Pluspunten
Prijs en kwaliteit zijn oke
VerbeterpuntenNakomen van afspraken Te kort komingen niet afschuiven op hun leverancies Direct amikaal zijn met klanten wordt niet echt altijd gewaardeerd, zeker niet wanneer de afspraken niet worden na gekomen
Beste heer en mevrouw Tentije, We vinden het vervelend dat het allemaal zo gelopen is. Wel willen wij kwijt dat wij er alles aan gedaan hebben om een goede levering te realiseren en dat de voorgekomen problemen echt bij de leverancier vandaan zijn gekomen. Als laatste optie hebben wij een duurdere nisdeur en een gratis wisser geleverd. We hoopten dat we hiermee goodwill en goede service hebben getoond maar helaas konden jullie het hier niet mee eens zijn, aangezien er tot twee maal toe geen levering heeft plaats gevonden kunnen wij dit ook zeker begrijpen. Bedankt voor de feedback, we zullen proberen dit soort situaties in de toekomst te voorkomen door betere afspraken aan te gaan met de leverancier(s). Met vriendelijke groet, TSM
Pluspunten
Goed vindbaar op het internet, een goede prijs kwaliteit verhouding, en bij een telefonische adviesvraag een aardige en bekwame medewerker aan de lijn gehad.
Pluspunten
Eigenljk niks te klagen
VerbeterpuntenEr was mij beloofd dat er een half uur voor levering gebeld zou worden door de bezorger. Echter was dit niet het geval. Verder was alles prima
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goede communicatie, hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar, klant vriendelijk
VerbeterpuntenVergeten terug te bellen. Probleem uiteindelijk goed opgelost
Pluspunten
Goede snelle levering en contact.
VerbeterpuntenBetere beschrijving montagevoorschriften. Door verkeerde/niet volledige omschrijving, schade ontstaan aan de regendouche. tbv montagesteun/stang Bestelling bevat plastic onderdelen
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
VerbeterpuntenNog geen idee nu nog niets
Pluspunten
Goed prijs en snelle levring
VerbeterpuntenBezorgtijd naar klant communiceren zodat de klant niet de hele dag hoeft thuis te blijven op de dag van bezorging.
Pluspunten
Ontzettend goede ervaring met dit bedrijf. Bad in de aanbieding gezien maar werd dag later verhoogd. Kregen alsnog het bad voor de oude prijs (werd zelf aangeboden). Levering perfect, netjes op tijd en van te voren gebeld!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed telefonisch contact,snelle levering en goede services
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Komen alle gemaakte afspraken na. Zelf de nalevering op dezelfde dag als de hoofdorder perfect. Een aanrader voor toekomstige klanten hoop in de toekomst nog verdere bestellingen te mogen doen!
Pluspunten
Heel goed goed transport
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snel, top
VerbeterpuntenDoorgeven dat het door verschillende bezorgdiensten bezorgd wordt.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk zou een half uur van te voren gebeld worden. Helaas is dit niet gebeurd.
Eekhorstweg 31
7942KC Meppel