Pluspunten

Dr. Phone is een nette webwinkel. Ik had een probleempje met een bestelling, daar heb ik een e-mail over gestuurd. Ik kreeg snel reactie en het is allemaal netjes afgehandeld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supersnelle communicatie voor al uw vragen! Supersnelle levering! Je krijgt wat je ziet! Waar voor uw geld!

Geen verbeterpunten te noemen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nog nooit zo goed en vriendelijk te woord gestaan moeten anderen bedrijfen een voorbeeld aan nemen. Normaal gesproken doe ik niet aan cijfers of revieuws geven maar ik ben zo tevreden dat ik niet anders kon. In een woord TOP.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

heb ik (nog) niet

Vorige week donderdag 24 oktober hoesje besteld. Week later nog niks ontvangen en er wordt niet gereageerd op mail en op telefonisch contact. Uiteindelijk 9 dagen na betaling pas ontvangen. En er kwam uiteindelijk mailcontact.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik ben heel kort en krachtig! Deze man is een top ondernemer! Ik had een klacht, en deze is heel netjes opgelost!! Ik wil hierbij nogmaals zeggen

Pluspunten

Gaat heel ver om zen klanten tevreden te stellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen Telefonisch contact opgenomen na klacht

Het ontvangen product is helaas niet van de kwaliteit die ik verwachtte. Ik heb het idee dat het een imitatie is, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Het kan zijn dat het om een slecht exemplaar gaat. Uiteindelijk het product elders besteld en persoonlijk ben ik met dat exemplaar wel tevreden. Na contact is retour zenden geen probleem.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hele goede service! Ik ben echt super blij met mijn nieuwe ipad mini hoes! Een aanrader!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De prijs en de communicatie zijn gewoon top

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige persoonlijke en bovnendien snelle service. Bedrijf denkt in oplossingen en je bent hier echt nog koning klant! Ik kan het iedereen aanraden hier een bestelling te doen.

geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende prijs, snelle levering. Gisteren besteld, vandaag in huis.

Communicatie via de site wat betreft voortgang order loopt niet vlekkeloos. Maar de levering was op de afgesproken datum en daar gaat het om.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering en service

Prima bedrijf en goede producten.

Pluspunten

Goede en vlotte reactie op vragen via website

Pluspunten

na een paar mails probeert deze firma hemel en aarde te verzetten om toch nog mijn produkt op tyd te leveren , daarvoor een pluim !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima verpakking, goede prijzen, overzichtelijke website.

ik zou wel willen weten hoe het met mijn bestelling is en waar mijn bestelling is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Echt een aan te raden webshop !!! Zeer goede service en kwaliteit spullen!! Ik heb de lunatik extreme besteldt voor me iphone toppie case ! Nadat ik een scheurtje kreeg boven in me case is dit netjes opgelost ! Echt aan te raden

N.v.t

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering en de kwaliteit van de producten zijn helemaal geweldig.

Geen verbeterpunten!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De site en bedrijf zijn zeer (gebruikers) vriendelijk. Ik had een foutje gemaakt bij het bestel formulier. Deze is met de chat optie direct verholpen. Ik kreeg geen computer antwoorden maar een echt persoon hielp mij. Volgens mij was het de eigenaar ook.. Zeer beleeft heeft hij mij van het probleem verlost en nog een bevestig mail erbij! Dat is service. Het pakketje werd volgens afspraak volgende dag bezorgd.

Bij het bestellen was er wat onduidelijkheid bij het invullen van de persoonlijke gegevens. Ze vragen om een werkadres, dit is toch niet nodig? Hierdoor heb ik contact gezocht en werd het direct verholpen, met een bevestiging via email erbij.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle communicatie betrouwbaar oplossingsgericht

super! ik zou niet weten wat er nog verbeterd kan worden haha

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Afgelopen week twee S3 achterklepjes en een UAG cover besteld. Allen zijn perfect passend en van geweldige kwaliteit. Ook de bezorging was al de volgende dag dus ook hiervoor veel lof! Als laatste wil ik nog even een compliment geven voor de snelle en correcte reacties op mails en vragen.

N.V.T.

Pluspunten

Super leuke site met mooie hoesjes en gadgets voor je telefoon... :D super service en betrouwbaar. Helemaal top!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Lekker snel in huis

Pluspunten

Supersnel en betrouwbaar

Homerusplein 1

1363 SZ Almere

036 303 13 74

Over DrPhone

DrPhone.nl is specialist op het gebied van telecommunicatie, electronica en computers. Bij DrPhone analyseren, innoveren en realiseren we de producten die benodigd zijn om je leven een stuk gemakkelijker te maken. Van premium opladers tot aan hoesjes van hoogwaardig kwaliteit. Bij DrPhone zit je goed. Wij zorgen ervoor dat de levensduur van jou smartphone, activity tracker, computer, tablet of bijvoorbeeld smartwatch optimaal blijft met premium accessoires Daarnaast kun je bij ons terecht voor de nieuwste design artikelen waarvan oogjes in de omgeving wijd open gaan staan. Cruise door onze aanbod en laat je verrassen met de artikelen van merken zoals DrPhone, LUXWALLET, Elementkey en ElectronicWorks. De voordelen : - Voor 17 uur besteld betekent de volgende dag al in huis! - Uit eigen voorraad geleverd - 6 maanden garantie op alle accessoires. - breed aanbod Openingstijden: Wij zijn 5 werkdagen in de week open. telefonisch bereikbaar Van Maandag tot Vrijdag van 9.30 tot 16.30. U kunt ons ook ten alle tijden een mail of whatsapp bericht sturen als we telefonisch niet bereikbaar zijn.