De enige winkel met zoveel mooie vintage kleding!

Uitgebreid aanbod en met de sale mooie aanbiedingen. Ik heb hele leuke vintage pumps gekocht en ben erg tevreden!

fijne jurk, past precies

Het beste aan topvintage is de uitgebreide maatomschrijving bij elk kledingstuk. Hadden alle webshops dit maar!

Onkreukbaar fleurig en kleurig

Heb enkele jurken gekocht van die fijne stof. Maatvoering was duidelijk en krijg veel complimenten, eigenlijk bij elke aankoop. Mijn huidige aankopen zijn fijn om mee op reis te nemen, ze nemen weinig ruimte in en kreuken niet!

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Hele mooi kleding en de jevering was zorgvuldig ingepakt en kwam snel! Het meetlint was een leuke extra attentie. Zeer tevreden!

Eerste bestelling, top

Mijn eerste bestelling, wat een leuke kleding. Ben gelijk verkocht en fan. Leuke collectie, goede en snelle service en de rok en jurk is boven verwachting. Ga zo door

Alle producten perfect afgeleverd!

Het zijn mooie producten en netjes verpakt

Ik ben vaste klant en altijd dik tevreden over de kwaliteit.

Ze hebben ,nu ik in een rolstoel beland ben ,altijd wat moois voor mij . Ik zou wel willen dat er wat meer jeans treggings/leggings in de verkoop waren zonder knopen en rits want die kan ik vanwege mijn progressieve scoliose en scheefgroei van de rug niet meer aan . En als ik een zoekwoord in type :zonder knopen en rits:dan krijg ik toch leuke broeken te zien met rits en knopen . Voordat ik een medische misser had ondervonden kon ik dat gewoon nog aan maar nu niet meer Maar net als vesten en truien en t-shirts heb ik nog steeds leuke aparte kleding . 2/3 wat in mijn inloopkast hangt en legt en ook laarsjes en schoenen kan ik niet meer aan maar ik heb het nog nooit gedragen en vind het zonde om het voor een habbekrats weg te doen want het zijn best dure kledingstukken en laarsjes etc . Maar ik zal Top Vintage altijd trouw blijven . Bedankt voor jullie hulp in deze. Lieve groetjes van Petra.

Topper

Aan gans het team, proficiat voor de mooie presentatie van jullie website. Mooie vintage artikelen aan schappelijke prijzen . Misschien voor mensen met een maatje meer ook een bredere waaier aanbieden aan keuze. Maar ik kom zeker nog eens terug. Grt Hilde Toppie

Netjes verpakt en vlot geleverd

De kleding van Voodoo Vixen was in zakjes met her sluitbare sluiting verpakt. Erg handig. Kan deze weer gebruiken. Top! Bestelling vlot geleverd. Enige nadeel: kleding toch erg gekreukeld. Daarom 4 sterren i.p.v. 5.

Prachtige jurken! Helemaal blij mee

Geleverd op het moment dat beloofd was en echt heel blij mee. Kreeg ook allemaal complimenten. Dus ze passen goed. Maatadvies klopt dus ook, want ik heb grote borsten en de tip was om dan de grote maat te kiezen. Ze zitten perfect!

Mooie unieke kleding en goede service

Mijn halve garderobe hangt vol met kleding gekocht bij Topvintage :) Het is unieke kleding met, voor mij, vaak de perfecte pasvorm. De service is altijd goed en persoonlijk.

heel tevreden

Een hele mooie wintermantel gekocht bovendien met korting , goed en mooi ingepakt en heel snel geleverd.

Prima ervaring, leuke kleding.

Mijn favoriete merk King Louie is geweldig en bij Top Vintage goedkoper. En ook nog een schattig truitje gespot en gekocht. Ben heel tevreden.

Top geregeld!

Het ultieme shopgevoel

Het is een feestje om bij Topvintage te shoppen. Ontzettend veel Superleuke kleding met dito accessoires. Heel goed maatadvies, meten is weten. Snelle en nette levering en indien nodig een zeer klantvriendelijke en duidelijke klantenservice!

super mooi

echt zo'n mooie rok hij heeft zelfs zakken. kreeg er op werk super veel complimenten over.

Zó blij met mijn allereerste bestelling!

Wat een onwijs leuke site en mooie kleding! Helaas ontdekte ik deze site pas kort geleden. Meteen een bestelling geplaatst en zo blij met mijn prachtige truitje en oorbellen, echt geweldig. Ik hou van een eenvoudige stijl, maar wel met een kleine twist zoals in dit geval de kleine strikjes op de mouwen. Dit was zeker niet de laatste bestelling!

Zeer goede kwaliteit kleding.snelle levering, leuke klefing die je met elkaar heel mooi kunt combine

Het is de eerste keer dat ik bij TopVintage iets heb besteld Zeer goede kwaliteit kleding. Snelle levering en netjes verpakt. Erg leuke kleding die je met andere dingen uit de collectie makkelijk kunt combineren. Ik ben super enthousiast.

In één woord: Top!

Donderdags bestelling geplaatst, zaterdag al geleverd. Artikel geheel naar wens en ook nog een aardigheidje erbij.

Wat een geweldige online aankoop

Meer dan tevreden met mijn aankopen van Topvintage.nl. Een prachtige blauwe jurk en rode kokerrok. Beide past me geweldig en de bezorging ging supersnel in een makkelijke zak. Niks op aan te merken. Ik kom heel graag een keer lamgs in de winkel om rond te snuffelen

Geweldig divers en actueel aanbod en persoonlijke service

TopVintage heeft een breed assortiment met de actuele collecties van merken. Super fijn om de broches van het Australische merk Erstwilder via TopVintage te kunnen kopen, zonder al de invoerkosten! Na mijn bestelling had ik via de whatsapp contact met TopVintage over mijn order en ik ben zeer snel en super goed te woord gestaan. De oplossing was zeer klantgericht en maakte mijn eerste bestel ervaring bij TopVintage onvergetelijk.

UITSTEKEND

Pakketje altijd superleuk verpakt en een leuk kadootje als extraatje

Goede service , mooie kwaliteit !

Eerste keer dat ik iets heb besteld bij TopVintage maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Maten kloppen en zover ik kan beoordelen mooie kwaliteit.

Geweldig!

Een jurk uitgezocht die er op de foto prachtig uitzag. Dan blijft het toch altijd afwachten bij online bestellen. Hij was keurig op tijd binnen en was net zo mooi als op de foto. Precies dezelfde kleur ook. De maattabel van de site gebruikt en de jurk past perfect. Top!

Top jurk, goede service

Hele mooie jurken op de site. Was snel bezorgd en de jurk is zoals op de foto, maat is goed en is supermooi!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade