Snelle service. Product was heel mooi en origineel verpakt. Ik ben fan ;)

Vlot en goed

De bestelling verliep zeer vlot. Goed artikel, niks op aan te merken

Mooie jurk, prachtige stof

De stof is mooi en soepel. Ik had eerst maat 22 besteld, deze was te groot en daarom heb ik een maat 20 besteld , snel besteld en de grote heb ik teruggestuurd Dank voor de snelle levering

Topvintage is heerlijk!

Het bezoeken van de website, het vullen van je winkelwagen, het ontvangen van je bestelling en dan... uitpakken en passen! Van Topvintage kun je alleen maar blij worden.

Prachtige schoenen!

Ik was opslag verliefd op deze schoenen, en toen ze toevallig in mijn maat nèt weer op voorraad waren sloeg ik mijn slag. Ze zijn prachtig en zitten comfortabel. Als iemand die graag op dit type schoen loopt ben ik er helemaal weg van! De kwaliteit is super en alle details kloppen.

Goede service.

Ik heb al 2 keer besteld van deze website. Werd voldoende op de hoogte gebracht, bestelling kwam zeer snel aan en artikelen terugsturen is zeer makkelijk. Ik kreeg voldoende uitleg over hoe het retourbeleid juist zit en de website is leuk ingericht, werkt vlot en ik kan makkelijk alles zoeken wat ik vind. Maatadvies is ook zeer goed.

Top kwaliteit

Snelle levering, goeie kwaliteit van kledingstuk

Goede service en de beschrijving van de jurk klopt helemaal. Met deze jurk kunnen we swingend de feestdagen in.

Prachtige jurk van mooie kwaliteit

Ik kocht al vaker bij Topvintage dit merk en ook nu weer is deze prachtige jurk van een mooie kwaliteit met een unieke print. En zoals altijd is de bestelling keurig verzorgd!

Geweldig!

Jurk besteld, werd snel bezorgd. Ik vind de jurk prachtig! Ben er heel blij mee.

TopVintage jullie maken mij altijd gelukkig ❤️

Heb weer een bestelling geplaatst.. jas, kleedje en truitje. Alles past perfect en zoals op de foto!! Mooie stoffen, perfect afgewerkt!! Ben heel tevreden. Dankjewel voor de snelle levering!!

Schitterende jurk

Wat een mooie jurk. Mooie vintage look, en prachtige stof. Stevig maar toch soepel vallend. Maat klopt precies. Dit zal zeker niet de enige jurk blijven die ik bij Top-vintage zal kopen.

Geweldige service

Ik had een broek besteld. Welke, ondanks de maattabel aangehouden te hebben, te groot was. Na contact opgenomen te hebben met TopVintage vertelde Bernice mij dat ik op kosten van TopVintage mijn broek kon retourneren. Dat is nog eens goede service. Helaas is de broek er niet in een maat kleiner. Ik duim dus voor een retour. ;) Dank TopVintage voor de goede service. Sandra.

Ben een appel-model met eigen zin qua kleding. Na vondst van de website "TopVintage" kon ik me niet voorstellen hoe "swingjurken" me zouden staan. Dus naar fysieke winkel in Kerkrade. Twee geweldig mooi passende jurken gekocht. Ook de A-model rokjes vielen reuze mee, maar ik twijfelde. Nadien toch nog een zelfde model rokje gekocht via de website. (Op de website vind je nog meer dan in de shop, maar het magazijn ligt erbij. Dus als je weet wat je wil, wordt dat vlot bijgehaald.) Prijs/kwaliteit is prima! Vlotte levering en in de winkel geweldige bediening in de winkel. Voor mij dus TOP. Ik heb een nieuwe kledingwinkel ontdekt waar ik zeker mijn gading vind.

Van de kleding die ik bestel passen maar een paar stukken niet. Het terugsturen is erg gemakkelijk en verloopt vlot. Het aankrijgen net hetzelfde. Er is een duidelijke communicatie over de spullen. Ik vind het ook een leuke website en de filters doen hun werk. Leuke kleding!

Enorm blij mee!

Zo blij met het uitgebreide aanbod aan superleuke kleding bij Topvintage. De rok die ik bestelde is prachtig, zit geweldig en is ook kwalitatief heel goed.

Zo fijn, alles perfect!

Makkelijk te bestellen, goede maatvoering, prachtige stoffen en ook nog eens een goede levering! Top vintage biedt echt wat ze beloven! Zo blij met de rok en pettycoat!

Fast delivery, gorgeous dress

I was looking for the perfect red dress and I found it here! The dress fits perfectly the quality is good , and the delivery was done within a day. Definitely will order here again!

TopVintage met Topkwaliteit

Goede kwaliteit, mooie pasvorm. Mooie mode voor de zelfbewuste vrouw van nu!! En ook nog eens leuk verpakt!

Helemaal Happy

Panty besteld, heel mooi! Precies zoals beschreven, snelle verzending.

Leuke prijs

Met Black Friday mijn favoriete top gescoord met korting. Daardoor duurde het verzenden wel iets langer, maar dat had ik goed contact over.

Het is weer top!

Hele fijne Surkana broek; mooie pasvorm

Prachtige jurk en blouse

Mooie kwaliteit en prachtige modellen. Helaas was de trui niet geleverd, die bleek niet meer op voorraad. Bij navraag werd dit vriendelijk toegelicht. Ik zal zeker vaker wat gaan bestellen!

Echt altijd raak

TopVintage heeft heel sexy en vrolijke jurken, die geweldig staan bij iemand met een korter bovenlijf en lange benen. Het zit altijd als gegoten, en benadrukt vrouwelijke vormen. Jurken gaan ook lang mee. Ik ben blij met deze online winkel!

Snelle verzending, mooie kwaliteit

Heel veel keuze. Gemakkelijke betaling en dan nog eens super snelle verzending. Kwaliteit is prima, past en valt zoals beschreven. Ook retourneren ging vlot.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade