keurig verpakt en snel bezorgd

Een heerlijke winkel

Zowel online als in de fysieke shop voel je je een diva. Met zoveel keuze en vriendelijkheid wordt je wishlist vanzelf groot! De maattabel is super handig en klopt altijd!

Super dik tevreden

Goeie ervaring gelukkig paste het artikel wanneer je het terug stuurt moet je porto hierover betalen dat vind ik jammer.

Perfecte pasvorm goede levering top kwaliteit!

Geweldige jurken

Gelukkig was de rode polkadot jurk nog op voorraad en werd deze snel geleverd, eenmaal in het winkelmanfje werd ik gewezen op een witte losse petticoat, deze heb ik gelijk mee besteld, want deze bleek inderdaad niet bij de jurk te zitten zoals op de afbeelding De bestelling, verzending ed gingen vlekkeloos en snel Tussendoor nog contact gehad via de app omdat de petticoat toch een maat kleiner moest Snelle reactie en vriendelijk Het assortiment is in één woord "geweldig" Fijn om jullie ontdekt te hebben

In één woord TOP!

Ik was die dag al in de fysieke winkel ontzettend leuk gaan shoppen. Thuis kwam ik erachter dat ik nog een ontzettend leuk shirt was vergeten te kopen ;-). Dit heb ik toen online besteld. Het bestellen via de webshop ging soepel, en het pakje was zeer snel geleverd. Het shirt is prrcies zo als ik hoppte dat het zou zijn. I love TopVintage :-)

geweldig

jurk besteld bij top vintage hele snelle levering.de volgende dag al jurk in huis exact de kleur als op de foto voor wie dit leest echt een keer kijken op de site hele speciale kleding en schoenen retro stijl en nog veel meer jaren 60 en zo, jurk zit trouwens fantastisch mooie stof

Altijd goed!

Superblij met mijn rok, die voldoet aan de verwachtingen. Mooie print, fijne stof, en de maat was perfect volgens de maattabel. Hij loopt niet extreem erg uit, maar is ook geen kokerrok dus erg comfortabel. Vond het een flatterend model, en de print kleedt erg af. De rok is gelukkig ook niet te kort. Soepele, maar stevige stof. Met dunne onderrok wat fijn zit. En met zakken!

Goede producten, snelle levering

De website is mooi overzichtelijk en het rokje wat ik heb gekocht is van goede kwaliteit en zit heerlijk!

Riem gekocht en is zoals op het plaatje, echt een plaatje!!

Ik ben goef op de hoogte gehouden van de bestel orde. Riem is zoals voor gehouden is Ik ben er blij mee

Goede service snelle levering

Pasvorm verschilt wel per merk

Nu nog niet positief

Ik heb nog steeds mijn pakketje niet ontvangen.

Altijd blij met de pakketjes!!

Ik word altijd zoooo blij wanneer de pakketjes worden gebracht:D twijfel alleen vaak over de maat dus ben maar eens naar de top vintage store geweest. Dat is natuurlijk een walhalla :) ben ondertussen weer 3 jurkjes, 2 truitjes en een rok rijker! Wat me wel erg tegenviel in de winkel was het personeel. Waren niet vriendelijk. Sorry dames. Maar ja, gelukkig is de kleding geweldig!!!

Maar af en toe zonder verzendkosten is ook wel eens leuk

Alsof de capri voor mij gemaakt is…. Fijne kwaliteit stof… heerlijke broek!!!

Leuke artikelen en snelle bezorging.

Snel antwoord + levering

Mijn vraag of 2 items bij elkaar zouden passen kwa kleur werd snel + leuk beantwoord. De bestelling zelf werd vliegensvlug geleverd met duidelijke informatie.

Veel shop plezier

Super leuke kleding, sieraden etc. Eenmaal besteld is lekker snel in huis en mooi verpakt! Mooie en overzichtelijke site.

Fantastisch!

Snelle levering, goede kwaliteit kwaliteit stof, duidelijk en oprecht. De verpakking waar het in komt is al een kadootje. Ga zo door meiden,

Ik ben tevreden met mijn inkoop.

Een plezirige winkelervaring i. e. Zeer goede verzending: accuraat en presentable ingepakt, goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, constant en betrowebare kwalitijt, mooie keuse van kleeding en accessoires.

Altijd goed!

Mooie, aparte kleding voor een schappelijke prijs. Eenvoudig besteld en snel geleverd! Deze keer een leuke lippenstift pen als cadeau erbij. Heel leuk!!!

Te groot

De rokken van banned retro zitten als gegoten. De jurk was spijtig genoeg vanboven te groot . Heel leuke jurk maar niet voor mijn zandloperfiguur . Dus spijtig genoeg retour moeten sturen

Ok

Kleuren mooi de stof is echt dunner en minder van kwaliteit dan ik had verwacht

Heel blij met mijn jumpsuits. Ze passen als gegoten. Dankzij de duidelijke maattabel,

A lovely dress that suits me

I love the pattern with flowers ,the 50´s style , the quality of the material and how it suits me.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade