Maten en modellen kloppen niet.
Ik heb een spijkerpak besteld van hetzelfde huismerk en in dezelfde maat als een eerder spijkerpak. Dat eerdere pak past perfect. Helaas was het nieuwe model helemaal fout. Een heel lang lijf en korte beentjes. Een veel te sterk ingesnoerde taille. Niet geschikt voor de menselijke vorm. Ik heb het terug gestuurd, maar moet wel de kosten daarvoor betalen. Ik heb ook al de kosten betaald voor de bezorging. Dit pak zou helemaal niet verkocht moeten worden, want er is geen vrouw, die er in past. Tenzij je hele korte beentjes hebt en een ellenlang lijf. En een wespentaille van het kaliber ingesnoerd korset.
De reactie van Topvintage was: Omdat wij een afwijkende pasvorm voor een bepaald lichaamstype niet als een defect zien, kunnen we de retourkosten in dit geval niet vergoeden.
Belachelijk natuurlijk. Er stond nergens dat het zo'n raar model was. Ik heb een lang slank lichaam met normale proporties en pas altijd in maat 40. Zij hebben gewoon een minkukelmodel opgestuurd. Ik heb al eerder 2 jasjes terug gestuurd, waarvan de maten totaal niet klopten, allebei maat 40. De ene veel te klein en de ander veel te groot. Daarvan heb ik een deel van de retourkosten vergoed gekregen. Niet alles..
Vreemde praktijken. Ik koop hier dus niks meer.