Mooi

Ik heb normaal wel maat s/m maar hier neem ik L het valt allemaal kleiner uit

Heel stoer en vrouwelijk

Wat een prachtige jurk! De stof is mooi stretch en valt mooi. De maat is precies. Goed en de jurk ziet er stoer en ook heel vrouwelijk uit. Het enige minpuntje vind ik de rits. Achter op de rug. Voor de rest een aanwinst voor in je kast

Snelle levering!

Prachtige blouse besteld! Zit als gegoten en mooie kwaliteit!! Ook mooie handschoenen besteld voor mij en mijn moeder. Staan Prachtig bij mijn winterjas!! Erg blij mee. En snelle levering!

Heel enthousiast over TopVintage

Een paar dagen geleden twee jurken en twee petticoats besteld. Het was netjes ingepakt. En een snelle levering.

Leuke en mooie kleding snelle levering en makkelijk terug sturen als iets niet helemaal jou smaak is

Vintage is mijn winkel

Heel mooie kleren , en schoenen

Hele fijne kleding bij zeer klantvriendelijke winkel

Dit was mijn eerste bestelling bij topvintage. Een heel fijne website, goede beschrijving van producten. Komt geheel overeen met de ontvangen kleding, welke zeer goed bevalt. Snelle levering en fijne communicatie via de update-mails. Ga zo door :)

verrassende goede ervaring

Ik was heel aangenaam verrast door TopVintage, omdat ik na mn eerste bestelling 10% korting aangeboden kreeg op mijn volgende aankoop. Die volgende aankoop zijn dus de black en white sokken geworden. Zonder die korting was de aanleiding minder verleidend geweest! Zo zie je maar!!

Geweldig!

Vind het geweldig om heerlijk door alle leuke kleding online te struinen, elke keer zie ik weer wat anders.

Twee jurken besteld. Passen beide uitstekend en werden snel bezorgd.

Ben heel blij met mijn twee swing jurken: de Amelia Flower in rood en de Sydney Floral in black & purple. Ben een maatje meer (2XL), maar de jurken zitten geweldig en staan prachtig. Kan niet wachten om ze te dragen!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Prachtige jurk, snel geleverd, prima pasvorm: blij mee!

Weer een geweldig item Snel geleverd

Fantastische site

Wat een leuke site! Ik ben echt gek op deze kleding. Jurk die ik besteld heb zit fantastisch en past precies. Dik tevreden.

Zo'n mooie aanwinst!

Een prachtige jurk, gekocht voor een feestje, met een petticoat is mijn outfit helemaal compleet!

Echt weer eens wat anders

Zo leuk om weer eens wat anders te zien dan het "standaard" modebeeld. Ik zag mezelf helemaal niet als een drager van vintage stijlen, maar ben super blij met mijn seventies jurk en mooi ajour truitje.

Weer een pakketje gekregen met de post Was reuze benieuwd naar de trui die ik besteld had. Alleen de kleur al geweldig mooi. En de sieraden waren even mooi ben er erg blij mee.

TOP ...vintage :-)

Zoals altijd, top service: besteld en alles correct geleverd Bedankt en tot de volgende Warme groeten Gaby

Snel een mooi product ontvangen in de goede maat door de maattabel.

Mooie broek, goede kwaliteit. De rok viel tegen kwa model dus die ging retour. Dit ging simpel en zonder gedoe, geld werd ook snel terug gestuurd.

Snelle verzending, leuk assortiment

Leuk assortiment, ik zou wel 10 jurken tegelijk kunnen bestellen. Snel verzonden en nu ook met een leuke kortingsactie

Top(s)!

Prachtige tops, mooie kwaliteit! En zoals altijd goede pasvorm

Snel, en schitterend

Met hulp van de maattabel een jurk besteld die súper mooi past en ook qua kleur heel goed op de foto lijkt! Ik heb een nieuwe favoriete dress-shop gevonden!

Superleuke winkel!!!

Wat een leuke winkel met enige spulletjes!!! Deze week mijn eerste bestelling mogen ontvangen en die stelde absoluut niet teleur!! Alles precies zoals afgebeeld op de site. Ben er heel erg blij mee en zal zeker vaker bestellen hier! Pakket ook gewoon netjes op tijd in huis!

Jammer maar helaas

Op het moment dat ik mijn artikel in de winkelwagen heb en op 'betalen' klik, dacht ik eraan dat ik nog iets wilde bestellen. Ik breek de betaling af maar helaas ging dit niet meer. Je moet dan contact opnemen met de klantenservice. Aangezien het zaterdagavond was ging dit dus niet. Ook wilde ik geen 2x verzenden betalen dus heb ik het 2e artikel maar niet besteld. Jammer maar helaas.

Handige maatinfo die perfect klopt

Bij topvintage heb je altijd een apart opgemeten maattabel die perfect klopt. Ik shop hier dus gerust online. Indien er een probleem is wordt er altijd een oplossing gevonden.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade