Als naar verwachting

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Producten zijn naar tevredenheid.

Uniek ! Apart ! Snel !

Eerste x bij deze winkel geshopt! Ik vond er precies wat ik zocht ! DE spijkerjurk Wel errrg jammer dat ik er zo lang ‘om de hoek’ woonde ( Maastricht ) en nu veel verder weg zit Maar komende maand kom ik zéker ‘live’ shoppen

Super Nice Dresses ik ben er heel erg gelukkig mee. En goede levering in een fancy box. Wordt je blij van.

Duidelijke communicatie, prachtige kwaliteit

De duidelijke informatie in zowel de omschrijving, als in de maattabel maken het zeer makkelijk om de jurk te bestellen die het beste bij mij past. Deze werd snel en keurig ingepakt geleverd. De kwaliteit van de stof, de pasvorm en de kleur zijn fantastisch, erg blij mee!

Altijd snelle levering en topkwaliteit

Ik haal altijd en bijna alleen maar mijn jurken bij topvintage omdat de kwaliteit ongeëvenaard is. Deze jurk zit ook weer fantastisch en de kleuren zijn prachtig.

vlotte verzending maar ook kleding en schoenen van goed kwaliteit. Vooral door de speciale stijl zoals de jaren 50.

Uitstekende ervaring om bij Top Vintage te shoppen

Prachtig product, duidelijke communicatie over de levering en snel geleverd

Kwalitatief perfect,mooie kledng

Bestellen gaat makkelijk en kleding is kwalitatief goed en mooi. Ik zou normaal 5 sterren geven en nu maar drie.Dit omdat als de maat niet goed is en je wil het retour sturen voor een ander maat(dus geen geld terug vragen) je toch voor het omruilen retour kosten moet betalen....jammer!

Ik ben erg blij met de aangeschafte spullen.

Fabulous en snel

De maatindicaties zijn gewoon top. Ik heb 1 item terug moeten sturen maar niet vanwege kwaliteit oid. Het terugsturen en verwerken verliep toppie. Eigenlijk slaag ik altijd bij topvintage!

Leuke webwinkel

Mooie kleding. Heb hier al vaker bestelt. De kleding is va goede kwaliteit en ziet er leuk uit. Retouren is ook nooit een probleem en terugbetaling wordt altijd snel gedaan.

Zalige jas, snelle levering

Ik was al een tijdje op zoek naar de ideale jas van lengte en kwaliteit. Een jas die ik nog vele jaren kan aandoen. Ik ben blij dat ik hem gevonden heb. De levering was snel in huis. Niets op aan te merken. Netjes afgeleverd. De maataanduiding was ook juist dus niet moeten terugsturen. Zeer tevreden.

Snelle levering, kleding zit goed!!

Snelle levering en de kleding zit super!! Mooie stoffen, valt mooi. Blij met m’n aanwinst!

Blij

Blij omdat jullie Een duidelijke site hebben Kleding maat komt overeen Heerlijk zittende stof Kleuren zoals op plaatje Snelle levering Producten netjes ingepakt Vrolijke verpakking

TopVintage is en blijft top!

Mooie, betaalbare en kwalitatieve collectie. Maatadvies klopt altijd. Supervlotte levering en retour (gelukkig nog maar heel weinig bestellingen terug moeten sturen)

Je kan live chatten als je een vraag hebt over een kledingstuk. En de bestelling werd heel snel geleverd en ook retourneren kan simpel door het meegeleverde retourlabel

De jurken zijn geweldig! Mooi afgewerkt, goede omschrijving van de maat. Ik ben enorm enthousiast over deze website

Altijd snelle levering en nooit teleurgesteld in wat ik besteld heb, integendeel. Top, ik ben dol de Vintage website, in alle opzichten, mooie kleding ed, altijd correct, ook in de mail. Dank je wel daarvoor. Vriendelijke groeten Annemarie Noordhuis

Leuk cadeautje gevonden en vlot geleverd

Kwaliteit en snel geleverd

Een orginele mooie jas, maatvoering klopt en super snelle levering. Zeer tevreden

Oei

Na een vreemde mail van klanten service Na bestelling retour gezonden hebben. Die maandag daar retour was, nu/vrijdag avond pas retour gemeld wordt. Maw de te lange retour verwerking reviews zijn JUIST!! Helaas nu pas meer reviews gezocht en het is dus geen "lekkere" organisatie Welke haar klanten, zelfs na onrechtmatige 100% aanbetalingEIS, beschuldigd van fraude Wat Topvintage dus zelf beoefend Wij verwachten de volledige geretourneerde bestelling ook per acuut, inmiddels 5 dagen te lang geleden. Nu retour betaald wordt door Topvintage Gedupeerde koper K.o.

veelbelovend was de bestelling snel geleverd

de ervaring met bestellen en vriendelijkheid was goed. alleen zo jammer dat een knoop er kapot bovenop lag in het plastic. waarschijnlijk over het hoofd gezien

Prachtige jurk ontvangen van Top Vintage vandaag. Snelle verzending en ook in de winkel vorig jaar super geholpen!

Alles is goed geregeld!

Ik heb al meerdere keren besteld bij TopVintage. Een aantal keer heb ik iets retour gestuurd, dit werd altijd goed afgehandeld. De zak waarin de kleding wordt geleverd bevat al een retour sticker, dus retour zenden gaat heel makkelijk. De kleding is leuk en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik ben slechts één keer teleurgesteld geweest, toen bleek dat een print aan de binnenkant van de jurk niet doorliep.

Snelle en goede service, kwaliteit van de kleding was erg goed.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade