Wat een super gemotiveerde lieve mensen en kei mooie jurken!

Ik bestel al jaren hele mooie jurken bij Topvintage en die draag ik bij dans events bij onze dansclub! En daar krijg ik altijd heel veel complimentjes over de jurken! Keileuk! En als er een keer iets niet helemaal goed is bij Topvintage dan wordt dat met de mensen van de klantenservice gelijk opgelost echt heel erg fijn! Kortom Topvintage ga zo door! Liefs Marjan de Wit.

Prachtig

Voor het eerst besteld, alles netjes in een vrolijke verpakking met een presentje ;) Prachtige jurk jurk besteld zit als gegoten, op de site staat een maten tabel en dat klopt precies, erg fijn. Mooi materiaal, voel mij er super vrouwelijk in, ik ben 57 ik heb maat 42 en ik vind het moeilijk om mooie jurken te vinden. Ik zal hier nog veel bestellen ik ben er super blij mee.

Goede snelle levering

Prachtige kleding, ben er helemaal weg van. Ga zo do or hi

Snelle levering en perfecte en hele mooie jurk!

Toen het de jurk thuis toekwam met de post heb ik deze onmiddellijk gepast en was op slag verliefd op de jurk! Ze zit licht, perfect en zot super comfortabel!

uitstekende ervaring

zeer vlotte levering van een fantastische jurk, ik kom zeer zeker terug!

Heerlijke Jurk topshop. Snelle service

Heerlijke jurk die ondanks het vouwen zonder plooi uit de verpakking komt. Super snelle levering. Ook vragen worden direct beantwoord. Super en kom snel weer terug voor meeer, meer., meerr...

Verrassend

Ik heb de witte petticoat van Banned Retro en de 50s Dolores Butterfly Doll Dress in Green van Collectif besteld. Een aantal weken tetug was ik in de winkel in Kerkrade en had ik al 2 petticoats, een zwarte en een rode meegenomen. Dus kon een witte niet achterblijven. Hij is lekker zacht, prikt helemaal niet en lift mijn swingjurken naar een hoger niveau! De 50s Dolores Butterfly Doll Dress in Green van Collectif zit als gegoten. Ik voel me er supervrouwelijk en mooi in! Ik ben erg blij met Topvintage en hoop nog jaren kleding te kunnen bestellen bij jullie!

Good en snel

Snelle levering en mooie kleding.

Mijn eerste aankoop is een succes.

De riem die ik heb gekocht kreeg ik heel snel binnen. De riem is elastisch zodat hij goed past. Hij is van goede kwaliteit en hij past bijna overal bij. Ik ben er heel blij mee.

Top shoppen bij Topvintage

Altijd leuk om online bij Topvintage te shoppen. Zoveel mooie dingen aan aanvaardbare prijzen. Mooie website. Snelle levering.

Netjes en snel in huis!

Heel goed. Echt met vertrouwen een bestelling geplaatst.

Héél verrassend , ik ben erg blij met jullie !

Ik had een jurkje besteld, zag er verleidelijk uit op de site en in het echt was het ook erg leuk maar helaas tekort want ik ben geen 28 jr meer. Ik blijf jullie volgen en bestellen.!!

Aanradertje

Mooie jeansjurk, goede pasvorm, kleur mooi donkerblauw

Happy Happy Happy

Altijd een feestje op de site kleding kijken.Zoveel keuzes dat is wel even een ding maar goed nu kon het niet laten om toch 2 jurken en een vest te kopen ….. nogmaals happy happy happy me

Snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik mijn pakketje kon verwachten. Het product (jurk) zag er even mooi uit als op de foto, de kwaliteit is erg goed. Belangrijker nog de jurk die ik gekocht heb staat mij prachtig!

Geweldig super leuke en mooie handtas en broche en ook leuk cadeautje!

Perfection!

Oorbellen net zoals op foto en vliegensvlug geleverd

Super tevreden met mijn aankoop!

Vlotte behandeling van je bestelling. De kwaliteit is top! Super tevreden met mijn eerste aankoop, dit zal zeker niet de laatste zijn!

Mooie kleding

Ik ben altijd blij dat jullie de kledingstukken zelf opmeten zodat ik de juiste maat kies.

Supergoed!

Superblij met mijn jurken. Mooie pasvorm en stof. Snelle levering, kortom helemaal happy :)

Snel en leuk

Binnen 1 dag bezorgd

Dit keer lage kwaliteit kleding

De naden van de kleding waren niet netjes afgewerkt. Losse draden en veel van die overlock naden die een beetje slordig waren. Strikjes op bouwen die verkeerd vastgenaaid waren waardoor je de aanhechting ervan ziet en de mouw raar open draait. Een jurk was wel zo mooi aan de buitenkant dat ik die houd ondanks afwerking. Maar shirt niet zoals geadverteerd dus geretourneerd.

Snelle levering en goede service.

Bestelling gedaan van 2 truitjes. Volgende dag al ontvangen. Eėn truitje was te klein daarom een grotere besteld. Hier zou ik 10 % korting op krijgen maar lukte niet om de code in te vullen. Toen besteld voor de volle prijs. Mail aan klantenservice gestuurd en kreeg heel snel antwoord. Het verschil van 3 euro zou op mijn rekening teruggestort worden.Binnen een paar dagen je had ik het verschil op mijn rekening. Heel goed geregeld door Topvintage. Goede service.

Word ik blij van

Super leuke bijzondere items, goede kwaliteit, snel geleverd en retouren ook makkelijk. Zat deze keer zelfs een klein kadootje bij mn bestelling. Maar 't belangrijkste is dat ik blij word van deze kleding.

Beautiful

Deze zelfde sandaaltjes al in het roze gekocht jaren geleden en nu de witte want ze zijn zo mooi en zitten zo lekker

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade