Prima kwaliteit geleverd

Ik had gereageerd op een mooie aanbieding. Was heel snel geleverd. Ik ben dik tevreden

Prachtig de Fifies style!

Ik heb de afgelopen tijd wel iedere week een bestelling bij jullie geplaatst...vind de Fifties clothing zo mooi en vrouwelijk! Nu ook twee paar schoentjes erbij, passen goed. Heb ook twee petticoats nu, nog even de moed krijgen om ze buitenshuis ook te dragen. Alleen jammer dat ik voor broeken en rokken echt maat 50 nodig heb; en vaak gaat het tot maat 48.

Heel vriendelijk en goed verzorgd verpakt met een leuke attentie erbij

Prachtige jas

Zoals altijd weer precies wat ik zocht en van geweldige kwaliteit. Hele snelle levering. Jammer dat ik de actie van 20% korting net gemist heb, maar dat mag de pret niet drukken

Hele snelle levering!

Ster van de dag!

Wat een ontzettend leuke shopervaring. Origineel, vrouwelijk, classy! Altijd een leuke belevenis.

GEWELDIG!!!

Heel snelle zending. Terugsturen is zeer gemakkelijk. Mooie en zachte stofjes De schoenen hebben een heel goede pasvorm. Soms zou ik willen dat er ook lengtematen zijn, ik ben maar 160cm, dus vallen de kleedjes en rokken vrij lang uit. De bloesjes daarentegen zijn perfect, vrij kort, maar voor mij net goed. Ik ben fan

Topvintage stelt me nooit teleur, zowel online als in de boutique! De klantenservice is geweldig en de maattabellen zijn zo accuraat

Super leuke jurken

Leuke jurken en de pasvorm is top.

Zeer tevreden zoals altijd, blij met het bestelde!

Hij zit zo lekker!

Prima jurk, Vanity Pencil dress! Mooie stof ook. Zondag n feestje en ik heb er helemaal zin in om deze jurk aan te trekken. M'n naaldhakken en clutch erbij! Top!!

snelle levering in het buitenland

Snelle en goed verzorgde levering in het buitenland

Geweldig!

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan en ontvangen. Heb ondertussen de jurken al een aantal keer aangehad. Ben er echt super blij mee! Ze staan niet alleen heel mooi maar je voelt aan de stof dat het kwaliteit is. Daar ben ik echt blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Leuke spullen!

Leuke kleding, prima service

Geweldige winkel.

Ik ben aangenaam verrast door het aanbod. Zo veel mooie kleding, schoenen en accessoires. Als je echt een mooi item zoekt moet je bij Topvintage zijn.

Mooi verpakt en bezorgd

Tropical dresscode? Dan ben je hier aan het goede adres haha. En een mini cadeautje erbij super leuk! Nu kan ik me beter opmeten haha want ik had best een maatje kleiner kunnen nemen (als de maat op voorraad was ;) )

Geweldige winkel!

Vh eerst besteld en wat een goede service ! Binnen korte tijd ontving ik mijn pakketje, alles netjes ingepakt met mooi paars papier Helaas paste ik niet alles maar retourneren is ook geen probleem. Echt een aanrader deze webshop!!

Perfect!

Top Vintage heeft een groot en breed assortiment, leuke kleding en accessoires voor iedereen in verschillende stijlen. Het bestellen gaat zeer gemakkelijk en de levering is erg snel!

Top webshop met Top service!

Een mooi aanbod aan nieuwe vintage producten, erg leuk. Ik had een tas besteld en deze is snel binnengekomen. Erg leuk verpakt en ook een bonus meetlint van TopVintage erbij! Top, zo heb je nog minder risico op niet-passende kleding (en dus minder belastend voor het milieu met alle retourpakketjes ;))

Afgelopen zaterdag had ik een feest.Jurk en pettycoat aangehad het stond prachtig.helaas geen foto

Snel genieten van iets moois.

Het is fijn dat je weet dat je er niet zo lang op hoeft te wachten. Wanneer het dan ook nog goed past en mooi is , is helemaal fijn. In de afgelopen jaren blijkt de kwaliteit ook goed te zijn. Liefs Karien.

Verzenden snel, geld terug bij retour: langzzzzaaaammmmm

Leuke spullen gekocht, maar laarzen moesten retour. Ik kreeg snel een melding dat mijn pakketje weer naar Top Vintage retour was, maar nu na een week nog steeds mijn geld niet retour. Duurt langgggg.....

weer zo,n mooie jurk

fantastisch

Eerste kennismaking met deze online winkel was zeer aangenaam: - leuke web winkel - super snelle levering van de bestelling - mooi en goed verpakt - en een heel leuk geschenkje met een handleiding voor gebruik een zeer nuttig item (wat verklap ik niet dan is het geen verrassing meer )

De jurk zit mij als gegoten. Ik heb een L gekozen wegens de omvang van mijn schouders. De taille is iets te groot, naar dat gebeurd vaker De stof is erg comfortabel. Hele mooie jurk!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade