Pluspunten
Bestelling binnen 24 geleverd! Goed geregeld, bedankt!
Pluspunten
Prima service. Goed verpakt, volledig en supersnel. Heel fijn.
De tafel is afgeleverd, echter zijn er bij montage schroefeinden door het bovenblad gekomen. De speeltafel is gemonteerd door u afgeleverd.
Geen enkele speeltafel wordt gemonteerd door ons afgeleverd. Ze zitten altijd in een pakket met duidelijke instructies voor montage. Wij vermoeden dat er door één van uw medewerkers te snel is geschroefd met een (snoerloze) schroef-boormachine zonder eerst de handleiding te lezen. We zullen a.s. woensdag onze eigen monteur laten langskomen om een en ander snel op te lossen.
Pluspunten
Zeer snelle respons op een vraag met betrekking tot Btw Goed opvolging na de vraagstelling, indien er nier onmiddellijk besteld wordt Zeer overzichtelijke website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mooie bank, gemakkelijk voor de kinderen
Verbeterpuntende bank werd niet op de afgesproken datum geleverd
Pluspunten
Duidelijke website Professionele uitstraling Persoonlijk contact Vriendelijke service
Pluspunten
keurig geleverd op de afgesproken dag (en tijd) Degelijke kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten.
Pluspunten
snelheid van leveren
Verbeterpuntenonduidelijkheid tav product; moest inhoud na levering apart bijbestellen met als gevolg extra kosten en extra verzendkosten
Pluspunten
Supersnel verstuurd, netjes gebeld van tevoren, track & trace code gekregen en binnen 2 dagen in huis. Klasse!
Pluspunten
Persoonlijk contact. Goede service. Snelle levering. Mooi product
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenKorte krachtige communicatie.
Pluspunten
Om 17.30uur besteld, de andere dag om 13.14 bezorgd. En dat in deze drukke tijd voor kerst.
Pluspunten
- Telefonisch contact was goed - Snelle levering; ik had het om 11 uur besteld en om 11 uur de volgende dag in huis.
Verbeterpunten- Gekozen Lego set bleek eigenlijk alleen bruikbaar samen met een andere set. Het zou fijn zijn als dit in de productomschrijving had gestaan en als deze aanvullende set leverbaar was geweest bij dit bedrijf (nu niet het geval).
Pluspunten
Wat een geweldige reactie op het verzoek voor 1 grote legoblok voor een verstandelijk beperkte dame. Heel snel een mail en een blok gekregen. Dank zij jullie haar een stukje houvast van vroeger terug gegeven!! Heel erg bedankt, SUPER!!
Pluspunten
Alles prima , snelle service , kan niet beter , wij zijn heel tevreden
Pluspunten
snelheid van de levertijd was prima
Pluspunten
Een mooi wandspel voor de kinderen in de wachtkamer. Woensdag besteld, vrijdag in huis !
Pluspunten
Na betaling snel Ontvangen!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Levering was op tijd. Product was precies zoals wij hadden voorgesteld.
VerbeterpuntenDe levering is gedaan door DPD. Verpakking was stuk en de bezorger was een uiterst onvriendelijk persoon. Op mijn opmerking over de kapotte verpakking, was zijn antwoord: Dan neem ik het lekker weer mee en zoek je het verder maar uit. Overigens was er niets stuk of ontbrak.
Laan van Brabant 2228
4701BK Roosendaal