Een feestje

Van het uitzoeken tot het uitpakken. Zelf als iets toch niet naar wens is en ik moet retourneren. Het hele bestelproces loopt vlekkeloos! Dankjewel voor mijn prachtig nieuwe aanwinsten.

Prachtige schoenen gekocht, perfect, ik wordt zombie van topvintage

Heerlijke winkel, fijn personeel en prachtige spullen. Deze keer 2 paar prachtige schoenen gekocht, helemaal blij.

Mooie kleding

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop jullie hebben mooie kleding ik zal in de toekomst nog bestellen mvg nancy

Fantastische service!

Per toeval kwam ik TopVintage tegen terwijl ik op zoek was naar een Marlies Dekkers bikini. Ik vond het een gok om te bestellen maar wat ben ik blij TopVintage gevonden te hebben. Supersnelle levering en achteraf kunnen betalen. Ik heb er een favoriete site bij!

Weer geweldig geslaagd!!!

Super!!!

Heel blij met mijn aankoop, snel verzonden ook!

Prachtige jurk, mooi materiaal, met onderdruk! Precies wat ik zocht als getuige van de bruid!

Na bestelling, snel gekregen….super! Ik zicht een jurk, als getuige van de bruid. Dit is precies wat ik zocht. Kwaliteit is goed; goed aan de lengte, met onderjurk, maat paste precies! Bedankt

Flower Power jurk

Super blij met mijn aankoop bij Top Vintage! Top vintage heeft een ruime keuze van bijzondere kleding. De website is goed ingedeeld en werkt uitstekend. Er is veel aandacht voor detail. De maattabel is top, op deze manier kon ik de juiste maat kiezen. De service is geweldig want de volgende dag had mijn jurk al ontvangen. Ik kan Top Vintage alleen maar aanraden.

Voor 2 feesten super geslaagd. Vooral voor de bruiloft van mijn dochter een super mooie lange jurk bij jullie gevonden. Erg blij mee

Snelle service, goed/ mooi product!

Nette en snelle service, en de jurk is zeer mooi en van goede kwaliteit.

Wat ik heb geshopt was tob.

Had niet verwacht dat ik zo blij zou zijn met mijn jurkjes. Ze passen perfect. De kleur is zoals afgebeeld. Kan hiermee goed voor de dag komen.

Super jurk

Snelle levering, en een geweldige jurk.

Oh yes! Zo mooi, zo uniek, echt een kadootje voor jezelf.

Aaaah je moet jezelf echt inhouden in deze webshop. Zoveel leuke en unieke items! Het wordt mooi verpakt en je hebt het snel in huis. Hier kom ik zeker terug! En nu ga ik weer staren naar mijn nieuwe pumps… ze zijn zo mooi

Geweldige kwaliteit

Ik had ooit eens een jurk gekregen van een vriendin van Top Vintage waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ik had een aantal vragen en het team van Topvintage heeft mij goed advies gegeven. Vervolgens heb ik een jurk gekocht en de kwaliteit/stof is fantastisch. De pasvorm is ook precies goed en hij staat prachtig. Ik ben er erg blij mee en jullie zien mij snel terug!

Verrassend leuk!

Vintage was nooit mijn ding, maar hier shop je leuke feestkleding met net wat extra's! Top!

Kon mijn ogen niet geloven!

Swipend door de webshop wist ik al niet wat ik wilde hebben! Maar wat handig zo wishlist! En ineens was haar daar de perfecte jurk… Mijn trouwen gaat goed komen met die prachtige jurk en alles om de outfit compleet te maken. Zo snel geleverd, zo makkelijk met betalen etc. Alles zo duidelijk aangeboden dat ik mijn maat gelijk goed had in een keer! Top voor Top vintage.

Super goeie bestelservice en echt perfect zittende jurk

Voor de eerste keer besteld bij TopVintage. Meer dan tevreden. Hele mooie jurk. Zit als gegoten. Er zullen zeker meer bestellingen volgen nu ik weet, dat mijn maat XS zo goed zit .

Snelle bezorging

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop, er was een duidelijke maatbeschrijving op de website en goede foto's. De jurk is zoals beschreven en kwam goed verpakt al binnen enkele dagen binnen.

Meer dan Top!

Ik draag sinds een jaar regelmatig diverse items van jullie site. En iedere keer weer, in binnen en buitenland, krijg ik zo vaak complimenten. Of het nu mijn jas is van Miss Candyfloss of een jurk of een broek met een shirtje. Mensen komen naar mij toe waar ik het vandaan heb. Dus inmiddels vaak naar jullie door verwezen. Mooi materiaal. Goede pasvorm en goede service als een keer het model mij wat minder staat en ik het terug stuur. ( wat overigens maar 1 x gebeurd is). En betaalbare items. Niet te vaak kijken want ik zie nog veeel meer mooie en leuke aanvulling voor mijn garderobe. Ga vooral door!

Helemaal top!

De gele broek zit als gegoten en de rest van de bestelling ook, helemaal blij mee!

Probleemloos

Artikelen zijn overzichtelijk en het bestellen verloopt vlot

Geweldige pumps!

Deze schoen heeft alles wat ik mooi vind. Hij is super elegant, zo heerlijk jaren 50-60 maar zeker niet ouderwets. Ik had verwacht dat er wel een paar weken levertijd op zou zitten maar toen ik hem bestelde zag ik dat hij de volgende dag al geleverd zou worden en dat was ook zo. Ik heb werkelijk nog niet eerder zulke mooie pumps gehad en wil ze eigenlijk gewoon in een glazen vitrine zetten om er naar te kunnen kijken. Ze zitten overigens ook prima.

alles o.k

Mooiste items vriendelijke service. In een woord: Top Vintage

Zoals altijd: super!

Al meerdere bestellingen geplaatst bij TopVintage. De kleding is zoals altijd van super kwaliteit en de levering en tracking informatie komt zonder gedoe binnen. Dus zoals altijd, helemaal happy!

Ik ben super blij met mijn prachtige oorbellen en de snelle levering. Echt top!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade