Zeer prettig en betrouwbaar

Alle afspraken netjes op tijd na gekomen. Binnen het gestelde traject is de auto afgeleverd. Aanbevelend voor volgende aankopers.

Zeer tevreden!

Top! Top! Top!

Tevreden klant

Heel fijn dat bij het invoeren van mijn gekozen auto in Duitsland, alles door Importautos uit handen is genomen. Dit zorgde voor minder stress. Ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden. Alles heeft wel 4 weken geduurd, dat vind ik wel jammer, maar daar heb ik me op verkeken.

• Toezeggingen nagekomen?

Snel en probleemloos geregeld!

Goed contact, reageren snel goed op berichten, kleinigheid; zet volgende keer de nummerplaat recht op de auto :-)

• Toezeggingen nagekomen?

Fantastisch vriendelijke behulpzaam personeel die alles in goede banen regelt

Ik zal iedereen import auto's aanbevelen

Goede ervaring

Volgens afspraken werd onze camper op Nederlands kenteken gezet. Vriendelijke service

Correcte en vriendelijke afhandeling

Afspraak werd nagekomen. Auto opgehaald, papierwerk geregeld en alles nrtjes afgeleverd. TOP!

• Toezeggingen nagekomen?

Goede en correcte service!!

Goede en correcte service!!

totaal ontzorgd

zeer goede ervaring gehad met importeren van BMW. prettige communicatie en correcte afwikkeling

Zorgeloze import

Import verlopen als gepland. Importautos altijd berijdbaar en vriendelijk. Zeer tevreden!

top

duidelijke offertes en top geregeld

• Toezeggingen nagekomen?

Een prettige ervaring waar je als klant centraal staat

Het voortraject met Mitchell was uitmuntend. In één telefoongesprek weet je dat je hier goed zit. Alle vragen worden direct aan de telefoon opgelost. Ook zeer bruikbare tips gekregen van Mitchell. Bv mogelijkheid BPM teruggaaf bij eventuele verkoop van huidige auto in het buitenland (+ gelijk een snelle berekening) en verkoop huidige auto via ANWB verkoopservice). Vervanging van Mitchell toen hij vaderschapsverlof kreeg was ook goed. Het tweede deel van het traject -afhandeling zodra de auto bij autoimport staat- was ok. Daar had ik wel af en toe het gevoel dat ik wat achter updates aan moest jagen, had net iets proactiever mogen zijn. De doorlooptijd van afleveren tot ophalen viel mij zwaar. Website suggereert 8-10 werkdagen, duurde bij mijn auto 13 werkdagen. Verwachtingsmanagement en klant geïnformeerd houden over (gebrek aan) voortgang kan wat beter.

• Toezeggingen nagekomen?

Snel, informatief en vooral aardige en bekwame mensen in Duiven

Dit bedrijf was aanbevolen door een Duitse BMW dealer. Geen trukendoos met provisies of mistige facturen. Het is gewoon vooraf helder waar je voor betaalt. Zorgen voor een aantrekkelijke BPM taxatie en af te meten aan de snelheid van importeren heeft dit bedrijf een uitstekende werkrelatie met de RDW en belastingen (BPM). Uitstekend geholpen en vooral aardig personeel.

Alles Top

Alles goed geregeld, van begin tot eind.

Persoonlijke en geweldige service

UPS was mijn kenteken bewijs verloren met de post vanuit het buitenland. Bij Importautos.nl hebben ze daarop effectief gehandeld en alsnog mijn Nederlandse kenteken weten te kunnen regelen. Daaromheen ook altijd bereikbaar, altijd goede en persoonlijke service en snelle respons op alle vragen.

• Toezeggingen nagekomen?

Doen wat ze beloven te doen

Erg fijne communicatie en het geheel volledig naar wens uitgevoerd. Dank jullie wel!

• Toezeggingen nagekomen?

Bijzonder goed en snel/ duidelijk in communicatie

Ondanks dat het importeren wat langer duurde. Is alles perfect verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Fijne communicatie

Vakkundige en fijne communicatie. Nette klantbehandeling en openheid van het proces. Duurde lang vanwege personeelstekort en vakantieperiode RDW . Snelle reacties per email en telefoon van Importautos. Tot de volgende keer!

Goede service en communicatie

Voor de 4e keer een auto via importauto’s geïmporteerd. Net als de vorige keren is alles vlekkeloos verlopen.

• Toezeggingen nagekomen?

Top service and snelle afhandeling

Zeer professioneel

Dit bedrijf pakt de zaak prima op. Personeel erg vriendelijk, wordt goed op de hoogte gehouden.

transparant, snel en professioneel

niets verder aan toe te voegen

• Toezeggingen nagekomen?

Alles prima en snel geregeld

De import was snel beprijs geregeld. Spullen allemaal op tijd aangeleverd en ook snel in gevoerd en afgewikkeld.

• Toezeggingen nagekomen?

Fijne ondersteuning en snelle actie

a

Uitstekende service & advies

Ben erg tevreden over de service en het advies dat importautos mij heeft gegeven nadat ik een auto in Duitsland had gekocht.

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 17 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 3 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal / Goes * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland