Klaar voor de bruiloft

Levering was snel, communicatie duidelijk en nu heb ik eindelijk een hele mooie jurk voor een bruiloft waar de dresscode 'tenue de ville' is. Nu nog schoenen....

Snel en top materiaal

Wauw is mijn eerste reactie! Pakketje was super snel binnen en de jurk is geweldig! Ik moet hem een heel klein beetje bij laten werken, maar dat komt puur door mijn postuur. :)

Goed!

Gewoon mooi en goede kwaliteit.

Helemaal top.

Snelle levering Netjes verpakt Super mooie jurken van goede kwaliteit.

Super !

Steeds correct in levering, bestelling. Leuke kledij, steeds zoals ze is op de site gezien x

geweldig

Geweldige webwinkel ( ik heb online besteld ) Ik had ruime keuze en vond dus wat ik mooi vond. Het was al snel bij mij thuis waar ik het op mijn gemak kon passen. Ik vind de swing jurken echt prachtig. Ik heb er nu 6 maar als ik er nog meer wil kopen zal ik zeker de website weerbezoeken.

Snelle levering en prachtige schoenen die ook nog eens heerlijk zitten.

prachtige jurkjes en super snel geleverd!

Ik kwam toevallig op jullie website terecht. Ik werd direct enthousiast. Wat een leuke jurkjes en ook nog betaalbaar met een goede kwaliteit. Ondanks dat Kerkrade voor mij een eindje rijden is, ben ik zeker van plan een keer naar de winkel te komen. Mijn "eerste" jurkje bij jullie smaakt naar meer.

Blij!

Wat een prachtige jurk! Was er meteen helemaal blij mee. De jurk is duidelijk van goede kwaliteit, en de stof voelt zo fijn en koel aan. Lijkt bijna katoen. Hij valt heel flatterend. De jurk was alleen in eerste instantie te klein, terwijl ik wel naar de maattabel had gekeken. Had het idee dat ie ook wat kleiner viel dan andere kleding van TopVintage. Maar heb een maat groter besteld en die zat perfect.

Topvintage reist af naar Afrika

Ik kreeg voor mijn verjaardag een topvintage bon en kocht een King Louis broek. Deze zit als gegoten, zwiert en zwaait prachtig met elke stap die ik zet, de kleuren zijn eye-catching EN deze broek reist met mij mee naar Afrika, waar ik woon. Iedereen die er daar warm voor loopt vertel ik van Topvintage!!

Alles overzichtelijk en duidelijke beschrijving van de producten.

Maat klopt precies. De kleuren komen overeen met de foto's. Het is heel fijn dat de levering zo snel is.

Snel, netjes, mooie pasvorm

Alle bestellingen worden meteen verwerkt en de volgende dag al geleverd (ook wanneer je 's avonds bestelt) dus altijd supersnel. Jurk mooie pasvorm, nette kwaliteit! Schoenen perfect! Zeker een aanrader!!!!

Fijne website en snelle bezorging

Een fijne website en mijn bestelling werd snel bezorgd. Helaas niet passend, maar retourneren is ook gemakkelijk.

Fabulous

Erg blij met mijn aankoop, vlotte levering en blij verrast met een presentje bij mijn pakketje.. Erg mooi materiaal en het zit heerlijk!!

Top Playsuit.

Maatje groter besteld uit voorzorg, gelukkig maar. Tof pakje alleen geen stretch en door de knoopjes best wat strak bij de borst partij. Super blij mee. Snelle levering.

Klein probleem met bezorging buitenland met dhl maar de jurk is erg mooi,

Klein probleem met bezorging buitenland met dhl maar de jurk is erg mooi,

Past wederom weer perfect.

Weer een prachtige jurk van dit merk gekocht, en zoals altijd zit ie als gegoten. Voor een volle vrouw zoals ik, zitten deze jurken echt heel mooi. De maat klopt ook altijd, zit veel rek in de stof en zit gewoon heel fijn en altijd mooi.

Supersnel geleverd en pasvorm toppie

Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst en twee dagen later was mijn bestelling er al, super badpak met mooie kwaliteit en goede pasvorm Jurk in een woord geweldig

Snelle levering en goed bereik klantenservice (ik had zelf een vraag over een product) Zeer tevreden!

Mooie outfit!

Super leuke jumpsuit, met mooie kleuren en fijne stof. Grotere maat moeten bestellen dan ik normaal heb, maar dankzij de uitgebreide maattabel meteen de juiste maat kunnen bestellen. Moet hem wellicht daardoor ook een paar cm inkorten. Hij wordt komend weekend gedragen op een bruiloft =D

Altijd goede kwaliteit en snelle verzending

Nog nooit iets terug moeten sturen.

Zoals verwacht

De kleur, het materiaal, de pasvorm precies zoals verwacht! Ben er blij mee!

Zeer goede kwaliteit kleding en lekker veel dingen gemaakt van katoen ipv polyester.

Leuke unieke kleding!

Ik shop graag bij topvintage om het unieke aanbod, de goede omschrijving als je tussen 2 maten zit en de vlotte levering.

Mooie kwaliteit shirt

Mijn eerste shirt besteld! Liever was ik naar de winkel gegaan maar dat is een beetje ‘uit koers’, dus dan maar online. Levering ging snel en shirt is van een mooie kwaliteit! Smaakt naar meer!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade