Allesklopt

Geen valse beloftes, zoals beloofd en afgesproken , alles conform geleverd.

Snel, betrouwbaar en mooi afgewerkte kwaliteit

Reeds enkele kasten besteld en ontvangen, nog enkele in bestelling, telkens goede afspraken bij op maat gemaakte kasten. De levertijd is binnen verwachtingen, de kwaliteit is uitstekend en de maat aanpassingen zijn telkens zeer goed te noemen.

Zo goed geholpen met de aankoop en aflevering ,helemaal top en leuke meubels

Alles prima verlopen.

Goede service Zeer aangename winkel Aangename verkopers Mooie spullen

Professioneel advies en kwaliteit meubelen

Zowel het advies in de winkel als bij ons thuis als de levering zijn professioneel verlopen. Ze namen de tijd voor ons om goed advies te geven in de winkel en bij ons in huis. Ze waren vriendelijk en professioneel en waren eerlijk in hun advies. Desondanks wij eerlijk waren dat wij onze eetkamerstoelen elders hebben gezien/wilde kopen waren ze hier alsnog meedenkend in om te bekijken of deze bij de tafel paste. De levering was echt super fijn. Alles werd netjes en met precisie op zijn plaats gezet en ik moest er zelf niets aan doen. Ook werd er netjes uitgelegd waar ik nog op moest letten en wat de schoonmaak adviezen zijn.

zeer goed advies en kennis op een prettige manier

ik werd zeer vakkundig geholpen op een ongedwongen manier. het is prettig om deze zaak te bezichtigen met veel keuze en goed advies.

Zeer klantvriendelijk.

Zaakvoerder straalde passie uit als hij sprak over zijn meubels,zeer aangenaam. Ook de manier waarop mijn meubel gemaakt is is top,aanpassingen werden zonder problemen gedaan. Men krijgt daarna een tekening met alle maten,kun je checken dat alles klopt en als het meubel klaar is krijg je eerst foto's ervan om te zien dat je tevreden bent,dan pas wordt deze verzonden. Ik ken weinig winkels die zo werken. Ik ga zeker nog meubels kopen daar.

Vriendelijk behulpzaam bedrijf dat met je meedenkt.

Na een lange zoektocht naar een kast kwamen we bij Teak en Wood terecht. Er is veel keus, alles is ruim opgezet in allerlei uitvoeringen zodat je het hout kan zien en voelen. We zijn geslaagd voor een kast en hebben een aantal weken later nog een tv meubel gekocht. Alles werd met zorg geleverd en geplaatst. De kast werd uiteindelijk wat later geleverd, maar we werden daarvan op de hoogte gesteld. Ook kregen we foto's toegestuurd, wat wij als heel prettig hebben ervaren.

Perfect aangepaste meubelen naar onze wensen

Kasten netjes aangepast zoals wij dit wilde hebben. Jammer dat de levertijd uitliep maar voor de rest dik tevreden.

Goede service en klantvriendelijk

In plaats van 10 weken levertijd werd de fauteuil binnen 2 weken geleverd. Super. Men heeft vertrouwen in de klant, niets vooraf betalen of bij aflevering. Een set schoonmaak en onderhoudsmiddel cadeau. Top.

Perfecte service!

Vriendelijke ontvangst, behulpzaam, Niet gehaast, maar alle tijd voor ons en soepel! Complimenten!

Super mooie gezellige winkel waar je kan kijken zonder dat de verkopers zich opdringen.

Mijn eerste indruk was dat het een mooie winkel is met aangename mensen die je rustig laten kijken naar de mooie gepresenteerde meubelen. Als ik een vraag had werdt dit ook zonder enige twijfel vakkundig beantwoord. Mocht ik ooit nog meubelen nodig hebben dan ga ik zeker terug naar daar . Ook heb ik al vrienden verteld van de vriendelijkheid van deze mensen en de super service bij het afleveren waarvoor mijn dank.

Erg mooie meubels, ruime keus, mooie zaak, ruim opgesteld! Je wordt er vriendelijk geholpen.

Perfecte service

Duidelijke afspraken, geleverd op tijd. Goede service en niet duur.

zeer fijne winkel

je wordt erg fijn en goed geholpen door enthousiast mensen die achter hun product staan, hele mooie en fijne winkel.

Topservice

Mooie meubels en accessoires, goede raad en binnen de week netjes thuisgeleverd. Dik tevreden en ten zeerste aan te raden.

Kwalitatief waar voor je geld en afspraak is afspraak.

Bij Teak en Wood weten ze de klant op waarde te schatten. Op de eerste plaats nemen ze de tijd voor goede voorlichting over de producten. Na het plaatsen van de order wordt deze per mail bevestigd, zodat er geen ruimte is voor vergissingen. De levertijd wordt reëel ingeschat. De levering geschiedt op afspraak. En pas bij de levering wordt de factuur overhandigd. Hier uit spreekt vertrouwen. Op de eerste plaats in de klant (geen aanbetaling) en ook in zichzelf, wetend dat er een goed product conform de wensen van de klant wordt geleverd. Kortom, erg prettig zaken doen.

Mooie spullen, goed advies, aanrader!

Eerlijke voorlichting over ongelooflijk prachtig materiaal

Geen verkooppraatje maar eerlijke voorlichting over mooie materialen. We hebben diverse materialen op maat laten maken. De keuze in materialen en designs zijn ongelooflijk uitgebreid. Afspraken worden uitstekend uitgelegd, keurig per email bevestigd maar vooral belangrijk ook precies nagekomen. Service en uitleg bij aflevering krijgt alle tijd en ruimte. Blokker lijkt misschien goedkoper maar de kwaliteit, uitstraling en de mooie uitvoeringen maken dit onvergelijkbaar. Teak en Wood Zundert is zeer beslist een aanrader

Mooie spullen, snel geleverd en goed overleg

TV meubel in de winkel uitgekozen. Binnen 2 weken was het al beschikbaar. Verder hele mooie kwaliteit.

Goede ervaring, vriendelijke mensen

Zeer tevreden over service en over aangekochte tafel.

Prime ervaring, super mooie toonzaal

Prettige contacten en mooie spullen.

We werden goed ontvangen en er werd genoeg tijd aan ons besteed. Er werd meegedacht en alles kon worden aangepast aan onze wensen. Klein puntje van aandacht was de wat uitgelopen wachttijd, maar dat was niet hun fout. Je hebt het gevoel dat de klant koning is. Ook bij levering werd aan alles gedacht. Complimenten!

Molenzicht 1

4881 BW Zundert