Super service

In de sale aantal artikelen gekocht. Was vergeten de extra korting toe te voegen: na contact meteen geregeld en betreffend bedrag weer overgemaakt. Jurkje helaas retour (niet mijn model...), maar 2 leuke truitjes gescoord!

Mega blij met de broek die ik via TopVintage heb besteld. Zat er al langer over te twijfelen, maar helemaal tevreden met wat ik ontvangen heb. Goede kwaliteit, maat klopt, en een hele mooie pasvorm. Lekker luchtige stof ook voor in de zomer!

Shop zonder problemen bij TopVintage. Prachtige artikelen, maar voor mij prijzig en doe af en toe mijn aankoop in de uitverkoop

Geweldige winkel

Ik ben al jaren klant, service is altijd goed, zeer betrouwbaar in informatieverstrekking. Goede collectie, overzichtelijk, juiste prijs/kwaliteit. Goede communicatie. Kortom, ik kan gewoon niet bedenken wat ik niet goed vind.

Leuke aparte kleding

Leuke aparte kleding alleen heel jammer dat de meeste stoffen gewoon NIET stretchy zijn. Zit niet echt lekker in de meeste gevallen. Gezien de behoorlijk hoge prijs zou je toch kleding verwachten die niet alleen mooi is maar ook lekker zit

TOP! vintage :)

Fijne website, snelle levering en een hele mooie jumpsuit gekocht! Hartstikke blij met mijn aankoop.

De bekende kwaliteit en snelle service van TopVintage.

Ik had geluk : in de opruiming een heerlijk comfortabel colbertje, dat draagt als een vestje, gekocht. Precies nog één in mijn maat. Een mooi model, vrouwelijk, met practische driekwart mouwen. Dan kun je ook nog eens een karweitje doen zonder je jasje weer uit te moeten trekken. En zó snel bezorgd dat ik het mee kon nemen op vacantie.

Alle jurkjes zijn prachtig en zitten alsof ze voor speciaal voor mij gemaakt zijn

Altijd een hit!

Maattabellen om vanuit te gaan. Service boven verwachting. En altijd als ik iets van jullie aan heb word ik overladen met complimentjes…

Super snel geleverd en de jurk zit fantastisch! Echt een aanrader

Altijd snel geleverd

Telkens ik bij topvintage bestel is de levering heel snel en correct. Handig dat er een maattabel voor handen is die ze zelf opgesteld hebben, zo bestel je altijd goed. Mijn 7-jarige dochter telt nu al af wanneer ze ook jurken bij topvintage kan bestellen

Super heel tevreden mooie collectie

Snelle levering, keurig verpakt en een kleine attentie als extraatje. Ook nu past alles weer perfect.

Uitmuntend

Super blij dat ik deze site heb mogen ontdekken een aantal jaren terug . Onlangs ook de winkel bezocht in Kerkrade en ik ben echt lovend. Ook de dames allemaal zeer vriendelijk. Dit is met stip mijn favoriete winkel.

Blij met mn gala outfit

Had een jurk nodig voor n bruiloft. Zo blij met mn keuze. Mooie stof, valt mooi en heel snel geleverd. Top!

mooie, stijlvolle en goedzittende kleding

Door de goede maattabel, fitting tips en de constante kwaliteit weet ik (bijna) altijd wat ik bestel en of het goed zit. En de vintage stijl van de kleding is natuurlijk geweldig. Superfijne website.

Fantastische kleding en schoenen

Al een paar keer heerlijke kleding en schoenen gescoord. Ik word zo blij van deze winkel. Ik heb mijn stijl helemaal ontdekt sinds ik deze website heb gevonden, of eigenlijk aangeraden kreeg. Ga zo door, jullie hebben er nog een fan bij! Groeten Irina

Mooie vesten en sieraden

Top vintage is top. Ze hebben hele mooie vesten. De oorbellen en broches zijn geweldig. Durf geen jurken te bestellen ik pas die liever in de winkel. De accessoires zijn ook super leuk!

Altijd goeden mooi

Weer een prachtige broche van Erstwilder gekocht. Zo blij dat Topvintage dit verkoopt.

Prachtige broek

Mooie broek, zit fijn en past goed. De broek was te lang voor mij, maar dat is bijna altijd zo met mijn 1.62 cm. Ik heb de broek korter laten maken. Snel geleverd, zoals altijd. Ik ben heel tevreden.

Prachtige kleren, goede kwaliteit

Heb iets gekocht als kadootje voor mijn moeder. Ze vond het prachtig, een katoenen jurk en rok met een mooie vrolijke print in een model wat zij degelijk en tegelijkertijd fleurig vind. Ik spiek graag op topvintage maar heb tot nu toe nog niets voor mijzelf besteld

Zulke mooie jurken!

Ik heb zoveel mooie jurken gezien op Topvintage. Goed van lengte (halverwege mijn kuiten) en niet zoals nu overal tot boven de knie of tot op de grond. En mooie goede kwaliteit stof, mooie modellen, niet van die simpele goedkope rommel die je overal ziet. Geweldig. Ik ga hier vaker bestellen.

Verbluffend mooie jumpsuit

Eerste x bij TopVintage geshopt, ik ben om!! Zo blij met mijn mooie jumpsuit en de kwaliteit ervan. Ga zeker vaker kopen

Webshopvondst van het jaar voor mij!

Random aan het browsen en plots kwam ik op top vintage terrecht heerlijke nostalgische mode van top merken. Ik ben fan en zeker terugkerende klant!

Top !!

Wiebachstraat 9