Top Vintage , Top Cadeau

Voor een mooi Cadeau moet je bij TopVintage zijn. Een kado voor jezelf , een vriendin of familie, in dit geval voor de vriendin van mijn zoon. Omdat ze veel met planten werkt en dat heel subtiel laat zien in de kleding en sieraden die ze draagt gingen mijn gedachten uit naar een panty met een mooi bloem-motief. Na van alle bekende merken hun online webshops bezocht te hebben en niets geschikts vond, ten einde raad Google een zoekopdracht gegeven. Binnen een paar minuten zat ik op een verrassend leuke website en vond precies wat ik zocht. TopVintage, een cadeautje toch? En dan ook nog binnen één dag verzonden, keurig verpakt met een vriendelijk kaartje erbij. TOP!

Alles klopt!

Foto’s op de website komen overeen met product. Snelle levering. Kwalitatief goede producten.

Makkelijk besteld, gauw ontvangen.

Super bedrijf!

Erg leuk om bij jullie te shoppen

Ik heb inmiddels 4 jurken gekocht en ben met alle 4 heel blij. Kwaliteit en prijs verhouding is goed. De swing jurken passen als gegoten.

Leuke shop ervaring!

Overzichtelijke website met superleuke items. Kiezen en afrekenen gaat zeer vlot. Snelle verzending, degelijk verpakt. Een webwinkel om regelmatig te bezoeken!

Snel en netjes afgeleverd.

Shoppen bij Topvintage is altijd een feestje!

De blouse zou ik, afgaande op de maten, in een M moeten bestellen. Nu ben ik 1.80m, en schouders zijn redelijk breed. De L zit toch beter. Verder, een super leuke blouse, super blij mee. De roze overgooier voelt super fijn en zacht aan. Maar hij zit vreemd, drukt je borst daardoor in een niet flatterende vorm. Kwam ook mega gekreukt aan, wat het niet makkelijker maakt om te beoordelen hoe het staat. Helaas retour, pasvorm viel echt tegen. De lila trui is een absolute winnaar! Heerlijk warm, super leuk model met de 3/4 pofmouwen. Heb nu al zin om die veel te dragen de komende winter!

Helemaal fan!

Super fijne winkel: de spullen worden razendsnel geleverd, hoogwaardige items en heel veel keuze. Retourneren gaat makkelijk.

Fijne site, volledige communicatie over levering en zeer goede kwaliteit

Prachtige jurken

Ik zocht een jurk voor de bruiloft van mijn zus en bestelde er 3 in de veronderstelling dat er eentje sowieso wel terug zou kunnen. Maar ze zijn alle 3 fantastisch. Maten kloppen goed met de maat tabel en ze passen bij de omschrijving.

Zoals altijd: Super

Al vaker bestellingen gedaan hier en altijd verloopt het soepel. Bestelbevestiging, betaalbevestiging, verzendbevestiging met een duidelijke track&trace en vervolgens geleverd d.m.v. een betrouwbare bezorgdienst. Weer helemaal tevreden.

precies wat ik zocht!!

Op zoek naar een niet te grote broche in goudkleur kwam ik via Google terecht bij TopVintage. Wat een keuze! Leuke broche besteld en deze was na twee dagen al binnen. Heb de site meteen bij de favorieten gezet voor als de feestdagen komen!

Alles naar tevredenheid

Heel prettig

mooie pasvorm en fijn om te dragen

makkelijk te bestellen en snelle levering

Top met één Tip

*****Hallo***** Beste service, leuke extra korting dagen, sale dagen. En het voornaamste: de allermooiste dames items! Voor elke smaak en leeftijd bijzonder leuk. Gaat soms als broodjes zo snel, 'n geliefd item in de verkoop. Als de pakket post meezit ook zeer snel geleverd. Kortom echt TOP VINTAGE blijvende nieuwe mode. P.S. De tip? De vroegere roze dozen waren nóg respect voller naar de klanten toe. Misschien dé tip: de dozen kleiner en platter maken dan past het ook nog erin, want kreuk krijg je altijd min of meer. De sterke stevige zak is bij ons ook wel eens stuk aangekomen, mede door deze door de brievenbus te wringen. En ook alle papierwerk in de kreuk .Kan ook de kleding of item op deze manier beschadigen. Knoopjes en van alles kan stuk of los gaan zitten daardoor. Beetje respectloos, zeker tegenover Top Vintage ook mede daardoor is de doos die kleiner terug kon komen misschien weer veel beter toch. Milieu vervuiling zal bij kleiner en platter doosje hetzelfde blijven. De T.V. jassen natuurlijk in de grote doos zoals ik deze altijd én ook recent van U ontvangen had. Bedankt, succes en de Groetjes J.S.

Bijzondere stijlvolle jurken en supersnel geleverd!

Ik heb 2 jurken uitgekozen voor mijn verjaardag. Fijne webshop met mooie bijzondere jurken. Ik ben fan van jurken met zakken en dat is zelfs een filter! De volgende dag kwamen ze al binnen. Super snelle levering dus. Een van de jurken is toch te krap en stuur ik terug. Gelukkig is retourneren ook gemakkelijk gemaakt. Echte aanrader om iets stijlvols te shoppen!

Zoals de site al zegt “Top!”

2 mooie rokken besteld en ze zitten fantastisch. Mooie kwaliteit en niet gek duur. Ik voel me op en top vrouw in deze rokken. Verzending is snel en zoals ze zeggen volgende dag geleverd op weekdagen. Ik ga vaker bestellen!

Heerlijke kledij van goede kwaliteit

Al lang op zoek naar een specifiek model van jurkje dat nergens te vinden leek. Maar hier wel... vlotte bestelling, snelle levering (2 werkdagen) en zit als gegoten. Zo happy mee!

Aangenaam en steeds mooie vintage kleding

Het is altijd aangenaam shoppen op de website van Topvintage. Altijd mooie kleding en steeds nieuwe kleding bij elk bezoek. Dit is al jarenlang mijn favoriete kledingswinkel

Keigoe,,,super,,,alles past perfect,,nooit problemen!

Altijd op tijd en tip top!

In een woord TOP!!!

Ik heb twee broeken besteld en die werden snel geleverd. Ze voldeden allebei aan mijn verwachtingen maar helaas was één broek te groot,zelf de verkeerde maat ingeschat. Die heb ik teruggestuurd en meteen een kleinere maat besteld die ook snel geleverd werd. Ik ben heel tevreden met Topvintage en heb nog nooit klachten gehad, Toppie dus!!

Prachtige collectie

Geweldige collectie in diverse vintage stijlen. Mooie kwaliteit en pasvorm voor elke vrouw.

Ben gewoon verslaafd aan kopen bij Top vintage zulke leuke kleding en accessoires En de prijs valt nog wel mee. Gewoon even kijken wat in de opruiming is...

Ik ben helemaal content

Voor mijn maat xxl was er gelukkig goeie keuze. De jurk die ik heel snel geleverd kreeg was bedoeld voor een feestje. Dat heb ik niet gered. Te leuk om mee te wachten met aantrekken. Dan maar een nieuwe jurk erbij kopen?

Schattige oorbellen.

Mijn aanschaf betrof 1x paar oorbellen met messing vogeltjes en een rood steentje, met handige klaphaken zodat je je oorbellen niet verliest! Schattige oorbellen tegen een redelijke prijs. Blij mee!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade