Zeer prettig en volgens afspraak geholpen

We waren voor de eerste keer bij Teak en Wood. Wat opviel was de aangename kennismaking, het daaropvolgende gesprek en advies. Er werd niet aangedrongen op een transactie. We werden vrijgelaten in onze keuze. Ook de uitlevering verliep volgens afspraak. Lang verhaal kort. Teak en Wood is een adres voor mooie spullen en de wijze van omgang met de klant is top.

Zeer tevreden.

Prettige verkoop methode niet opdringerig komen afspraken na hele nette en vriendelijke aflevering van de meubels. Echt een fantastische winkel.

Uitstekende service

Vriendelijk onthaald in de winkel. Professioneel begeleid qua keuze van onze meubelen. En de levering is vlot verlopen. Wat wil een mens nog meer?

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

Wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Ook de levering is correct en volgens afspraak verlopen.

vriendelijke eerlijke communicatie

fijne en duidelijke uitleg

Prachtige winkel waar je je onmiddellijk thuis voelt

Wij waren op zoek naar een buitentafel en hier een zéér duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Die waren legio wat de keuze wat moeilijker maakte natuurlijk. Uiteindelijk hebben we de dag nadien toch kunnen beslissen en zijn we teruggekeerd. Levering is binnen de gestelde periode gebeurd en de plaatsing is perfect verlopen. Binnenkort gaan we terug voor een bartafel :-)

geweldig

Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van de kast bart . super vriendelijk eigenaars. De kast was heel snel binnen en de bezorging was ook heel erg goed. Vriendelijke bezorgers. Hij stond in notime op zn plaats. Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden met Teak en Wood. Wij komen zeker een keertje terug.

Klant vriendelijk en goed advies.

Zie bovenstaande opmerking.

fijne en correcte service van de toonzaal tot de levering

Gaat wel

Mijn bestelling online ging prima, alleen de aflevering niet. Heb van tevoren geen bericht ontvangen wanneer het bezorgd zou worden. Kreeg een telefoontje van de koerier dat hij met een kwartier voor de deur stond. Gelukkig was er bij mij hulp die de man kon helpen het meubel naar binnen te krijgen…..Al met al had dit beter gekund. Wel heel blij met de tvkast.

Heel vriendelijke en aangename ervaring

Super vriendelijk onthaald in de winkel Zeer professioneel advies gekregen Bestelling vlot verlopen Goed geleverd met duidelijke uitleg over het onderhoud van de meubels. Top mensen

Fijn ontvangst, en open houding.

Bij binnenkomst een warm ontvangst met de keuze meteen hulp of even rondkijken. Toen we hulp nodig hadden kregen we die volop waardoor er een mooi ontwerp voor een garderobekast ontstond. En een huiskamer kast. De salontafel had maar wat kleine aanpassingen nodig.

Mooie winkel en alles is mogelijk, ben erg tevreden!!

Naar verwachting

We krijgen waar we voor betaald hebben

Komen beloftes na

Fijne winkel. Prettig geholpen bij aankoop, deskundig advies en levering conform afspraak binnen een tijdslot van 1 uur. Hier komen we deker vaker terug

Mooi materiaal en goede communicatie

Levering liet wat op zich wachten maar er was een heldere communicatie

Goede kwaliteit en een persoonlijke benadering

Goed en persoonlijk advies. hele goede kwaliteit van ovale eettafel met 8 stoelen. Alles conform afspraken geleverd. En bestelling zonder voorschot. Daaruit spreekt vertrouwen uit.

Gewoon goed!

Vriendelijke mensen en 'n mooie winkel!

super kwaliteit Teak

Goede service en super kwaliteit, ben zeer tevreden een aanrader.

Gewoon geweldig!!!

Eerder toevallig gestopt bij de showroom in Zundert daar we op zoek waren naar ligbedden voor in onze tuin. Heel vriendelijk ontvangst, ruime keuze in teak en andere kwaliteitsmeubelen voor zowel binnen als buiten. Onze keuze van ligbedden hebben we dan ook gevonden bij Teak & Wood. Ligbedden werden besteld en drie weken later werden ze netjes geleverd aan huis…Toppers zijn het daar bij Teak & Wood in Zundert!!!!

Van bestelling tot levering alles heel goed gegaan

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Tijdig geïnformeerd over de levering waarbij eigen inbreng mogelijk was. Netjes afgeleverd en op plaats gezet.

Prima service, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Wij zijn in de winkel uiterst vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen. Het aanbod was meer dan voldoende. Niet zoveel dat je dit de bomen het bos niet meer ziet, maar precies goed. Verder liep de levering volgens afspraak en zijn wij heel blij met onze nieuwe stoelen. Je betaalt zeker niet meer dan in andere meubelzaken en de stoelen zijn absoluut hun geld waard.

Leuke winkel. Fijn personeel en goed geholpen.

Gewoon weg goed afgeleverd

De tafel is van goede kwaliteit. Goede uitleg gehad voor onderhoud. Prettige mensen die de tafel afgeleverd hebben. Toppers

Deskundig en vriendelijk geholpen

Mooie meubels en accessoires, goed advies m.b.t. kleurkeuze en materiaalkeuze, vriendelijke medewerkers

Molenzicht 1

4881 BW Zundert