Vertrouwen en professionaliteit!

Professionaliteit en vertrouwen.

super service, super kwaliteit

Goede voorlichting tijdens aankoop, bij levering super service en vriendelijke mensen.

Mooie meubels en goede voorlichting

We liepen binnen vanwege de aantrekkelijke bank die buiten stond. We waren op dat moment niet echt op zoek naar buiten meubels, maar zijn overstag gegaan door de kwaliteit die we zagen. We hebben een zware set tuinmeubels voor het buitenland gekocht en na flink onderhandelen nog een lichtere set en een tuinbank voor hier in Nederland. De levering kon snel en gratis. De aflevering gebeurde met respect voor de meubels en ons. De eigenaar, de adviseuse en de jongeman die bezorgde waren respectvol naar ons en met humor in de benadering. Een prettige ervaring.

Super service!

Denken met je mee en topkwaliteit in producten! Erg tevreden over mijn DBodhi collectie en de geleverde service, zoals het hoort.

Fijne winkel met fijne service.

Mooie lichte en ruime winkel. Heel veel keuze. Onze keuze stond er in eerste instantie niet bij en er werd meegedacht om de goede oplossing te vinden. Fijn deze persoonlijke service welke je mist in andere winkels.

Voor herhaling vatbaar!

TV kast en salontafels gekocht. Mooie zaak, zeer klantvriendelijk en vooral een goede service! Een echte aanrader!

Top kwaliteit

Mooie tafel gekocht bij Teak en Wood. Alles cf. afspraak geleverd.

Geweldige zaak en service.

Na een telefoontje bleek de zaak dicht.Maar we waren toch welkom. Wij kwamen uit Ridderkerk. Tuinbank uitgezocht en u gelooft het niet. Dezelfde avond al bezorgd door 2 zeer aardige jongemannen. Top. We hopen op zon zodat we ervan kunnen gaan genieten. We hebben goed uitleg gehad over het onderhouden van het hout.we zijn blij dat we hier geslaagd zijn.

goede service

Nette zaak mooie meubels pff keuze is reuze zeggen ze weleens maar dat klopt hier ook echt. Prettige winkel sfeer en de levering van het tv meubel was ook goed geregeld. top zaak

Ondanks lange wachten prima service.

Goeie service. Uiteindelijke levering .liet .lang op zich wachten. Hierover is 1x contact geweest. Bezorging en in elkaar zetten vd tafel verliep prima.

Hele fijne winkel waar je goed geholpen en geadviseerd wordt

Vanaf de aankoop tot de levering heel tevreden. Zeker een winkel om terug te komen

Fraaie kast en correcte levering

Naast de kwaliteit gaf het duurzame SVLK keurmerk voor ons de doorslag,

zeer aangenaam

Hartelijke mensen , correcte afspraken en goede uitleg over het onderhoud van de meubelen.

Een zeer goede ervaring van aankoop tot plaatsing

Heel leuke vlotte ervaring met de aankoop van een tafel. Vriendelijke mensen van zowel de verkoop als de levering en een goede duidelijke communicatie

Fantastisch mooie tafel!

we hebben dit jaar een tafel en bankje in bijpassend hout besteld. De service was top, vriendelijke mensen, snelle bezorging en topkwaliteit van de tafel.

Tevreden!

Snel en deskundig geholpen, mooie zaak!

top service en kwaliteit

Afspraken worden nagekomen , levering zoals afgesproken en kwalitatieve producten zoals beloofd door Clemens bij ons bezoek , ook zeer goede afstemming van de bestelling en feedback van tekeningen bij het maatwerk Top service

Snelle beslissing, snelle levering

Een spontaan besluit een nieuwe driezitsbank (showroommodel) te kopen werd beloond met een supersnelle levering.

Goede service tijdens en na gesprek

Prettige, deskundige uitleg dBodhi lampen en afgesproken uitlevering van de lampen!

Top winkel

Goed advies, meedenken en behulpzaam. Levering sneller dan verwacht.

Mooie meubels en goed afgehandeld.

Na goed en degelijk advies enkele teak meubelen aangeschaft. In offerte wel levertijden maar die bleken wat aan de positieve kant. Na enkele weken extra wachten zijn de meubels netjes afgeleverd en alles ziet er perfect uit. Blij mee!

Je word vriendelijk ontvangen en ze nemen de tijd voor je.

Vriendelijke ontvangst,en zijn echt goed geholpen,ze nemen de tijd voor je,helpen naar alle tevredenheid en geven goed advies. Wij zijn er goed geslaagd en tevreden over de aankoop van onze meubels. Als we vragen hadden,werden we goed te woord gestaan.

Mmooie winkel met zeer vriendelijke medewerkers

Zeer fijn geholpen en alles netjes afgeleverd. Zeer tevreden klant

zeer prettig en kundig

we zijn ontzettend goed geholpen , en zeer vakkundig advies in de mooie showroom is enorm veel keuze

Goede ervaring, in alle opzichten.

Begrijpelijke uitleg in de winkel, met een beetje humor. Precies zoals ik het wil. Ik ben zeer tevreden met mijn zitcombinatie, precies wat ik wilde. Kortom, leuke mensen en voor herhaling vatbaar.

Molenzicht 1

4881 BW Zundert