We werden netjes ontvangen in de winkel ,laten je eerst rustig rond kijken , werden daarna deskundig en vriendelijk geholpen om onze meubels uit te kiezen , ze brengen de meubels netjes thuis ,daarna nog een keer gebeld voor service ,deze werd heel snel geregeld en goed opgelost ,kortom ,een prima zaak !! super blij met onze nieuwe meubels !

goede service en klantvriendelijke behandeling

goede service en klantvriendelijke behandeling

Erg mooie meubels en super service. erg blij mee!!

erg goede service. En hele mooie meubels. heel blij mee!!

Zeer fijne winkel,

Teak en Wood is een zeer fijne winkel met kundig personeel en een goede en snelle levering.

Top zaak !

Op zoek naar een grossiers/buffet kast kwamen we toevallig terecht bij Teak en Wood. De kast die we eigenlijk wilde stond er ook maar viel ons een beetje tegen, dus de grote collectie kasten bekeken en zo uitgekomen bij een prachtige buffetkast. Daarna prima uitleg gehad over de afwerkingsmogelijkheden e.d. En dat allemaal zonder dat men opdringerig werd. Uiteindelijk onder het genot van een kop koffie de koop gesloten waarbij men ook heel eerlijk was over de levertijd. De kast werd uiteindelijk netjes afgeleverd en hier ter plekke in elkaar gezet .(bestond uit twee delen) Ook werd te kast voorzien van vilt aan de onderkant zodat de vloer niet zou beschadigen. Kortom, heel het proces van bekijken tot afleveren is op een goede en proffesionele manier verlopen met daarover heen een gezellig Brabants sausje. Echt een aanrader ! Zelden zo'n klantvriendelijke meubelzaak meegemaakt. Kwaliteit van de kast is trouwens ook super !

top

zeer tevreden over het bestelde product en de bezorging was ook top. groetjes fam Notenboom

Super zaak!

Wij zijn in december verhuisd en hebben meerdere spullen besteld. Het is een fijne winkel met een supper service. Alles is inmiddels netjes bezorgd en waterpas geplaatst. Op naar de volgende aankoop!

Top service. En top spullen.

Super goed geholpen

Nemen echt de tijd voor je, dringen niks op. Uiteindelijk terug gekomen en besteld. Thuis bezorgen ook erg netjes alles goed weg gezet en nopjes eronder .

we zijn heel tevreden .

de uitleg in de winkel was geweldig , alle tijd en alle vragen werden goed en duidelijk uitgelegd. ook de levering van onze bestelde , meubelen was volgens afspraak, alles op uur en tijd. Ook de meubels zijn top. wij zijn heel tevreden over Teak -wood.

Zeer tevreden!

De eerste kennismaking met Teak en Wood was erg aangenaam. We hadden het gevoel dat er naar onze noden en voorkeuren werd geluisterd en dat vertaalde zich uiteindelijk ook in een eetkamer, TV-meubel, side table en salontafel die helemaal naar onze wens waren! En toen gebeurde het... tijdens het laden van de vrachtwagen werd door een stom ongelukje onze kast zwaar beschadigd. Clemens nam meteen alle verantwoordelijkheid op zich en is ons toen op een heel correcte manier tegemoet gekomen. We kregen diezelfde morgen een bijna vergelijkbare kast te leen en 's middags vonden we al een mail in onze mailbox met verschillende mogelijkheden om alles in orde te krijgen. Duidelijk een firma en zaakvoerder die het vertrouwen meer dan waard zijn!

Klasse producten in klasse winkel

Enorm leuke ervaring met Clemens en zijn team, na verschillend meubelzaken bezocht te hebben uiteindelijk aangekomen in Zutphen. Perfecte service en exact waar we op zoek naar waren. Geen massa productie maar naar onze wensen uitgewerkt. Nu afwachten voor de zomercollectie voor buiten.

Leuke mensen mooie spullen

Levering volgens afspraak Zeer blij met onze tafel en stoelen

Verkoop met ervaring!

Naast de mooie winkel op de mooiste locatie van Zundert. Is Clemens een prima verkoper met genoeg ervaring om de juiste producten te verkopen. En: de koffie is prima.

Top service en vakkundig advies

Naast de mooie winkel waar we uren kunnen rondlopen, zijn we zeer vakkundig geholpen. Prima advies en klantgericht bedrijf.

goede service

Heb prachtige eetkamerstoelen, die heerlijk zitten!!

uniek

kamer compleet opnieuw ingericht, dankzij de hulp van Teak en Wood. hier wordt tenminste mee gedacht aan jouw wensen. SUPER bedankt

Kwaliteit en top service

Kwalitatief hoogwaardige producten en een top persoonlijke service

Zeer tevreden!

Goede service! Zeer vriendelijke verkoper, snelle levering en een top teak tafel met bolpoot mogen ontvangen! Enige puntje was de bezorger. Deze bezorger is een extern bezorgbedrijf. Deze was zeer knorrig dat hij de tafel moest dragen. Hij moest een trap op (appartement). Hoort bij je werk denk ik dan. Hij zei nog geen gedag. Verder heel erg tevreden!

Goede service en aflevering. Goeie nazorg.

fijn bedrijf om mee samen te werken

mooie producten, wat lange levertijd

zeer kundige mensen, klantvriendelijk en correct

Verschillende meubelstukken gekocht bij Teak & Wood. Allen tot onzer tevredenheid.

Teak en Wood doet wat het belooft. Fantastisch bedrijf.

Teak en Wood heeft precies wat we zoeken en leveren keurig, vaak binnen de afgesproken tijd. Teak en Wood heeft een prima service, is zeer klantvriendelijk en het personeel weet waar ze het over hebben. Een echte aanrader.

Mooie meubelen maar wel voor een redelijke prijs

Wij hebben bij Teak en Wood een keukentafel en salontafel gekocht. Beide zien er erg mooi uit, alleen bij nader inzien bleken het geen massieve tafels te zijn maar tafels gemaakt uit meerdere stukken hout. Ook zijn de tafels zeker niet de goedkoopste, maar al met al zin we tevreden.

Goede, degelijke kwaliteit en personeel met vakkennis

Salon en eetkamer gekocht. Personeel heeft goed meegeholpen, zonder opdringerig te zijn. Topservice!

Molenzicht 1

4881 BW Zundert