Fantaatiach

De kledingstukken komen altijd op tijd en zijn prachtig! De kwaliteit is altijd goed. De maten kloppen niet altijd helemaal met de maattabel maar retouren gaat snel en gemakkelijk. Ik bestel hier al jaren en vul mijn kast elk jaar weer aan met een paar pareltjes!

Completely hooked

Altijd eerlijk en geweldige service!!! Ben al jaren klante. Zelfs bij klachten doen ze er alles aan om de klant tegemoet te komen. ❤️

Supersnelle levering en prima maatvoering.

Het artikel was er niet meer in mijn maat. Binnen 2 dagen had ik een mail dat het item weer op voorraad was. 1 dag later in huis. Ik ben er superblij mee.

Erg leuke vintage kleding!

Ruime keuze verschillende stijlen vintage must haves, goede kwaliteit en levering.

Super zoals altijd

Mijn sandaaltjes zitten hemels en de pumps zijn de reserve want ik heb ze al een paar jaar dus als ze versleten zijn heb ik de nieuwe al staan. Passen bij elke kledij, chic of casual, lopen heerlijk maw geen pijnlijke voeten en amper onderhoud. Ze zaten een week voordien reeds in mn winkelmandje en met weekje te wachten, leuke korting gehad, dus dubbel tevreden. Jammer dat er geen snoepje of spiegeltje meer bij zit, was altijd leuk;)

ja hij is weer binnen en super mooi moet alleen wat naaien maar komt helemaal goed

Super leuke kleding en goede service

Hier vind je kleurrijke kleding die niet iedereen al heeft. Snelle bezorging en goede service. Enige nadeel: het is soms moeilijk kiezen tussen al dat leuks!

Topwinkel maar nu helaas niet

Ben trouwe klant, maar nu al 2 weken geem pakje ontvamgen. Niet te traceren. Ook niet door afhaalpunt. Weet niet waar dit aan ligt, maar pakje nu sowieso te laat voor bruiloft.

Good

The sizing on TV is very unreliable, it is almost all suitable only for a and b cups. To be cautious I only buy the largest available size now. The items are original, I wish they would import more from Collectif and from the US.

topvintage is een snoepwinkel

via de nieuwsbrief ga ik weer op zoek naar iets leuks, moois en hips. Er is niet te kiezen uit zoveel moois en leuks. Maar soms lukt het :) de service is goed en aanbod reuze! Het aantal nieuwsbrieven wat jullie per week sturen mag wel wat minder.

Heerlijke shop..

Superfijne unieke jurken en kleding. Blijf terugkomen voor meer meer meer.... love it

Verwennerij in een leuk jasje

Leuke Rice spulletjes gekocht en wat een ontzettend leuke doos zat eromheen. En de leuke lipstick pen als een cadeautje maakte het helemaal af.

Mindere kwaliteit

Katoenen jurk, leuke opdruk prima pasvorm en maat. Maar de kwaliteit is heel erg dun, t- shirt maar dan in jurk. Ik had voor deze prijs beter verwacht

Genieten

TopVintage heeft leuke kledij. Ik ben telkens verrast als ik dingen bestel. Het is echt genieten als er iets thuis bezorgd wordt. Soms is de kledij toch niet wat ik in gedachten had en dan kan ik dit vlot en gemakkelijk terug sturen. Door de tijd heb ik wel mijn favoriete merken al uitgekozen en bestel ik deze het meest. Ik ben dan ook fan van de jaren 50 kledij.

Top top!

Snelle levering, prijs kwaliteit is goed, afbeelding komt overeen met werkelijkheid

Ik had een héél positieve ervaring

De zwarte short in katoen en zwarte knopen oogt sexy zonder vulgair te zijn. Ik kan hem zonder problemen zowel in de stad als op het strand dragen. Hij is gemakkelijk combineerbaar met allerlei kleuren van topjes en bloesjes. De maat is perfect, ik volgde het maatadvies. Ik ben dus heel blij met deze recente aankoop.

Super jurk

Super mooie jurk gekocht, binnen 1 dag geleverd. Maattabel klopt en de jurk zit als gegoten..helemaal happy!

Top site

Snelle levering goed verpakt . Mooie merken .

uitstekend

maat van kleding was precies goed zoals omschreven bij artikel maat schoen idem dito er zijn maar weinig winkels waar ik in een keer de juiste maat krijg als ik via webshop bestel meestal retour ik zou topvintage zeker aanbevelen mooie kleding

Top ervaring

Mijn 1e jurk besteld met behulp van de maattabel. Zit als gegoten en een goede kwaliteit stof.

TOP TOP TOP!!!!

Met broeken heb ik altijd last van mijn grotere boven benen omdat de maten vaak niet overeen komen. De maatregel klopt en de broek zit als gegoten. Mijn nieuwe favorite webshop.

Topvintage, complimenten aan jullie! Ik wilde graag een vrolijke swingjurk voor mijn 50's-party en dat is door de ruime keuze meer dan gelukt. De maat en kleuren klopten met de website. Dank jullie wel voor de correcte en snelle levering. Met vriendelijke groet Tine

Prachtige broek besteld. Afmetingen klopte perfect. Er was bij postNL iets fout gegaan met de verzending. Zonder problemen of extra kosten werd het pakketje opnieuw naar mij verzonden. Hartstikke fijn. Bedankt.

Voel me geweldig

Ik voel me echt geweldig in mijn nieuwe jurk. En dat maakt jullie kleding zo fantastisch!

Goede kwaliteit

Kleding voldoet aan de beschrijving. Snelle levering en als attentie een pen in de vorm van een lippenstift. Zeer vrouwelijk.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade