Mooie broek, perfecte maat, snel geleverd. Erg tevreden

Prachtige producten van hoge kwaliteit

Helemaal blij met de prachtige jurken en panty's. Ik moet mezelf beheersen om de winkel niet leeg te kopen!

Mooie merken en supersnelle verzending

Helaas paste de broek me niet mooi, dus die is retour . Maar de verzending was supersnel ; volgende dag al ontvangen. Het bekijken van de website is al een feestje; zulke mooie stukken en merken !

Fabulous

Ik heb een bordeaux rode petticoat gekocht. Deze zit als gegoten. Heerlijk stofje en een fantastische kwaliteit. Verder was de levering goed te volgen en deze was ook op tijd. Ik zal hier graag in de toekomst vaker willen bestellen

Superfijne shopervaring

Overzichtelijke website, snelle levering, lieve klantenservice. Mooie stoffen en pasvorm, fijne tijdlize items in een superleuke collectie voor stijlvolle dames!

Prachtig!!

De jurk ziet er prachtig uit en zit ook nog eens comfortabel. Hij omhelst je figuur precies waar je dat wilt

As always weer super en vriendelijk geholpen

Mijn bestelling lag klaar in de store omdat ik nog even wilde passen... Petra wist het direct en hielp me zoals altijd super fijn én geslaagd met mooie nieuwe outfits!

Fijne snelle afhandeling.

Ik heb een cadeau bon besteld voor 25€ om als verjaardagscadeau te geven. Deze kwam netjes verpakt binnen. En vrij snel.

Ik wil mijn jurk ontvangen

Ik heb mijn jurk wel betaald maar nog steeds niet ontvangen. Kunt u hier zsm werk van maken anders wil ik mijn geld per direct terg.

Size up in my opinion

It is a nice quality dress but in my opinion the fit is tighter than other brands in my size ( usual size is 10/38) In the end it was too uncomfortable to wear for my party, so I would say to size up.

Perfecte fit

De jurk is prachtig. Hij kwam een dag na bestellen binnen via de post. De stof is stevig maar toch elastisch. Het dekt goed oneffenheden af, waardoor mijn figuur er beter uit komt dan het is. Ik heb de maten uit de maattabel gevolgd en dat klopt precies. Heel erg blij mee. De kleur is iets donkerder dan op de foto, waardoor het nijgt naar bijna zwart, maar het misstaat absoluut niet. Erg blij!

Een Hele mooie site en een TOP service

Echt een aanrader!

Prachtig

Prachtige jas! Zit als gegoten. De maattabel klopt en de beschrijving ook. Elke euro waard!

Wondermooie jurk!

Spannend om te zien of de jurk die ik online had gekozen zo mooi zou zijn zoals op de foto en me nu ook zou passen. Dat deed ze dus zeker! Ik werd zelfs ‘prinses’ genoemd toen ik de jurk droeg! :-) Héél tevreden.

Hele goede eerste indruk

Eerste keer dat ik hier kleding bestelde. Prettig werkende webshop, duidelijke maattabellen wat maakte dat ik zekerder was dat mijn aankoop zou passen. Veel te veel leuke items om uit te kiezen, maar toch een goede selectie kunnen maken. Erg blij met mijn aankoop en de snelle verzending. Ga hier zeker nog eens shoppen.

Eerste ervaring is goed

Het was de eerste keer dat ik ik iets bestelde. Het was een jas. Ondanks alle feestdagen toch redelijk snel geleverd. De jas zit als gegoten. De kleur is geweldig en de stof voelt fantastisch. Ik ga er mee stralen

Mooie panty goede kwaliteit

Goed! Mooie kleding en accessoires

Mooie vesten en aparte sieraden. Snelle levering. Ik word altijd blij van topvintage!

Een zaak voor werkelijk iedere vrouw!

Ik ben recentelijk voor het eerst in de store geweest, wat een heerlijke ervaring! Ik hou niet van shoppen en omdat ik een maatje meer heb vind ik het vaak lastig, vooral met jurken. Zo fijn dat mijn maat gewoon standaard is bij jullie en dat het personeel zo vriendelijk en behulpzaam is. Voor de eerste keer heb ik met plezier gewinkeld voor kleding! En wat een prachtige jurk heb ik gekocht bij jullie!

Snelle levering, mooie unieke kleding

Snelle levering, mooie unieke kleding

Kleding past perfect

Tot nu toe is de kleding die ik gekocht heb altijd perfect. Pasvorm en stof. Ook is mijn bestelling altijd op tijd.

Echt een prachtig jurkje

Nouuu deze heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!

De kwaliteit van het geleverde product, de snelle levering en de vriendelijke benadering van het bedienende personeel in Kerkrade zojn top.

Mooie merken, prachtige kleding.

Hele mooie merken, kwaliteit, prachtige kleding. Echt om jezelf te verwennen.

Super snelle levering en goede kwaliteit jurk!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade