Mooie producten, goede service, snelle verzending

Hele mooie jurk!

Voor een bruiloft met als thema 'pastel met bloemen' een mooie jurk gevonden via TopVintage. De maattabel klopte perfect en de jurk kwam snel en mooi ingepakt binnen. Hij past goed, mooi materiaal en ziet er precies uit zoals op de foto. Ik ben er heel blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met mijn t-shirt en topje. De levering ging heel vlot en de kwaliteit ziet er heel goed uit!

Prima gegaan met de bestelling

Altijd leuk om bij jullie iets te bestellen, diverse keuze, ben blij met mijn nieuwe kleding stukken en leuke oorbellen

Hele fijne betrouwbare webwinkel

Ik bestel regelmatig iets bij Topvintage en ben uitermate tevreden. Leuke, frisse en persoonlijke benadering ook. En fijne, mooie kleding. Ben binnenkort jarig en vraag topvintagebonnen, cadeau

Superleuk jurkje

Snelle levering, jurkje staat heel mooi en zit heerlijk!

Soepel vallende jurk, ben er heel blij mee

Mooie kleur rood, valt mooi, juiste lengte

Wauw!

Wauw! Wat een snelle levering! De jurk die ik bestelde was ook heel mooi van kleur. De stof was uitstekend. De jurk paste perfect net zoals die omschreven stond. De lippenstift pen was een leuk extraatje! Dit smaakt naar meer!

Snelle levering en er is veel zorg en aandacht besteed aan het verpakken. Naast de levering is de kleding ook TOP. Echte aanrader als jii graag je vrouwelijke vorm zo veel mogelijk wil benadrukken...;-)

Topservice!

Het is altijd prettig winkelen bij Topvintage! Ruim aanbod aan kledij en voor iedereen wel iets wat je goed past. Het is altijd fijn om een pakje te krijgen, want er zit een leuke attentie bij. De service is steeds in orde. Er wordt snel gereageerd op vragen of hulp geboden en ook bij retour gaat alles heel vlot. Zeker een aanrader! Alleen jammer dat we bij ons geen echte winkel hebben.

Een verrassend mooie collectie van mooie stoffen en toffe kleurcombinaties in zowel de kleding als d

Bij het uitpakken van de eerste Topvintagedoos kreeg ik gelijk een glimlach op mijn gezicht. Wat een mooie oranje, zachtglimmende stof. Een lichte stretch maakt dat de broek geweldig zit. De tops erbij zijn al net zo mooi. Een fijne eerste ervaring met Topvintage. Graag tot de volgende keer.

Feestje!

Top kwaliteit! Als ik zin heb om mijnzelf te verwennen dan shop ik bij TopVintage. Het is een feestje om het pakket open te maken, voelt als een kado door het verzorgde manier van inpakken.

Snelle levering,kleedje was perfekt en verzorgd ingepakt.

Snelle en correcte levering. Kleedje ,zeer content Juiste maat Verzorgd ingepakt

Weer een mooie jurk rijker!

Dankzij Topvintage heb ik weer een fleurige kersenjurk aan mijn collectie kunnen toevoegen! De levering was zoals altijd weer keurig verzorgd!

De aandacht en liefde die jullie geven aan het pakketje is zo bijzonder. De verpakking, de leuke lippenstift pen, de briefjes. Het is echt een cadeau! En ik ben helemaal verliefd op de jurken die ik heb besteld en de maten waren perfect dankzij jullie maatadvies.

Altijd super bij top vintage

Je wordt netjes op de hoogte gehouden, pakket komt op tijd, helaas was het gekozen item te groot maar ook retourneren is bij jullie supergoed geregeld

Superkleding en goede service

Ik vind de beschrijvingen erg kloppend. De maatvoering verschilt wel per merk. De kwaliteit is voor de prijs erg goed. Nu ik behoorlijk ben afgevallen kan ik hier goed kopen. Voor grotere plussize maten ( boven mt 50) hebben ze vrijwel geen aanbod. Maar dit is zeker een van mijn favoriete winkels!

Top service!

Besteld en de andere dag in huis, leuke attentie erbij!

Prachtige jurken!!

Ik ben helemaal fan!! Wat een super leuke website met jurken van goede kwaliteit!!

een vlotte service

Ik ben erg tevreden met mijn gekochte artikelen. De body past perfect en de oorbellen voldaan aan mijn verwachtingen. Graag bestel ik een volgende keer weer.

geweldig

geweldig alhoewel volgende dag levering veranderde in 3 dagen wachten...

Super website

Ik ben normaal niet zo'n kleren koper, maar bij Topvintage vind ik zo veel mooie dingen bij elkaar dat ik telkens weer iets nieuws bestel. Niet alles is perfect, natuurlijk, maar dankzij het maatadvies zit heel veel kleding als gegoten. En het staat prachtig! Ik blijf nog heel vaak terugkomen denk ik!

Fantastische kleding, snelle verzending

Altijd mooie kleding, snelle verzending.

Topvintage is top!

Zo'n mooie collectie! Snel geleverd en vlotte retour. Hoop nog vaak bij jullie te shoppen!

Super blij met mijn jurken!

2 jurkjes besteld op de website maar ik had me vergist in de maat. Omdat ik de week er na toch in de buurt van de winkel moest zijn. Heb ik even gebeld met Topvintage en wat een vriendelijke damen. Zonder problemen kon ik komen om het terug te brengen of iets anders uit te zoeken. En wat een keuze! Na super goed te zijn geholpen door de dames met hele andere, super leuke jurken naar huis gegaan. Dankjewel!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade