In één keer goed!

Dit is onze 4’ wagen die wij inporteren via Importautos.NL. Alleen maar goede ervaringen. Behulpzaam, doen wat ze beloven (en vaak net dat beetje meer), gewoon erg goed. Ik adviseer iedereen die zonder gedoe een auto wil importeren, dit via Importauto’s.NL te regelen.

• Toezeggingen nagekomen?

Super service, doen wat ze zeggen. Vriendelijk

Alles klopte bij de import. Vriendelijke ontvangst, behulpzaam en professioneel team. Alles ging soepel. Heel blij en tevreden.

super geweldig

Zeer duidelijke communicatie vanaf het begin met wat ik mocht verwachten en vervolgens gedurende het gehele proces. Als mensen op vakantie waren, was het perfect duidelijk wie er zou overnemen, korte antwoordtijden, gevoel voor de emotie van de klant (bv aanbod om op zaterdag even te komen kijken naar de auto die net was aangekomen, korte melding van hoe de auto bij aankomst uit zag). Ik ben zelf verantwoordelijk voor customer service bij een grote internationale firma, maar jullie zijn een benchmark voor ons. Geweldig!

• Toezeggingen nagekomen?

Alles perfect geregeld, ook toen er een deukje in de auto bleek te zitten, hebben ze een vergoeding geregeld bij de auto dealer in Duitsland.

• Toezeggingen nagekomen?

Goede informatie van de te volgen stappen, grote deskundigheid mbt BPM bepaling

Ik kreeg de juiste informatie over de te volgen stappen. Snelle regeling van een voorlopig kenteken, verzekering en RWD keuring. BPM werd zo voordelig mogelijk berekend.

Super service

Nu al meerere auto's geïmporteerd met hulp van Importauto's. Super afgehandeld!

Goed geregeld, prima aanrader

Erg goed bevallen

Goede service en communicatie

Keurig gecommuniceerd bij updates/veranderingen om wat voor reden dan ook. Goed geregeld en afgehandeld tot aan de aflevering.

• Toezeggingen nagekomen?

Adequate behandeling en terugkoppeling van de stand van zaken.

Zeer gedegen afwikkeling

Alles is zeer professioneel afgehandeld, en de BPM aangifte is op een voordelige manier berekend. Het hele proces duurde iets langer dan verwacht, maar dat lag aan de RDW.

Prima, uitstekend geholpen.

Gedurende het gehele trajekt prima geholpen. Vlot en korrekt, via email, aan de telefoon en aan de balie. Had de auto zelf in Duitsland opgehaald met een Kurzzeitkenzeichen, de overige zaken door importautos laten afhandelen. Ook hebben ze trekhaak geplaatst op mijn verzoek, mooie extra service. Wist eerder niet dat er ook een werkplaats aanwezig is. Auto kon opgehaald worden na ca. anderhalve week, flinke tijdsbesparing, vergeleken met alles zelf doen.

gewoon goed.

Direct antwoord, persoonlijke behandeling, accuraat en medewerkzaam.

• Toezeggingen nagekomen?

Prima dienstverlening voor een eerlijke prijs

Prima ervaring met Importautos.nl Goede en nette dienstverlening voor een transparant tarief en dus een eerlijke prijs !

Kan in 1 woord: Top !!

Vertrouwd, snel en afspraken nakomen. Lang geleden dat ik met een club heb gewerkt die zo strak en snel hun afspraken nakomen.

zie onder

trager dan voorheen

• Toezeggingen nagekomen?

Absolute aanrader. Nemen al het werk uit je handen en namen zelfs contact op met onze Duitse dealer om informatie te verkrijgen. Alle afspraken perfect nagekomen.

• Toezeggingen nagekomen?

Import auto's maakt het importeren van een auto geweldig

In het verleden heb ik verschillende keren een motor gekocht in België en zelf geïmporteerd. Een auto importeren vond ik toch wel lastig om zelf aan te beginnen. De auto heb ik zelf gezocht via mobile.de en tijdens de zoektocht heb ik ook gekeken naar bedrijven die de import konden verzorgen. Het feit dat importauto's dichtbij zat maakte de keus in combinatie met de goede recensies nog eenvoudiger. De auto heb ik zelf opgehaald bij de Duitse dealer en ik heb deze met exportplaten afgeleverd bij importautos.nl in Goes. Zij hebben alle formaliteiten tot in de puntjes verzorgd, voor mij was het alleen even wachten en genieten na het ophalen. Complimenten voor Jelle en de rest van het team.

• Toezeggingen nagekomen?

prima geholpen met invoer nieuwe camper

• Toezeggingen nagekomen?

Een organisatie die klaar staat voor de klant!

Uitstekende service van Importauto's die een stapje harder loopt als het nodig is en het belang van de klant voorop stelt. Uitstekende communicatie, je wordt continu op de hoogte gehouden. Houdt zich keurig aan de afspraken. Zeker een aanbeveling om de import via Importautos.nl te laten regelen. De volgende keer ik zeker!

Top werk!

Vanaf het eerste moment alles snel geregeld. Heel goed contact houden met de klant. Een aanrader voor iedereen.

Snel en volledig.

Snel geregeld!

top bedrijf

Vakkundig, flexibel, komt afspraken na. Import kan je zonder zorgen door deze club laten afwikkelen. Zijn hun geld absoluut waard.

Voor herhaling vatbaar.

Het importeren van nieuwe camper is soepel verlopen. Gedurende het proces zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De communicatie met de medewerkers was prettig en to the point. De toezeggingen zijn nagekomen en geen verrassingen achteraf. Wij kunnen Importautos aan iedereen aan bevelen.

• Toezeggingen nagekomen?

Goede communicatie, auto vlot geïmporteerd

Tijdens mijn zoektocht een aantal keer de importkosten opgevraagd, uiteindelijk de juiste auto gevonden bij een dealer in het zuid-westen van Duitsland. Na rond te zijn is de gehele afhandeling van documentcontrole, transport en import heel vlot verlopen. Bij het ophalen bleek dat de auto al in het Nederlands was ingesteld en de radiozenders geprogrammeerd. Deskundig bedrijf met goede service.

• Toezeggingen nagekomen?

Perfect geholpen met de import van onze auto

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Snel respons, helpen met contact met de verkopende partij en alles vlot geregeld. Bedankt voor de service!

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's