Prachtige jurk

Deze groene jurk is echt geweldig! Het is een dikkere stof, flatteert mooi. Ik heb cup 85F en XL past prima. De kleur groen is een mooie flessen groen. Aanrader, deze jurk!

Toppak

Geweldige jumpsuit! Ik heb er nu meerdere, ook de winterversie! Heel fijn

Goede prijs/ kwaliteit Goede service Snelle levering

Beautie aankopen met topservice

Top ervaring. Super mooie kleding. De volgende aankopen alweer op het oog. Goede service en snelle levering.

Mooie broek, snel geleverd

Hele mooie broek, zit erg lekker. Zit wel heel veel stretch in

Mooie website, duidelijke uitleg over maatvoering, besteld, betaald en snel geleverd en nu draag ik met veel plezier de items! Top van Top Vintage.

1e bestelling geplaatst. Snel geleverd met een enig cadeautje en alles top verpakt. Heel blij met de aankoop. Ook de maattabel op de site kwam goed overeen en heeft me goed geholpen om direct de juiste maat te kiezen. Ben er blij mee!

Wow,ik wist niet dat een jurk mij zo mooi kan staan.

Een jurk online,altijd te groot ,te klein. Deze zeegroene jurk zit als gegoten. Zware kwaliteit stof ,goed afgewerkt. Het lijkt wel handgemaakt door een coupeuse. Ik kan stralend naar de bruiloft van mijn dochter. Echt helemaal happy, Dank! En tot de volgende keer

Topkwaliteit en topservice van TopVintage!

Ik heb zojuist mijn truitje in marinelook ontvangen dat ik bij TopVintage heb besteld. Wat een verrassend mooie kwaliteit! En het past perfect. Ik kijk er enorm naar uit om dit in de zomer te gaan dragen. Bovendien is het heel snel geleverd. Dit was mijn eerste bestelling bij TopVintage, maar ik ga zeker meer bestellen!

Super goede eerste kennismaking met Topvinted, smaakt naar meer!!

Wat een feest om door de webshop te swipen. Zocht iets anders dan een standaard feestelijke outfit voor een bruiloft. En keuze genoeg! En hele snelle levering!

Mooie jaren 50 jurk

Ik was op zoek naar een mooie jaren 50 jurk en TopVintage heeft deze gelukkig ook in grotere maten. Snelle service, bijzondere items.

Snel, correct, prachtige kwaliteit

Een topwebsite met enorm veel verschillende stijlen in kledij met bijpassende juwelen en schoenen. Heel duidelijke website, duidelijke maattabel. Ik ben superblij met mijn aankoop van een rode jumpsuit.

Kwaliteit van het product is erg goed, was snel geleverd en verder niks op aan te merken.

Geweldig!

Mooie fijne stof Zit geweldig mooi Alleen te lang dus 10 cm eraf met kleine rolzoom

Top, zoals jullie naam zelf zegt.

Ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden over jullie. Mooie, degelijke kledij,

Deze jumpsuit poast mijn vrouw als gegoten

On line winkelen bij Topvintage is TOP!

Altijd een goede prijs kwaliteit verhouding Altijd lekker snel Altijd makkelijk retourneren Altijd tevreden

Ik ben erg tevreden.

Mijn jurkjes zitten perfect en een super snelle levering. Ga daar vaker iets bestellen.

High quality product with style

I am so satisfied with products i bought: 2 swing dresses are just gorgeous, with style and quality material. A big thank you to customer service too for their help due to one package that got lost. Highly recommend brand and company!

Heel tevreden

Mijn bestelling is heel snel afgehandeld en ben blij met mijn twee shirtjes. Perfect op maat en allebei heel mooi.

Blij met mijn artikel.

Erg klantvriendelijk, nette service en goede kwaliteit

Mijn ervaring op tipvintage was erg fijn. Duidelijke omschrijving van het product, ook de maatbeschrijving is heel fijn. Daarnaast snelle service en erg klantvriendelijk.

Het is altijd weer een feestje om wat uit te zoeken te bestellen en de leuke verassing als het pakje thuis komt hoe het er echt uit ziet als je het dan kan passen, valt nooit tegen, top!.

Ik kom weer terug om te shoppen

Netjes en snel verzonden. De jurk die ik had uitgezocht was echt helemaal geweldig, de stof en het model waren precies zoals ik had gehoopt. Zit alleen een beetje tussen 2 maten in en was deze maat net iets te ruim (een maatje kleiner was helaas al uitverkocht) dus heb ik deze prachtige jurk helaas retour moeten zenden. Maar ik kom zeker terug om te shoppen ☺️

Mooi truitje

Het truitje is prachtig en ziet er net zo uit als op de site

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade