Pluspunten
Goede nazorg, na een klein probleem
Pluspunten
Geen want ik heb mijn aangeschafte product nog steeds niet binnen en ik krijg ook geen gehoor op mijn vraag waar deze blijft.
Verbeterpuntencommunicatie, beloftes en bezorging
Pluspunten
gewoon top
Pluspunten
VerbeterpuntenNa het bestellen van het artikel en de aflevering krijg je gelijk een stortvloed aan reclame. Dit werkt averechts. Ik denk dan gelijk afmelden en nooit weer wat kopen daar want hier heb ik geen zin in.
Pluspunten
Heel snelle en vlotte service
VerbeterpuntenIk had als afleverden thuislevering gevraagd. Buiten op het pakket was te zien dat er twee iPhones in het pakket zaten. Niet goed voor diefstal! Voor Bpost : volgens de tracking was het pakket afgeleverd, maar dit was niet zo. Ik ben twee dagen naeen naar Bpost moeten gaan, heb zelfs geen sms gekregen dat het pakket toegekomen was!
Pluspunten
Onwaarschijnlijk goede communicatie, daar kunnen andere internet bedrijven wat van leren
VerbeterpuntenLayout website laat ruimte voor verbetering over.
Pluspunten
Snel contact per mail, ze hadden wat ik zocht voor een prima prijs. Kon het gelijk dezelfde dag halen en dat was fijn!
Pluspunten
Website makkelijk te vinden, prijzen zijn aantrekkelijk en makkelijk te bestellen.
VerbeterpuntenTerwijl op de site, tijdens de bestelling, stond dat het artikel op voorraad was bleek dat achteraf niet zo te zijn. Na telefonisch contact, heb ik afgesproken dat de bestelling later geleverd kan worden en hierover een mail bevestiging wilde ontvangen, deze heb ik direct na ons telefoontje ontvangen.
Bedankt voor uw reactie. Wij leveren onze producten binnen 24 uur. Hier betalen wij netjes voor. Als deze niet is aangekomen bij u binnen 24 uur zoals bij onze klanten, kan het zo zijn dat er een vertraging bij u in de buurt is opgelopen.
Pluspunten
Via email en telefoon altijd bereikbaar. Communicatie. Vandaag besteld morgen in huis. Kwaliteit van product goed. Als er eventuele problemen zijn met de levering worden die snel opgelost.
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten, groot assortiment.
VerbeterpuntenVerpakking ging nergens over. 1 laagje bubbeltjes folie en een papieren enveloppe. Aangezien het een redelijk dik product is en de zorg van zendingen bij Post NL kansloos is lijkt dit mij persoonlijk niet de geschikte manier van verpakken voor verzenden.
Pluspunten
iWatch band 2e dag kapot, netjes gemaild met foto, tot op heden geen reactie... Ik koop er niets meer. Direct na mijn beoordeling is er contact opgenomen. Reactie (direct na beoordeling; Crediteren van het bedrag was niet mogelijk. Een andere keuze uit de webwinkel werd mij aangeboden. De zwarte band zoals besteld had ik inmiddels elders al besteld. Uiteindelijk hebben ze de zwarte band aan mij toegestuurd. Is jammer had ze gesierd als ze het aankoopbedrag terug gestort hadden. Heb de indruk dat ze wel de intentie hadden om het netjes op te lossen.
VerbeterpuntenGewoon reageren op een klacht van je klanten. Reactie (na de beoordeling) was dat ze de mail niet hadden ontvangen...
Pluspunten
snelle levering duidelijk en overzichtelijke site
Verbeterpuntengoedkopere hoesjes aanbieden betere kwaliteit leveren
VerbeterpuntenZeer goed
Evaluatie vragen na levering bestelling!
Pluspunten
Snelle communicatie en levering. Goede service.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en snelle levering
VerbeterpuntenMiste een klepeltje aan de sider van de rits. Dit had even gecontroleerd moeten worden of vermeld worden. Verder zeer tevreden.
Pluspunten
voor een redelijk bedrag zijn er artikelen voor mobiele telefoons te krijgen, is dus netjes.
Pluspunten
vriendelijke meneer die mij netjes geholpen heeft
Verbeterpuntenultradunne hoesjes zojn eigenlijk niets waard.zijn nog dunner dan de beschermfolie
Homerusplein 1
1363 SZ Almere
DrPhone.nl is specialist op het gebied van telecommunicatie, electronica en computers. Bij DrPhone analyseren, innoveren en realiseren we de producten die benodigd zijn om je leven een stuk gemakkelijker te maken. Van premium opladers tot aan hoesjes van hoogwaardig kwaliteit. Bij DrPhone zit je goed. Wij zorgen ervoor dat de levensduur van jou smartphone, activity tracker, computer, tablet of bijvoorbeeld smartwatch optimaal blijft met premium accessoires Daarnaast kun je bij ons terecht voor de nieuwste design artikelen waarvan oogjes in de omgeving wijd open gaan staan. Cruise door onze aanbod en laat je verrassen met de artikelen van merken zoals DrPhone, LUXWALLET, Elementkey en ElectronicWorks. De voordelen : - Voor 17 uur besteld betekent de volgende dag al in huis! - Uit eigen voorraad geleverd - 6 maanden garantie op alle accessoires. - breed aanbod Openingstijden: Wij zijn 5 werkdagen in de week open. telefonisch bereikbaar Van Maandag tot Vrijdag van 9.30 tot 16.30. U kunt ons ook ten alle tijden een mail of whatsapp bericht sturen als we telefonisch niet bereikbaar zijn.