog steeds super vrouwelijk in deze prachtige mooie Mode. Hartelijk bedankt. Anna

Kleding netjes verpakt en met zorg ingepakt

Vrijdag rond 14 u bestelling gedaan en zaterdag bezorgd. Rond 16 u op dezelfde vrijdag een tweede bestelling gedaan deze werd pas woensdag (!?) bezorgd. Beetje jammer, ik kreeg eerst t bericht dat t vrijdag aan de vervoerder was overgedragen en zaterdag bezorgd. Daarna wederom bericht dat t aan de vervoerder was overgedragen en maandag bezorgd zou worden. De hele maandag geen bericht en geen bezorging. Dinsdag bericht dat t wederom bezorgd zou worden en uiteindelijk pas woensdag bezorgd. Pff. Helaas is de bestelde jurk iets te strak. De hudson bolero is perfect, deze heb ik ook al in t rood. Daarom gaat t bestelde vestje ook retour. Ben heel blij met jullie (webw)winkel. Leuke kleding!

Erg fijn

Precies als op de foto!

Mooie pasvorm, mooie kwaliteit, goede maatvoering, kortom perfect!

Heerlijk zittende jurk

Jurk zit echt heerlijk. Lichte stretch. Daardoor is het voor mij niet nodig om de rits achter los te maken, wat fijn is met beperkte arm functie. Mooie bordeaux rode kleur.

Snelle levering, perfect maatadvies

Altijd goed