Superleuke kleding

Mijn dochter koopt al regelmatig kleding bij jullie. Nu heb ik vorige week ook een bestelling gedaan en ben enorm blij met mijn nieuwe aankopen. Zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Snelle levering en goede kwaliteit voor een prima prijs. Ik heb de rok die ik had besteld meteen aangedaan. Nu even een weekje met vakantie en vandaag al gewassen zodat ik deze weer gauw aan kan.

Slecht

Onlooflijk flodder shirt.foto s kloppen niet met de werkelijkheid.pre mark ziet er beter uit.

Top vintage top of the bill

Mijn droom jurk was niet op voorraad. Topvintage heeft mij vanaf het begin van mijn verzoek op de hoogte gehouden van de voorraad verwachting en eenmaal weer op voorraad, binnen afzienbare tijd geleverd. De jurk nog mooier dan verwacht. Een dikke 10.

Leuke jurkjes, snel bezorgd!

De jurkjes die ik heb besteld zijn echt leuk. Het maatadvies klopt precies. Ze zijn van goede kwaliteit en dat voor een leuke prijs. De levering was eveneens heel snel.

Prachtige jurken, kwaliteit en service

Ik ben zo blij dat ik deze winkel heb ontdekt! Prachtige jurken, mooie pasvorm en goede kwaliteit. De service is uitstekend. Het enige minpuntje is, dat ik niet kan kiezen ;-) Ik heb nog nooit zoveel jurken gekocht :-) Ik kan iedereen aanraden om TopVintage ook op social media te volgen, ze laten daar zien hoe de jurken op gewone vrouwen staan i.p.v. topmodellen.

Leuke schoentjes!

Lichtgewicht, comfortabel fijn voetbad. En very stylisch!

Leuke kleding en schoenen en accessoires tegen een mooie prijs .

Ik had mijn keuze zo gemaakt bij Top Vintage . Ik ben al klant vanaf dat Top Vintage is opgestart . Is ook mijn enige winkel waar ik kleding koop . En ik vind het fijn dat ze ook dat ze tegenwoordig ook kleding hebben zonder rits en knopen . Ik heb zelf progressieve scoliose en ik heb een fikse vergroeiing op mijn rug na een medische misser . Ik loop helemaal scheef en mijn rug is vergroeid en tevens heb ik in mijn buik een morfine pomp en dat mag niet afgeklemd worden door strakke broeken . Ik raad top vintage bij al de andere lezers aan want de service is toppie. Dus als je met je kledingstijl even terug wilt in de tijd moet je bij top vintage zijn . Lieve groetjes van Petra .

Ik ben erg tevreden over Top Vintage

Ik krijg snel antwoord op mijn vragen met de chat. Met het retour zenden van mijn jurk heb ik mijn geld binnen 8 dagen terug gestort gekregen. De kleding is precies wat ik zoek en mooi vind. Ik ben blij deze site ontdekt te hebben.

Fantastische vrolijke jurkjes

Leuke site met erg leuke jurkjes. Vrolijke print, rock and roll style jurken en sixties look. Snelle service en lief presentje gekregen. Retour service goed geregeld. Mijn jurkje was te klein helaas. Andere jurk wel perfect!

Gewoon geweldig ben er gewoon verliefd op vooral omdat het uit de jaren 60 komt,

Heel mooi materiaal en snel geleverd.

Een heerlijke jurk die voldoet aan al mijn verwachtingen.

Fijne, zachte stof die niet kreukt. Helemaal blij mee.

In één woord; Perfect!

Ten eerste is de site is overzichtelijk en leuk opgezet, erg fijn. Top Vintage heeft prachtige kleding, schoenen en accessoires. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en zal zeker vaker bestellen!

Geweldig!

Topvintage verkoopt prachtige kleding van mooie kwaliteit. De maatadviezen kloppen over het algemeen. De klantenservice is buitengewoon snel, vriendelijk en adequaat. De enige reden dat ik geen 10 geef, is dat bij een van de jurken die ik besteld had helaas de bijbehorende ceintuur ontbrak. Topvintage verzend bestellingen snel, maar helaas met PostNL die vaak fouten maakt bij de bezorging - zoals het niet sturen van een afhaalbericht - waardoor helaas vertraging ontstond. Daar kan Topvintage niets aan doen natuurlijk, behalve misschien een andere bezorgdienst kiezen.

Bezorging op tijd. Prachtige kleding

Fijne 1e erva6

Super snel geleverd. Jurkje was perfect, net zoals op de foto en omschreven. Mijn favoriet voor deze zomer.

Meestal is online shoppen niets voor mij. Deze keer past alles perfect en ben ik heel tevreden!

Heel mooie kleding die heel uniek is.

Een mooie site waarop heel veel variaties staat. Van accessoires tot badkleding tot sierraad, bruidsjurk en petticoat. Schoenen. En nog zoveel meer. Ik adviseer veel mensen die ik tegenkom om jullie site te bezoeken. Mijn kleerkast hangt vol met jullie kleding. Ik krijg altijd complimenten over wat ik aan heb. Goede reclame toch? Ik blijf zeer zeker vaste klant van jullie.

Prachtige jumpsuit

Ik ben erg blij dat deze terug is in de kleur mauve. De maat sluit perfect aan, op de lengte van de broekspijpen na, die neem ik iets in (in mijn geval wel 6 cm). Blij mee! De stof is trouwens ook prachtig, nadat ik hem had uitgehangen verdwenen de kreukels.

Zo blij!

Ik heb een moeilijk figuur en een uitgesproken stijl. Helaas heeft zwaartekracht ook vlink grip op mijn lichaam gekregen. Strakke jurkjes zijn daarom niet flateus. Tel daar een stel grote borsten (helaas ook onderhevig aan zwaartekracht) bij en niets staat je meer mooi. Daardoor heb ik al honderden jurkjes gekocht en retour gezonden. Maar IK WIL en IK MOET een mooi strak jurkje. Die heb ik hier gevonden. Het zit mooi en de matenhulp op de website behulpzaam. Ik had op advies een maatje groter gepakt en dat was de beste keus. De jurk zit strak zonder als een rollade probleemzones te omlijnen of waarbij de stof doorschijnend wordt. De omschrijving is wat ik heb gekregen en ik ben er heeeeeeel blij mee. Oh en de service was, snel, goed en met liefde.

Snelle levering en leuk verpakt

Was snelle levering en leuk verpakt .. en super gaaf jasje zit goed nu nog niet gedragen te warm wel gepast en past perfect

Snelle verzending en service

Ik bestelde twee jurken, helaas geen goede pasvorm voor mij, dus gaat het weer retour

Top ervaring

De bestelling komt snel en is super leuk ingepakt. Als de maat niet goed is en het moet retour, wordt dat ook heel goed geregeld. Ik ben zeer tevreden.

Super fast delivery and nice clothe

I was really happy with how fast my delivery went , and all the tracking I formation received. I had ordered a little vest, the size chart was really informative, I had the right size ordered . It was a nice and good quality product made of cotton. I loved it

Doen de naam eer aan, top!

Mooie kwaliteit kleding en schoenen, eindelijk 2 lekker zittende pumps gevonden! JEEEH! Snelle levering en netjes verpakt. Heel tevreden klant hier

Toppie

Gelijk verliefd geworden op de kleur jurk en model Wilde graag een bepaalde dag de bezorging hebben Waar ik vervolgens keurig reactie op kreeg Toppie dus

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade