Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenFoto's op site
Pluspunten
Super service !! Ik heb gesproken me Jeroen, Niek en Daniel en allen waren zeer zij vriendelijk en behulpzaam. Men is altijd bereid om je te woord te staan en leggen je alles goed uit mocht je voor maar ook achteraf nog vragen hebben. Alles ontvangen op het afgesproken tijdstip.
VerbeterpuntenDe website... deze is ietwat moeilijk te volgen met name als je wil afrekenen kun je links en rechtsom en lukt het niet zo met de doorgestuurde betalingslinken met ideal.
Pluspunten
Vriendelijke aanspraak en kennis over hun producten en de voordelige prijs niet te vergeten.zelf bij dit bedrijf 4 jaar geleden een complete badkamer besteld alles netjes geleverd er was niks kapot of kwijt dus super nu pas geleden een kleinigheidje kapot en zelfs daarover werd niet moeilijk gedaan ze hebben via de leverancier een nieuw deel geregeld en kosteloos geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
makkelijk te bestellen, vriendelijk aan de telefoon, netjes geholpen. Product goed verpakt aangeleverd
Verbeterpuntener zou een half uur van te voren gebeld worden door de chauffeur. Dit is niet gebeurd; geluk dat ik al thuis was. Lastig is dat je niet kan zien hoe laat iemand komt van te voren. En ik kon dit online ook niet wijzigen. Zou fijn zijn als je als klant kunt aangeven op welke dag en welk dagdeel je het liefste aangeleverd krijgt
geen
Pluspunten
Meedenkende mensen aan de telefoon toen ik mijn bestelling wilde wijzigen. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, de spullen staan nog ingepakt op de installateur te wachten.
Pluspunten
Zeer snelle levering en een goed product voor een zeer redelijke prijs.
Pluspunten
klantvriendelijk goedkoop snelle en perfecte levering
Pluspunten
Geweldige service alleen jammer dat het per telefoon wat moeilijker gaat. Maar veel lof hoe alles is geregeld....
Pluspunten
Netjes en snel geholpen met een snelle levering.
Pluspunten
Allees wat boven al aangeklikt is. De prijs- kwaliteiteverhouding is op zich goed, ware er niet dat probleem met de nanolaag.
VerbeterpuntenEr is duidelijk geen nano behandeling op de dochewanden aangebracht ondanks dat dit in de beschrijving op de website staat. Na melding hiervan ontving ik een spuifles met een 'schoonmaak én nanovloiestof'. Volgens mij is dat toch iets anders.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en goede uitleg. We werden na onze bestelling keurig gebeld op welke dag we het geleverd wilde hebben.
VerbeterpuntenHelaas blijkt het telefoontje van wanneer je de bestelling geleverd wilt hebben niet betrouwbaar. Ik had alles geregeld dat we op de dag van levering thuis zouden zijn, word ik anderhalve dag van te voren gebeld dat het een dag eerder word. Hier viel niet over te praten (het was gewoon zo). Gelukkig kreeg ik die avond wel te horen dat het tussen 16-18uur zou komen, ik wederom geregeld dat we het in ontvangst konden nemen. Word ik om 15uur gebeld dat hij voor de deur staat en er was niemand.
Heel veel
Beste Harm Jan,Erg vervelend om te horen dat uw bestelling in delen is geleverd. Bijna altijd wordt een bestelling wel in één keer op dezelfde dag geleverd. Erg spijtig om te horen dat dit voor u niet zo was.Waarom niet in één keer leveren?Om een breed assortiment te kunnen waarborgen bieden we van verschillende leveranciers producten aan. Dit om u als klant een ruime keuze te geven in prijs, kwaliteit en productrange. Bij een productkeuze van meerdere leveranciers nemen we contact met u op om u te verwittigen van een deellevering. Ik begrijp dat dit niet is gebeurd. Voor ons in de toekomst zaak om dit beter te doen. Ik hoop ondanks het ongemak dat u ons nogmaals overweegt bij een volgende bestelling. Team Tegel en Sanitair Magazijn
Pluspunten
Ook ruilen was geen probleem
Eekhorstweg 31
7942KC Meppel