de 24 uurs bezorg garantie binnen nederland is misleidend aangezien dit alleen voor adressen in de omgeving geld
Pluspunten
Goede communicatie en levering op afspraak.
VerbeterpuntenWij hebben onder andere een douchewand besteld. Echter was deze niet goed ingepakt; gescheurde verpakking, te veel druk op de glasplaten in de verpakking. Toen ik vroeg aan de leverancier om dit te noteren op de bon werd dit niet gedaan, maar zou het worden doorgegeven.
Pluspunten
Deskundige technische ondersteuning en snelle levering
VerbeterpuntenBetere montagehandleidingen
Pluspunten
Positief is dat de spullen kwa kwaliteit en prijs goed in verhouding zijn. Medewerker van de klantenservice is goed te bereiken en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenWij hadden drie artikelen besteld. Alle drie werden door een ander bezord. Een daarvan zelfs op een andere dag. Onbekend is op welk tijdstip of dagdeel de bezorgers komen, waardoor je een hele dag tijd moet zitten om te wachten op de spullen. Hierdoor kan je verder niks met je dag doen.
Pluspunten
personeel aan de telefoon reageerde erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam.
VerbeterpuntenAls je als klant niet in het programma kunt doorklikken, wat mij overkwam, een berichtgeving waarin staat wat dan te doen
Antwoord op de vraag of het mogelijk is om een product te retourneren omdat de kwaliteit tegenvalt: "De kosten voor verzending zijn voor u eigen rekening en daarnaast ligt het risico van breuk en schade aan het product geheel voor uw eigen verantwoordelijkheid." Retour zending voor eigen kosten vind ik absoluut geen service! Aangezien het om een product gaat wat via internet besteld wordt en je soms pas kan oordelen over de daadwerkelijke kwaliteit wanneer je het in handen hebt zou een retourzending geen probleem moeten hoeven zijn.
Verbeterpuntennvt
geen communicatie na bestelling via internet, geen bericht wanneer het product geleverd werd. verbeterpunt is communicatie na bestelling, voor levering en T&T.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Door dit soort dingen te horen, kunnen we ons verbeteren en daar zijn we blij mee! We hebben eens nagegaan wat er mis is gegaan en zijn erachter gekomen dat onze mails(orderbevestiging, verzendbevestiging, leveringsinfo) bij sommige klanten in de spambox terecht is gekomen. We hebben deze bug gerepareerd en houden het nu beter in de gaten! We wensen u veel plezier van het product! Vriendelijke groet, Tegel en Sanitair Magazijn
Pluspunten
prijs/kwaliteit prima. keurig en vriendelijk personeel. na een misverstand is hetprobleem zeer snel en correct opgelost.
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntenlevering bleek niet helemaal compleet, maar zelf het probleem opgelost. het probleem was: bij de Geberit UP100 zat geen 'harmonica' voor de verbinding tussen stortbak en bedieningspaneel. de bezorger wist kennelijk dat wij op het moment van bezorgen niet thuis waren (wij hadden bij de bestelling gemeld, dat we enige dagen afwezig waren en gevraagd bij de buren te bellen). De bezorger belde mij met de mededeling, dat het bestelde in de carport stond. Op mijn verzoek de buren te vragen de deur even open te doen, zodat het binnen gezet kon worden, was het antwoord, dat hij al weer onderweg was. ik vind zoiets niet correct. ieder kon de spullen meenemen. Om dit te voorkomen, zijn we zelf teruggegaan.
Pluspunten
goed bedrijf erg positief
Verbeterpunteneigelijk niet
Pluspunten
Erg snel geleverd!!!
Eekhorstweg 31
7942KC Meppel