Pluspunten
Het leek alsof deze webshop goede kwaliteit bood voor een redelijke prijs. Als de communicatie tot stand kwam, bleken de verantwoordelijken vriendelijk en oplossingsgericht.
VerbeterpuntenLevering en communicatie verliepen te traag. Volgens de verantwoordelijken het gevolg van drukte en technische manco's. Met alle begrip daarvoor: dit mag er niet toe leiden dat de klant slecht geholpen wordt.
Pluspunten
Ik heb een DRPHONE NOTE 3 S-VIEW HYBRID ARMOR MAT BLACK gekocht na een week of was hij gebroken even een email gestuurd met een foto erbij was geen probleem meteen een nieuwe gekregen en dat met een dag of 4 a 5 echt heel wat webshops kunnen hieraan een voorbeeld nemen dr phone helemaal top
VerbeterpuntenValt niks te verbeteren
Pluspunten
Uitstekende nazorg en communicatie. Een voorbeeld voor andere webshops! Ik had een probleem met een telefoon case. Dr.phone pakte het probleem meteen serieus op. Ik mocht de case insturen en hij werd direct vervangen.
Pluspunten
Na email werd product alsnog binnen werkdag geleverd, samen met extra hoesje.
VerbeterpuntenIk heb na 8 dagen nog geen bestelling ontvangen. Na email snel levering ontvangen. Telefonisch contact is niet mogelijk. Het geleverde hoesje vond ik eerlijk gezegd te glad plastic
Alle bestellingen worden dezelfde dag op de post gedaan. Alle andere klanten hebben het direct de volgende dag ontvangen. Des ondanks dit hebben we u alsnog een nieuwe toegestuurd. U heeft een plastic hoes besteld van €6,95,-. Deze horen glad te zijn. Telefonisch contact is wel degelijk mogelijk. U dient alleen niet anoniem te bellen.
Pluspunten
Super snelle levering,
Verbeterpuntenniet!
Pluspunten
Bij een verkeerde bestelling werd het geld zonder probleem geretourneerd. top..!
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Super snelle reactie en service! Echt top. Mijn vraag is echt super opgelost, nog beter dan ik had durven dromen. Bedankt voor de goeie service.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Op de mail die ik stuurde kwam wel meteen antwoord, even afwachten op de PostNL en mocht het morgen of overmorgen niet aankomen neem ik weer contact op. Helaas nog steeds geen post. Afspraak is dat zodra het artikel bij hun weer op voorraad is, het naar me opgestuurd wordt. Uiteraard zal ik het melden wanneer het pakketje toch nog aankomt. Pakketje netjes opnieuw bij mij afgeleverd, bedankt
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter, chat is niemand aanwezig en op facebookvragen wordt niet gereageerd. Via de mail wel goed bereikbaar
Bij de chat kunt u uw vraag stellen hier wordt dezelfde dag nog op gereageerd. Op Facebook proberen we binnen 24 uur te reageren.
Pluspunten
Verkeerde hoesje besteld. Heb gewoon mogen retourneren en kreeg het nieuwe hoesje al snel thuis bezorgd zonder dat het hun fout was. Goede service!!
Pluspunten
Pluspunten
Zeer positief verrast door dit bedrijf! Had een samsung adapter besteld. Helaas deed deze het niet. Nadat ik een mail had gestuurd, kreeg ik dezelfde dag nog reactie hoe ik deze moest aansluiten. Ook toen werkte deze niet, kreeg ik direct reactie. Mocht hem terugsturen, en kreeg een nieuwe toegestuurd. Wat een vertrouwen en snelle reacties, daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Nogmaals bedankt!
Bedankt voor uw compliment! Als u nog vragen heeft in de toekomst kunt u ons altijd mailen of bellen. Groet, Drphone
Product bleek niet op voorraad maar verkoper heeft het netjes opgelost.
Pluspunten
Goede kwaliteit, deskundig geholpen, echte aanrader !!!
Pluspunten
Voordelig. Klantgericht. Na mijn aankoop las ik de op de site dat ik recht had op een gratis product. Ik had dit pas gezien na het plaatsen van mijn order. Na e-mail contact kon er gelukkig nog iets geregeld worden. Dat waardeer ik.
VerbeterpuntenDe case heeft wat kleine schoonheidsfoutjes maar dat zal aan de fabrikant liggen.
Pluspunten
Had eerst een Draco frame voor de Iphone 5 besteld, maar dit product kwam beschadigd aan. Na contact met DrPhone is dit netjes opgelost: Ik kon een vergelijkbaar product in zelfs iets hogere prijscategorie uitzoeken. Netjes! Het nieuwe product is helaas niet vrij van schoonheidsfoutjes, maar is verder wel goed.
VerbeterpuntenWellicht de cases versturen in een doosje, in plaats van een envelop.
Pluspunten
Snelle reactie Post had te wild geweest met m'n pakket waardoor scherm gescheurd Heb foto genomen doorgemaild en er word nu een nieuw verzonden Voorbeeld voor anderen Chapeau
Pluspunten
Onwijs goed geholpen. Ik had een probleem met een hoesje. Hierover heb ik gemaild en kreeg zeer snel een reactie. Uiteindelijk is alles spoedig en netjes opgelost.
VerbeterpuntenAssortiment vergroten.
Pluspunten
Ik ben super tevreden van de servica. Via 2dehans.be ben ik hier terecht gekomen, ik plaatste meteen men bestelling omdat de prijzen zeer interessant waren. Echter was er een klein probleem aangaande eventuele leverancier bij mij thuis. Onmiddelijk contact opgenomen via mail en kreeg na enkele minuten reeds duidelijk antwoord. Alles is binne enkele momenten opgelost en inclusief geldstorting, jaarovergang en levering bij mij thuis in België had ik mijn bestelling binnen de week.
Pluspunten
Ik heb de s4 S-View hybrid cover gekocht via drphone.nl. Snelle levering na betaling. Binnen 2 dagen na betaling had ik mijn toestel
VerbeterpuntenKwaliteit is niet zo goed als verwacht. Toen ik hem opgestuurd kreeg sloot die moeilijk af. Ik vond dat nog geen reden voor een terugzending. Maar nu een week en half later , zijnde schanieren gewoon daaraf gebroken. Spijtig!!
Beste, De scharnieren kunnen losraken van de case. Dit is een van de vele functies van de s-view hybrid case. U kunt de case ook alleen als een achterkant gebruiken.
Pluspunten
Gebeld door drphone met uitleg waarom en wat er verkeerd is gegaan. Samen tot oplossing gekomen om de helft van het bedrag terug te krijgen en dat is ook meteen overgemaakt. Nette afhandeling.
Pluspunten
Had een s4 beschermcase besteld kreeg hem thyis met een gebroken display , een bericht gesturd en ik kreeg gelijk een andere ! Top service
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Homerusplein 1
1363 SZ Almere
DrPhone.nl is specialist op het gebied van telecommunicatie, electronica en computers. Bij DrPhone analyseren, innoveren en realiseren we de producten die benodigd zijn om je leven een stuk gemakkelijker te maken. Van premium opladers tot aan hoesjes van hoogwaardig kwaliteit. Bij DrPhone zit je goed. Wij zorgen ervoor dat de levensduur van jou smartphone, activity tracker, computer, tablet of bijvoorbeeld smartwatch optimaal blijft met premium accessoires Daarnaast kun je bij ons terecht voor de nieuwste design artikelen waarvan oogjes in de omgeving wijd open gaan staan. Cruise door onze aanbod en laat je verrassen met de artikelen van merken zoals DrPhone, LUXWALLET, Elementkey en ElectronicWorks. De voordelen : - Voor 17 uur besteld betekent de volgende dag al in huis! - Uit eigen voorraad geleverd - 6 maanden garantie op alle accessoires. - breed aanbod Openingstijden: Wij zijn 5 werkdagen in de week open. telefonisch bereikbaar Van Maandag tot Vrijdag van 9.30 tot 16.30. U kunt ons ook ten alle tijden een mail of whatsapp bericht sturen als we telefonisch niet bereikbaar zijn.