Cadeautje voor jezelf

Bestellen was lekker makkelijk en werd snel bezorgd. Het was echt een cadeautje om te krijgen. Blij verrast. De jurk was helemaal naar wens.

Een werkelijk prachtige jurk ontvangen, mooie kwaliteit en zo snel bezorgd. Heel erg blij mee. Bedankt!

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling thuis gehad top, En dan ook nog zo'n prachtige jurk die me als gegoten zit dankzij de maten label die ook in Europese maten erbij staan. Al met al een droom ervaring,ga zeker meer bestellen

Prachtige stijlvolle jurken voor een redelijke prijs

Snel in huis! Jurk precies zoals het voorbeeld!

Altijd schitterend

Goede prijs kwaliteit verhouding. Degelijke maattabel en zeer goeie service.

heel blij met mijn aanwinst

Voor de tweede keer iets online besteld. De website is origineel en overzichtelijk. Zowel het bestellen als het bezorgen ging heel snel. Ik ben fan!

De jurk zit en staat geweldig en de zeep ruikt heerlijk! <3

Ik ben niet tot een koop gekomen.

Ik wilde kopen, maar afterpay werkte niet bij jullie. Ik kreeg een melding dat het niet was gelukt. Ik doe alles via afterpay, dus snap het probleem niet. Dus de vraag om een mening vind ik dan bijzonder.

In één woord geweldig!

Zo'n mooie outfit, mooie kwaliteit en het draagt heerlijk!

erg blij met de super leuke spullen

Snelle levering en leuke spullen en er zat ook nog een verassing in de doos. Geining.

Precies zoals gehoopt!

Mooie pasvorm, voldeed aan verwachtingen!

Super winkel

Mooie kleding, en goede service. V

super

snelle levering, Badpak zit prachtig en is van hele mooie kwaliteit. maattabel klopte!!

Makkelijke site, en perfecte levertijd

Gesrtuctuurd en duidelijk alles te vinden waar je naar zoekt

Mooie badkleding voor zowel man als vrouw

Geluksmomentje

Ik ben altijd blij als er een pakje van jullie komt

Geweldig wat hou ik van deze site

Zo mooi de jurken. Zo lief en behulpzaam de contactpersonen. Ik ben fan

Snelle levering en top kwaliteit van de schoenen

Heel tevreden

Prachtige jurken!

De levering is snel en het assortiment is echt prachtig! Het maatadvies klopt en ze verpakken het nog leuk ook. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Mega leuke winkel met te veel keus!

Voor mijn verjaardag een cadeaubon gekregen. Nadat ik een paar uur door de webshop had gescrold, veel mooie dingen had gezien en al in mijn winkelmandje had zitten. Uiteindelijk gekozen voor leuke accessoires. Een mooie western hoed en 2 taile riemen. Ik heb al heel veel kleding onder andere van Top Vintage, die eerst maar eens opdragen en de accessoires zijn daarvoor een perfectie aanvulling. Levering was heel snel en volgens afspraak. Leuk, mooi en goed ingepakt met een leuke verrassing erbij.

Ik heb beide jurken gekocht. Het is zo’n goed model!! Stevige katoenen stof, heel flatteus, als je de jurk nat ophangt hoeft deze niet gestreken, jurken zijn netjes voor mijn werk en toch casuel. Ik heb beide jurken bij de kleermaker wel 6 cm korter laten maken. Net even wat vlotter.

Perfecte pasvorm

Leuke vrolijke doos, mooie jurk, 95 % katoen, 5 % elastine, daardoor draagt het fijn en past het perfect!

Kwaliteit en topservice

Bij elke aankoop een goede service, transparante communicatie en elke keer opnieuw kwaliteit!

Fantaatiach

De kledingstukken komen altijd op tijd en zijn prachtig! De kwaliteit is altijd goed. De maten kloppen niet altijd helemaal met de maattabel maar retouren gaat snel en gemakkelijk. Ik bestel hier al jaren en vul mijn kast elk jaar weer aan met een paar pareltjes!

Completely hooked

Altijd eerlijk en geweldige service!!! Ben al jaren klante. Zelfs bij klachten doen ze er alles aan om de klant tegemoet te komen. ❤️

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade