Alles was top geregeld sneller dan verwacht geen verrassingen achteraf in een woord super

Zou het zo weer daar regelen ook al is het bijna 2 uur rijden voor mij

• Toezeggingen nagekomen?

Je wordt door Importautos als klant compleet ontzorgd!

Importautos heeft mijn auto opgehaald in Du, uiteraard de BPM gunstig geregeld en een alarm in laten bouwen voor een keurige prijs. En dat allemaal in ca 4 weken tijd. Er ontbrak nog een tweede autosleutel, maar die ontvang ik ook nog binnenkort. Importautos, bedankt en tot de volgende keer. Wel 1 kleine aanbeveling: deze keer had ik contact met 3 verschillende personen (1 commercieel, 1 logistiek en 1 voor de BPM). 1 contact per kenteken zou voor mij prettiger werken.

• Toezeggingen nagekomen?

Super goed overleg en service

Hallo allen, Fijne ervaring, absoluut een aanrader ! De Mercedes rijdt super Thanks Gr Chris

Alles TOP geregeld

Prima advies gekregen, na ontvangen voorstel alles zeer goed geregeld.

Zeer professioneel

Snel en deskundig

• Toezeggingen nagekomen?

Professionele en servicegerichte medewerkers!

Een aanrader!

• Toezeggingen nagekomen?

Super vriendelijk bedrijf dat zijn werk met enthousiasme doet en afspraken na komt.

In een woord : geweldig

Afspraken worden correct nagekomen

• Toezeggingen nagekomen?

Perfect , ongecompliceerd en snel !

Makkelijk contact met Rik en Renee. Duidelijke communicatie , redelijke prijzen, Gewoon correct en to the point zoals het hoort. Ga ze zeker weer gebruiken voor volgende auto import.

Deze mensen zijn top!

Importautos.nl heeft mij geholpen met het importeren van een klassieker uit Spanje. Ze hebben gezorgd voor het transport, aanmelding en keuring bij de RDW en het Nederlandse kenteken. Wat vooral opviel was de goede communicatie in het gehele traject, met name een dikke shoutout voor Renée hierin! Groeten van een tevreden Trans Am eigenaar :)

• Toezeggingen nagekomen?

Super geregeld & service op maat!

Het was voor mij de 1e keer dat ik een auto heb laten importeren door "Importautos" en alles is absoluut goed, vlot en gedegen verlopen en uiteraard goed geholpen door het hele "IMPORTAUTOS" team en in bijzonder Mike Soerewijn. Uitstekende service en zeer duidelijke communicatie! Echt een aanrader :)

• Toezeggingen nagekomen?

Heel fijn, erg stress ontlastend..

Fijn bedrijf, heel transparant, duidelijke afspraken.. Goede dienstverlening en ook nog klant vriendelijk. Heel blij met mijn auto en geen vooraf stress ivm invoer transport etc.. Dank importauto’s voor de top service. Volgende keer zeker weer bij jullie!

Perfecte service

Bij terugkeer uit het buitenland mijn auto invoeren zonder een gebruikelijke verhuizing bleek lastig. Importauto's leverde een perfecte service hiervoir. Afspraak snel gemaakt, sympathieke staf in Roosendaal en efficiente procedure. Van harte aanvevolen.

Uitstekende dienstverlening!

Snelle reacties en zeer transparant. Alles wordt verzorgd van A tot Z.

• Toezeggingen nagekomen?

great response and deliver as promised

managed process of getting foreign car registered and inspected perfectly. Even helped change the battery.. was very accommodating about drop off and pick up.

• Knowledge
  • willingness to help of the advisor
  • Did the promises came true

Top geregeld

Erg goed geregeld, snelle reactie op mail en zeer behulpzaam. Denken mee en ontzorgen alles voor je.

Perfect !

Zelf al tientallen auto's/campers geïmporteerd en ook de BPM aangifte gedaan. Vorige maand voor het eerst gebruik gemaakt van dit bedrijf (i.v.m. BPM aangifte van een buitensporig model jonge camper), had ik al veel eerder moeten doen... Een zeer snelle en vakkundige werkwijze, dezelfde dag van RDW keuring de BPM documenten naar de Belastingdienst verstuurd ! Na 2 weken nog niets vernomen van de Bel.dienst, daarom Importauto's benaderd die er meteen werk van maakte. Dezelfde dag door de Bel.dienst gebeld dat alles in orde was en twee dagen later had ik het kentekenbewijs in huis. Een '10 met een griffel' voor de kordate en vakkundige werkwijze van dit bedrijf ! JdB auto's te V.

Uitstekende snelle service

Duidelijk proces, goede uitleg, vriendelijk personeel, snelle afhandeling van aanvraag

• Toezeggingen nagekomen?

Het duurt even, maar dan heb je ook wat...

Goede en heldere communicatie, van offerte t/m oplevering; prettig ook zijn de tussentijdse updates, zeker als het wat langer duurt dan verwacht. Heldere antwoorden als je vragen hebt, ondersteunt met foto’s ed om dingen toe te lichten. Verbeterpuntje: de spuiter iets strakker aansturen, had wel iets beter werk kunnen leveren...

Zonder enige terughoudendheid: positief

Vind ik overbodige vraag:)

• Toezeggingen nagekomen?

Zeer tevreden. Goede en duidelijke service

Zeer goed ervaring met het team van Import-auto. Duidelijke informatie mbt process en uiteindelijk een lager BPM bedrag betaald dan was ingeschat. Ook support geboden bij nakijken van het koopcontract bij dealer in DE.

Zeer goede ervaring mee!

Onlangs een eerste wagen besteld en alles was top geregeld. Ga nu een 2e bestellen voor ons wagenpark. Aanrader.

Goed!

Snel met reageren en de informatie die ik gekregen heb bleek te kloppen achteraf.

Zeer betrouwbaar en deskundig

Importautos.nl ontzorgt en regelt alles voor je bij het importeren van een auto. We hebben de auto zelf opgehaald, maar verder hebben ze alles voor ons geregeld: opsturen tijdelijke kentekenplaten incl verzekeringsbewijs, Contact met rdw, keuring etc. Kortom: super goed geregeld. Het contact met Mitchel en Rick was super. Ook de ontvangst in Duiven was goed en gastvrij!!

Lekker vlot en enthousiast

Goed en een prettige manier van communiceren. Samen hebben we een paar kleine verbeterpuntjes ontdekt.

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's