Correcte afhandeling van mijn tweede import

De ervaring met de import van mijn vorige auto was positief, vandaar dat ik besloot om opnieuw gebruik te maken van dit bedrijf. Het is allemaal wel iets commerciëler geworden, is mijn indruk. Desalniettemin is het prima verlopen.

Super geregeld.

Hebben voor mij de auto opgehaald in Oostenrijk en alle zaken in Nederland verder afgewikkeld. Top geregeld, snelle reactie op vragen, kortom een aanrader.

Goed geholpen

Alles perfect !!!

Geweldige service!

Oldtimer geïmporteerd uit USA, Marlog en Importautos hebben het hele traject verzorgd voor ons. Ontzettend vakbekwaam en behulpzaam personeel, goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. We zijn erg blij met het resultaat en als we in de toekomst weer een auto importeren hoeven we niet te twijfelen wie we hiervoor inschakelen.

• Toezeggingen nagekomen?

Kennis van zaken, reageren snel en correct

Vanaf het eerste contact professioneel en correct. De medewerkers hebben verstand van zaken. Je hebt een vaste contactpersoon die je dossier kent, waardoor je niet het gevoel hebt een ‘nummer’ te zijn, maar persoonlijke aandacht ervaart.

keurig geregeld

prettig geholpen alles volgens afspraak

Super ondersteuning

handig om een pakket op maat te kunnen krijgen. Zeer enthousiast over. en inmiddels de 6e auto die ik met ondersteuning van Importautos heb gekocht in het buitenland.

• Toezeggingen nagekomen?

Heel vriendelijk, proactief en behulpzaam

Vanaf het eerste contact is het goed geweest. Jerimo was goed bereikbaar, geduldig in beantwoording van vragen en duidelijk in welke vervolgacties nodig waren. Zelfs toen de RDW voor vertraging zorgde, heeft hij zich actief opgesteld. De gehele dienstverlening is goed, behulpzaam en betrouwbaar. Zeker als je weet dat het om grote aankopen gaat.

Professioneel

Prima service en begeleiding. 1 telefoongesprek, via mail gegevens aangeleverd en de volgende dag documenten voor aangifte ontvangen. Geen vragen of iets van de belastingdienst en binnen de gestelde periode keurig de nieuwe kentekens ontvangen

Professioneel

Goede service voor onbekend terrein voor mij

• Toezeggingen nagekomen?

Hulpvaardig en alles goed geregeld

Goede en snelle reacties en alles netjes uitgevoerd

FANTASTISCHE SERVICE EN EXPERTISE

FANTASTISCHE SERVICE EN EXPERTISE

Alles perfect geregeld

Goede communicatie met de medewerkerkers, nemen alle tijd om de papieren van de camper en RDW door te nemen.

Professioneel, vertrouwd en betrouwbaar

Dankzij Importautos.nl kon ik vertrouwen op een betrouwbare aankoop. Het is ze zelfs gelukt om de vraagprijs te verlagen. Ik ga importautos.nl zeer waarschijnlijk weer benaderen voor een volgende keer.

• Toezeggingen nagekomen?

Zoals gewend top service.

Zeer vakkundig en heel behulpzaam.

Goed geholpen, duidelijk.

• Toezeggingen nagekomen?

Scherp tarief, compleet alles afgehandeld met snel contact

Heel snelle reacties op mail, transport was binnen enkele dagen in te plannen en verdere verloop verliep volgens planning. Lagere BPM betaling dan verwacht! Zijn zeer kundig en komen afspraken na. Contactpersoon Jerimo heeft zijn werk uitstekend gedaan en reageert snel en kundig op mail en vragen. Een volgend importauto zou ik zonder nadenken direct weer door Importautos.nl laten uitvoeren.

• Toezeggingen nagekomen?

Alles snel geregeld. Er wordt ook goed meegedacht.

• Toezeggingen nagekomen?

Goeie service. Goeie hulp. Goede adviezen. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Vriendelijke en klantgerichte benadering door Mitchell.

Geweldig!

Mijn ervaring met importautos is heel positief. Overal wordt snel op gereageerd, ze hebben antwoorden op al mijn vragen en de service is erg goed. Ik ben erg blij dat ik mijn auto door dit bedrijf heb laten importeren!

• Toezeggingen nagekomen?

Goede afhandeling, goede tussentijdse informatie.

Goede afhandeling, goede tussentijdse informatie. Aanpassen auto enigszins prijzig.

Heel slechte bedrijf

4 nieuwe banden verwisseld voor mijn Porsche via import auto na 6 manden de banden zijn verslijten wanner je import auto gaat aanspreken zeg ze is niet ons schuld terwijl ik mijn auto ingevoerd heb via hun plus ik heb betaald rond 2200 euro dat waarderen hun niet

Behulpzaam

Goede ervaring en ben tevreden met de verleende hulp bij de import van een Oldtimer. Ik zou adviseren vantevoren iets dieper met een klant in te gaan op het punt indien er iets niet klopt in de papieren wat dan de gevolgen kunnen zijn. Voor de rest was de medewerker met wie ik te maken had heel klantgericht, attent en vriendelijk.

Hoge Bergen 3

4704 RH Roosendaal

Over Importautos.nl BV

Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's