Topvintage is top!

Zo'n mooie collectie! Snel geleverd en vlotte retour. Hoop nog vaak bij jullie te shoppen!

Super blij met mijn jurken!

2 jurkjes besteld op de website maar ik had me vergist in de maat. Omdat ik de week er na toch in de buurt van de winkel moest zijn. Heb ik even gebeld met Topvintage en wat een vriendelijke damen. Zonder problemen kon ik komen om het terug te brengen of iets anders uit te zoeken. En wat een keuze! Na super goed te zijn geholpen door de dames met hele andere, super leuke jurken naar huis gegaan. Dankjewel!

Mooie kleding, past perfect

Ik heb al vaker bij topvintage besteld en de kleding voldoet elke keer aan de verwachting. De kleuren die je ziet, krijg je ook binnen. Het maatadvies klopt altijd en de levering is snel.

Mooie artikelen en fijne klantenservice

Altijd leuke en stijlvolle mode, met uitgebreide informatie, foto's en maatadvies per artikel. Voor mij de webshop met de hoogste kans voor een succesvolle aankoop! En mocht er onverhoopt een keertje iets mis gaan, dan is de klantenservice altijd goed bereikbaar en direct bereid mee te denken om het op te lossen.

Aandacht voor detail met een vleugje humor

Ik heb twee jurkjes besteld met gebruik van de door TopVintage gemaakte maatwijzer en beide jurkjes zaten als gegoten. Ze waren ooo super netjes verpakt. Het begeleidende briefje met instructies voor het wassen en passen met een vleugje humor maakten het openmaken van mijn pakketje tot een echt feest. Ik bestel hier zeker nog een keer.

De website van TopVintage is overzichtelijk en je kunt filteren op veel details. Ik heb een prachtige jurk uitgezocht; de maattabel was duidelijk en goed, foto’s gaven een goed beeld. De verzending was erg snel, zelfs tijdens een aanbiedingsperiode. Netjes verpakt. Mocht ik ooit weer op zoek zijn, zal ik zeker deze webshop nog eens bezoeken.

Snelle levering, fantastische jurk en een lief cadeautje erbij

Mijn pakketje kwam heel snel. De jurk past perfect en is super mooi. Tot mijn verrassing zat er een pen in de vorm van een lippenstift als cadeautje bij. Kortom een hele goede ervaring, ik zal zeker vaker bestellen.

Alles perfect

Zoals altijd ben ik weer blij met de kleding Alles klopt, geen enkele negatieve opmerking, alleen maar positieve! Lies van Mil

Snelle levering Goede service.. online en in de winkel top

Top webshop en prima klantenservice

Gevonden wat ik zocht en heel fijn geholpen door de klantenservice!

Prima, snelle levering en mooie spulletjes

Fijn om bij topvintage te bestellen. Gaat snel en mooie broek en schoenen. Ik kreeg veel complimenten, blij mee!

Ik had al diverse items in de winkel in Kerkrade gekocht verleden jaar en dit jaar. Omdat het laatste kledingstuk dat ik nu wilde nog maar één stuks van was heb ik het online besteld om niet het risico te lopen dat het weg was als ik naar Kerkrade moest gaan. De bestelling was goed en netjes afgeleverd. En mijn item (playsuite met passende rok) paste perfect!! Zowel de hulp in de winkel als online is heel goed.

Heel blij mee

Snel bezorgd, netjes verpakt en zelfs een gezellig kadootje, helemaal super. De broek is prachtig, mooi luchtig en natuurlijk materiaal, heerlijk voor de zomer en toch sophisticated, love it!

Heerlijk pak voor de zomer!

Hij zit als gegoten, alleen zijn de pijpen te lang voor mij (1.68, maar S) dus die laat ik inkorten. Verder super! Kan niet wachten tot de zomer

Topservice

Pakketje was heel snel geleverd, kei leuke verpakking en presentje erbij, voor mijn allereerste bestelling ben ik zeer tevreden over topvintage!

Héél mooi!

Hallo, De peignoir was een cadeau voor mijn dochter. Ze heeft het pas vandaag gekregen van mij. Ze moest het passen en is er erg blij mee. Mooie kleuren op een prachtige stof, perfect! Het was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste en de volgende zal voor mezelf zijn :-)). Met veel vriendelijke groetjes, Leonie Kutsch

Mooie site, snelle levering met klein cadeautje erbij.

Mooie site en snelle levering met leuk klein cadeautje erbij.

Ben met mijn gekochte artikelen vaak blijer mee dan dat ik het nieuw koop.

Geweldige webshop

Echt fantastische kleding met goede service, helaas niet kosteloos retour sturen.

kwalitatieve en originele kleding precies zoals het beschreven wordt op de website

Heel plezierig

Een fijn bedrijf met een zeer goede service

Supermooie betaalbare kleding

In februari mooie jumpsuit, vintage jurk en fleurige rok gekocht. Nu drie prachtige truitjes gekocht zodat ik de rok in verschillende outfits kan dragen!! Betaalbaar, goede kwaliteit en snelle levering

Top, zoals altijd!

Alles past perfect. Ik ben zo blij met de nieuwe kleding die ik heb. De korte broekjes passen perfect. Laat die warme dagen maar komen! Ook het jurkje vind ik geweldig. Het spant niet en slankt zelfs af. Ik ben er helemaal blij mee! De jumpsuit zit als gegoten. Dit is een item dat ik heel vaak zal dragen. De service van Topvintage was perfect. Helemaal niets op aan te merken.

Snel geleverd fijne service

Ik bestelde per ongeluk behoorlijk last minute een super leuke bikini. Alles was op tijd binnen en is precies beschreven. Dat betekent dat mijn online bestelling eindelijk eens past en ik niks terug hoef te sturen! Ik schrijf deze review vanaf het zwembad in mijn nieuwe bikini. Helemaal blij. Bestel zeker nog eens bij jullie! <3

Fijn geholpen

Netjes goede kwaliteit zal zeker nog eens bestellen

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade