Pluspunten

Klantvriendelijke benadering en prima service.

Pluspunten

Aardig voor de klanten En staan open voor vragen van de klant

Pluspunten

goede service, snel in beantwoorden van email

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, en snelle levering! Mooie meubels, goede kwaliteit

Pluspunten

goede service lage prijs mooie artikelen

Pluspunten

snelle levering vriendelijk personeel goed advies

Pluspunten

Super vriendelijk, service gericht en meedenkend bedrijf!!! de gemaakte afspraken perfect nagekomen! Absoluut een aanrader, wij vertellen dit dus door.....

Pluspunten

Vriendelijke en goede service!

Showroom wat ruimer opstellen, staat te vol....

Pluspunten

Goede service, goed bereikbaar, nette afhandeling en bezorgservice!

Pluspunten

Aangename persoonlijke benadering van de klant. Afspraken worden netjes nagekomen. Kleinschaligheid is positief.

Showroom iets vergroten

Pluspunten

- duidelijke afspraken - snelle levering - prettig contact - mogelijkheid om meubels in huis geplaatst te zien

Pluspunten

- Was alle tijd om wensen kenbaar te maken en werd creatief meegedacht. - Werd actief geluisterd. - Goede en eerlijke uitleg over de producten. - Attent in het aangeven van zaken die iets anders verlopen dan was gepland. - Keurige aflevering en creatief in het oplossen van problemen. - Goede uitleg over de verzorging van de meubels. Was erg fijn om zaken te doen met dit bedrijf.

Blijf vooral op zo een fijne manier omgaan met de klanten. Bij jullie is en voelt de klant zich nog koning. Complimenten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijke ontvangst en ruime aanbod,maar vooral ook een zeer snelle levering!

Pluspunten

Goede service, goede prijs / kwaliteit verhouding, prachtige meubels, overzichtelijke website, ik werd erg vriendelijk geholpen

Lange levertijd omdat het artikel niet meer op voorraad was

Pluspunten

Zeer goede service. Er wordt alle tijd en moeite voor de klanten genomen ...

Ga zo door.

Pluspunten

Kwalitatieve goede producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle mogelijkheden goed bespreekbaar. Snelle en correcte levering, ook in de avonduren. Goede communicatie. Bij het plaatsen van de tafel werd een stucwerkwand licht beschadigd. Binnen 2 dagen was er een schildersbedrijf ter plaatse om de zaak te repareren en over te schilderen, alle lof hiervoor.

Eigenlijk niet.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en goede service. We zijn zeer tevreden en zijn blij dat we hier al onze meubelen hebben gekocht. Een echte aanrader.

Pluspunten

Zeer goede service! De meubels worden keurig afgeleverd. Geen opdringerige verkoophouding. Kortom, een echte aanrader! De klant is hier echt koning, zonder te overdrijven.

Pluspunten

Onlangs hebben wij bij Teak en Wood een tafel gekocht voor onze ontvangst ruimte. We hebben van de heer Clemens een uitgebreide rondleiding door de showroom gekregen, hij vertelde ons op een duidelijke manier de verschillen tussen de tafels. We hebben gekozen voor een tafel gekozen welke op voorraad was, de volgende ochtend is hij al bij ons afgeleverd! Wij zijn zeer tevreden met het geleverde product en de service van Teak en Wood

NVT

Pluspunten

goede service, genoeg aanbod

betere, duidelijkere foto's op internet plaatsen

Pluspunten

Snelle en vakkundige levering en zijn nergens te beroerd voor. Als je exacte maten nodig hebt helpen ze je direct.

Ben zeer tevreden.

Pluspunten

snel antwoord op vragen via de mail. goede en snelle levering

Molenzicht 1

4881 BW Zundert