top product en service

Eigenlijk te laat besteld toch nog de volgende dag in huis, product voldoet aan alle eisen ik zal hier zeker vaker bestellen.

goed produckt

Makkelijk en snel

Prima hoesje .

prima, snel geleverd

een ISB3.1 PCI kaartje besteld. Volgende dag al in huis dus kon al lekker ermee aan de gang. Als het een dag later was geweest dan nog steeds goed hoor. Keurig doosje, geen zakje uit china

Pen voor Surface 4 werkt prima.

Goed alternatief voor de dure Microsoft pen. Snelle levering.

aparaat is mooi

maar kom niet honderd procent uit ik krijg nog cirkels in beeld en dan staat het beeld even stil heb ik niet op mijn laptop.

Online bestellen was zeer overzichtelijk, en het afleveren betreffende product was snel en goed

Correct bezorgd en afgehandeld.

Mooi, dat zo,n bedrijf ook nog eens kosteloos iets opstuurt. Helaas ging het ook retour, omdat de persoon in kwestie er niets mee kon. Maar de uitleg over retourneren was ook prima.

Ik kan het niet beoordelen mijn pakket heb ik niet ontvangen

Het pakket is via de post gestuurd maar nooit aan gekomen op mijn vakantie adres . Steenbakkerweg 225 7843 RM in Erm . Inmiddels ben ik weer thuis . Vlaardingerdijk 341 3117 ET Schiedam .

Zeer goede kwaliteit hoesje gekocht

Zeer goede kwaliteit hoesje gekocht Snelle verzending mooie producten Min punt dat er geen mogelijkheid op de site is om contact te leggen bijvoorbeeld telefonisch

Prima, snelle levering!

Goede ervaring, snel!

Good product.

DrPhone B9 Mini Bluetooth 5.0 + EDR Dongle Adapter met Dual-mode Older devices (keyboard and mouse) does not connect to it but it works to connect BT speakers in win 10. In win 7 it sees the devices but it does not connect to it due to incorrect password!!!

Voldoende maar kan beter

Het kan aan mij liggen omdat ik per ongeluk een type fout heb gemaakt maar ik kreeg geen bevestiging van de bestelling. Gelukkig reageerde de servicedesk wel. Servicedesk bereikbaar via het contactformulier van de website. Ik zou geen huisnummer hebben ingevoerd. Zou kunnen natuurlijk maar dan zou ik het een verplicht veld maken die je moet invoeren. Uiteindelijk is het wel geleverd

Simply the best!

Ook voor eens een kleine order geen verzendkosten en toch supercorrecte en snelle levering.

Chinese namaak voor premium prijzen

Oortjes besteld via Bol.com, grootste miskoop ooit. Het zijn 2 euro bluetooth oortjes die voor 50 euro worden verkocht. Het mooiste is dat je het niet kan terugsturen vanwege hun Hygiëne beleid, alsof je buiten de verpakking al kan horen dat het geluid slechter dan slecht is. KOOP HIER NIETS, bespaar je geld.

Super service!

Mooi horloge goede service snelle levering. Item is zoals omschreven.

Niets ontvangen

Nog niets ontvangen.

Slechte service

Mijn smartwatch net een jaar oud,nu al strepen in het scherm van de smartwatch. Bij het kopen stond dat de smartwatch waterdicht is.Na het zwemmen kwam de strepen in beeld, klantenservice gebeld van DR PHONE die zeiden dat het door het stoten kwam,wat niet zo is , strepen kwamen naar het zwemmen,MAAR geen gehoor van het oplossen van het probleem. VOOR mijn geen smartphone van DR PHONE

Leuke producten

Wij zijn vonden een mooie selfie stick en deze werd vlot verstuurd.

Goed product, voor een nette prijs. Snelle levering. Kan DrPhone absoluut aanraden.

Keurig binnen aangegen tijd bezorgd.

Alleen een beetje verwarrend dat er zoveel verschillende bedrijfsnamen genoemd werden tijdens bestelprocedure. Hierdoor kreeg ik, als oplettende consument, wat twijfel of het product wel geleverd zou worden.

Super.

Nadat ikzelf een verkeerde bestelling had geplaatst werd alles netjes geregeld.

Besteld volgende dag binnen top.

Eerste ronde fout, perfect herstelt

Ik kreeg zeer vlot de verkeerde kabel geleverd. Helaas ging er een weekend over voor mijn mail daarover beantwoord werd. Ik moest zelf de kosten dragen voor het terugsturen. En kreeg weer supersnel de juiste kabel, die helaas bepaald geen snellader blijkt, zoals geadverteerd, de originele iphone kabel is sneller!

Homerusplein 1

1363 SZ Almere

036 303 13 74

Over DrPhone

DrPhone.nl is specialist op het gebied van telecommunicatie, electronica en computers. Bij DrPhone analyseren, innoveren en realiseren we de producten die benodigd zijn om je leven een stuk gemakkelijker te maken. Van premium opladers tot aan hoesjes van hoogwaardig kwaliteit. Bij DrPhone zit je goed. Wij zorgen ervoor dat de levensduur van jou smartphone, activity tracker, computer, tablet of bijvoorbeeld smartwatch optimaal blijft met premium accessoires Daarnaast kun je bij ons terecht voor de nieuwste design artikelen waarvan oogjes in de omgeving wijd open gaan staan. Cruise door onze aanbod en laat je verrassen met de artikelen van merken zoals DrPhone, LUXWALLET, Elementkey en ElectronicWorks. De voordelen : - Voor 17 uur besteld betekent de volgende dag al in huis! - Uit eigen voorraad geleverd - 6 maanden garantie op alle accessoires. - breed aanbod Openingstijden: Wij zijn 5 werkdagen in de week open. telefonisch bereikbaar Van Maandag tot Vrijdag van 9.30 tot 16.30. U kunt ons ook ten alle tijden een mail of whatsapp bericht sturen als we telefonisch niet bereikbaar zijn.