Pluspunten
Contact is goed over de verzending kan alleen sneller en
VerbeterpuntenProducten beter inpakken en controleren als ze wel goed zijn en netjes
Pluspunten
Wij hadden een douchecabine uitgekozen en belden om te vragen naar de levertijd. Tijdens dit telefoontje werd mij de tip gegeven om een andere cabine te nemen - deze was visueel zelfs mooier en kwalitatief net een tikje beter, én ook nog eens goedkoper. Superservice!
Leverdatum niet correct op de site. Levering vond pas een week later plaats
Pluspunten
Goede informatie over het artikel via de website, en per telefoon. Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, en goed overleg over de beste manier om de gewenste leverdatum te krijgen.
Pluspunten
Prijs en levertijd goed
VerbeterpuntenGarantie kan wel beter.Na 4x bellen en de belofte om terug te bellen en mailen niet nagekomen.Ik ga dan twijfelen of het kapotte onderdeel dan nog wel nageleverd wordt.
Pluspunten
Kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit, nog de betrouwbaarheid en evt. nazorg. Reden: het materiaal wordt pas rond 9 maar geleverd, op mijn verzoek. Ervaringen tot nu toe zijn uiterst positief
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Tegel en Sanitair Magazijn en vooral over de communicatie en de geboden service. De levering was heel snel en prima verzorgd. Ook goed van tevoren ingelicht wanneer ze zouden komen. Vriendelijk personeel ook van het logisitek bedrijf. Daarna hadden we een melding gedaan van schade, wat verolgens zeer deskundig, snel en keurig werd afgewikkeld! Ik zou iedereen TSM aanbevelen!
VerbeterpuntenBlijf zo werken. Maak mogelijk iets strakkere afspraken met de logistieke partner over aflevermethode, maar verder is alles top!
Pluspunten
Attent, vriendelijk, snel
Pluspunten
Keurig netjes bezorgd en zeer snelle levertijd! Na mijn bestelling werd ik gebeld door een zeer vriendelijke medewerker om alles nog even te bevestigen.
Pluspunten
Goed en vriendelijk geholpen en de snelle levering.
Pluspunten
Mijn toilet pot van mijn hangendtoilet was er niet bij geleverd na telefonisch contact was het binnen twee werk dagen opgelost. Kan niet anders zeggen keurig.
Pluspunten
Goede service, belofte werd nagekomen, goede kwaliteit en een stuk goedkoper dan elders!
Pluspunten
Zeer leuk en fijn bedrijf aan de telefoon en de webshop
VerbeterpuntenNakomen nalevering en het goede leveren
Pluspunten
Denken mee en doen ook wat extra als het gewenst is,. we nemen regelmatig spullen af en dat wordt opgemerkt!
Pluspunten
Na een wat valse start waarbij het bad dat op voorraad was zonder bericht niet op de afgesproken dag werd geleverd is de fout op een professionele en zeer snelle manier hersteld. Men heeft contact gezocht met de producent en met slechts een week vertraging de zaak keurig afgehandeld.
VerbeterpuntenTijdig melden van problemen bij levering.
Pluspunten
Dit bedrijf is goed bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). De vragen die ik had werden goed en duidelijk beantwoord. De service en nazorg was uitstekend. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen en zal voor toekomstige bestellingen zeker terug komen.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
Zeer behulpzaam goede uitleg met het bestellen.
Pluspunten
Bedankt voor de goeie snelle levering ,en de prijs nartuurlijk ook ! netjes afgeleverd. bedankt .
VerbeterpuntenGa vooral zo door . top !
Pluspunten
Netjes gebeld betreffend een (per ongeluk) dubbel geplaatste order. Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding!
Verbeterpunten-
Pluspunten
prima verzorgd de bestelling, communicatie was ook prima. Ondanks dat ik, nadat ik de bestelling gedaan had nog iets hebt veranderd was alles prima gegaan.
Verbeterpuntenprima in orde, gaat zo door.
Eekhorstweg 31
7942KC Meppel