Super&supersnelle bezorging!

Ik ben heel blij met de items die ik besteld heb bij Topvintage en het was in minder dan 24 uur bij me! Kwaliteit en pasvorm van de fleece panty en body zijn beide echt uitstekend.

Super goed

Altijd top, en altijd snelle reactie terug ben super blij met jullie

Mooi product en snelle levering

De vaas was goed verpakt, supersnel geleverd en voldeed helemaal aan de beschrijving.

Fijne velvet rok ,twee gekocht.

Ervaring goed, pasvorm prima en snel droog en blijft goed bij wassen op 30 graden

Is goed.

Die is goed verlopen. Ben er tevreden over. Bestaat er van Top Vintage ook een winkel in Belgie? Alvast bedankt voor uw reactie. Groetjes, Monique.

geweldige site voor vintage lovers

prachtige en kwalitatief goede kleding voor een mooi prijsje. Je hebt het gevoel dat je kwaliteit koopt en je krijgt kwaliteit binnen! erg aangenaam verrast door de kleding die ik heb gekocht en zal zeker terug komen! Maatvoering is niet standaard dus check altijd de centimeters voor dat je koopt!

Uitstekende service

Leuke broek en zeer snelle levering en een verzorgd pakketje. Een uitstekende service en erg makkelijk om via de site te bestellen. Helaas is de broek veel te lang, dus retour gezonden.

Leuke jurk, goede pasvorm.

Top Vintage is een geweldige winkel met fantastische kleding die ook nog heel betaalbaar is. Ik bestelde een jurk van King Louie, 2 dagen later kon ik de jurk passen en zat als gegoten, zo blij mee.

Top Vintage is Top, topjurk en zeer snelle levering

Ik had de jurk gezien, besteld, betaald en hij werd zeer snel geleverd. De volgende dag op een service punt, waar ik het later op een tijdstip dat het mij uit kwam heb opgehaald

Snelle levering, goeie service, mooi artikel!

Levering was zoals beschreven. Kwam netjes binnen in een nette verpakking. Artikel was zoals verwacht, klopte met de maattabel. Hele mooie stof en zit erg mooi. Conclusie; super tevreden, will order again!

Topvintage is een Superleuke online winkel!

Alleen jullie hebben acties of een soort wedstrijdjes of foto win acties en de laatste keer kon je voor 2 personen een schop te goed winnen Daar doen wij dan aan mee! En we horen er niets meer over! Ook niet wie uiteindelijk de winnaars zijn geworden! En dat is een gemiste kans! Want dan doen de mensen ook niet meer mee, want je hoort er toch niets meer over! Dat vind ik echt slecht dat is de mensen voor de gek houden!

Geweldig!

Goede service! Meteen antwoord met chatten! Besteld en de volgende dag in huis.

Heel tevreden!

Snelle levering. Goed uitgelegd hoe eventueel te retourneren. Prachtige jurk die op de site goed weergegeven is op de foto's.

Mooie kleding

De swing jurken die ik koop passen altijd, de print is mooi, blijft goed in de was. Ik voel me heel vrouwelijk en word er blij van.

Top jurken , top service

Prachtige jurken geleverd via een topservice. Ook retourservice verloopt top!

Leuke kleding

Snelle levering, goede kwaliteit kleding en een stijl die haast niet te vinden is.

Originele schoenen van hoge kwaliteit

Prachtige hakschoenen van Nemonic. Ik was verrast door hoe ontzettend lekker ze zitten en lopen, naast dat het de mooiste schoenen zijn in mijn collectie. Ik twijfel of ik meteen een reservepaar aanschaf. Snelle verzending en goede service.

super

Voor de eerste keer gekocht bij Topvintage en ga hier zeker vaker terugkomen. Snelle levering en een prachtig product.

Supersnel ontvangen.

Wat een fijne ervaring. Supersnel mijn topje ontvangen. Het zit als gegoten. Heel tevreden over d kwaliteit.

Mooie kleding.

Mooie kleding, top merken, overzichtelijk op de site. Leuk met accessoires erbij

helemaal TOP !!

prima en vlotte levering fijn om te zien wat ik een vorige keer heb bekeken zodat ik afweging kan maken wel/niet kopen retour gaat ook perfect veel leuke en verschillende artikelen

Super levering

Ik heb 3 badpakken besteld zien er super mooi uit nu nog de mooiste kleur kiezen Snelle levering ook

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering Product zoals verwacht

Alles netjes verpakt. Uitstekende kwaliteit.....

Opvallend

M´n zwarte truitje met gele sterren staat me goed, vooral bij de wijd uitwaaierende rok met motiefjes in verschillende kleuren, waaronder ook geel. De lengte van het truitje is elegant en valt zoals het hoort, niet te kort, niet te lang. Ik krijg in ieder geval veel complimenten, eigenlijk bij alles wat van TopVintage komt.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade