Fijne afhandeling van mijn bestelling, ik kom zeker terug.

Topvintage heeft mijn bestelling keurig en snel geleverd en verstuurd in een duurzame verpakking met een leuke attentie. Een aanrader in pakjes land!

Helemaal zoals beloofd

Vlotte service, de beschrijvingen op de website kloppen helemaal. En ik ben alvast tevreden met mijn nieuw kleedje en schoenen!

Wat een vrolijke site en mooie artikelen.

Het is plezierig shoppen op de site, van de artikelen word je vrolijk. Bestelproces verliep soepel en de bestelling was al snel binnen. En naar tevredenheid!

Normaal gezien bestel ik niet snel kleding online, omdat ik een nogal ongewoon figuur heb en het al heel erg moet lukken dat ik iets vind wat goed past. Het was dus met een klein hartje dat ik een jurk bestelde, maar ik vond ze te mooi om het niet te wagen. En gelukkig, want ze past perfect, en staat me heel goed. De jurk was ook nog eens tamelijk snel geleverd (er zat een lang weekend tussen, dat scheelt natuurlijk). Ik bestel nog bij jullie!

Klasse

Als ik bij Topvintage iets bestel wordt ik nooit teleurgesteld. maten kloppen en er wordt kwaliteit geleverd.

Mijn nieuwe jurken winkel gevonden

Jurk gezocht voor een bruiloft, echter met mijn 1.57 had ik niet verwacht dat een jurk in éen keer zou passen. Topvintage heeft het tegendeel bewezen. De jurk kwam snel binnen, gelijk gepast en... Als gegoten. Ik ben als een kind zo blij! Ik weet waar ik in het vervolg mijn jurken haal (al draag ik die bijna nooit). Van nette jurken tot aan zomers, voor iedereen wat wils.

Prachtige webshop

Wow. Ik had deze website graag eerder ontdekt. Wat een prachtige collectie kleding en dan vooral de jurken. Ik kom zeker terug

Wicked awesome

Ik heb de 70s Helene cross over maci dress besteld. De jurk is op mijn lijf gemaakt. Ik vind hem geweldig. Ben er heeeeeel blij mee. Dank je wel Top vintage. Groeten, José

Goed jammer vd hoge retour kosten

Retour kosten zijn fors dat is jammer!!! Verder snelle levering als tnt meewerkt . Over het algemeen mooie kwaliteit De vries

Word snel verzonden, netjes ingepakt. Wat wel handig zou zijn is de streepjescode. Ik moet bij het afhalen bij een afhaalpunt de cijfers oplezen. Een streepjescode zou dan sneller gaan. Dat is het enige minpuntje.

snelle levering, leuke kleren

Het jurkje heb ik snel toegestuurd gekregen. Lekkere kwaliteit van de kleren!

Mooie items gekocht, heel blij mee!

Mijn eerste aankoop bij Topvintage is goed bevallen. Mooie jurk in prachtige stof, mooi vestje en leuke bijpassende oorknopjes. Fijne pasvorm en snelle levering.

Excellent

Prachtige kleding, voldoet aan de verwachting, zoals op de foto's, mooie materialen en kleuren. Maten komen overeen. Een artikel had ik twijfel over de maat en was helaas te klein. Retour gestuurd (1e x met Homerr, ben benieuwd) . Netjes verpakt en snel bezorgd. Voor de wat vollere vrouw (maat 46<) zou ik wat meer foto's zeer waarderen.

Wat ik zag heb ik gekegen

Product omschrijving klopt precies. Het voldeed helemaal aan mijn verwachting. Snelle levering. De kleuren zijn prachtig. Kortom ik ben heel tevreden...

Een caudootje.

Alles was prima, na 2 dagen kon ik mijn bestelling ophalen, de verpakking zag eruit als een caudootje en de inhoud zoals ik wilde, ben helemaal weg van me jurk. Zit en staat me super. Bedankt Top Vintage.

Zo als altijd weer super mooie jurken dank je wel

hvornå sender I

kan ikke rigtig forstå ..vil gerne have på tysk eller engelsk mvh tove

Leuke kleding

De kleding die ik tot nu toe gekocht heb vind ik helemaal mijn smaak. Ik ben dan wel 73 jaar, maar het is kleding uit mijn meisjes tijd en ik vind het leuk om te dragen. Ook de schoenen vind ik helemaal te gek. Ik heb 12 augustus een retro event in België en ga daar mijn vintage kleding showen.

Kwaliteit

Product van goede kwaliteit en bestelling op tijd geleverd.

Ontzettend mooi

Ik heb een paar maanden geleden voor de eerste keer besteld bij top vintage en het is geweldig! Ik krijg constant complimenten over mijn outfits van top vintage ik ben obsessed ik ben dol op vintage stijl en ik wil al mijn kleedgeld aan deze site uitgeven!

Mooi kwaliteit en goede service

Ik ben blij met dit merk valt mooi en als er eens een keer niet bevalt kan ik het zonder problemen retour geven echt top site

Tevreden, altijd een passende oplossing!

Super eerste aankoop!

Voor het eerst iets besteld bij Topvintage. Snelle en duidelijke afhandeling. Badpak ziet er prachtig uit en zit heerlijk. Eindelijk niet zo’n standaard badpak!! Blij dit adres gevonden te hebben!

Dress

Greate products!

Good quality and good design

I ordered multiple vests in different colors such as sage green and bright pink and all the colors of the products were exactly as shown in the picture. I was happily surprised to see that everything was neatly made, the material is soft and gives a luxurious feel to it.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade