Goede service, communicatie en vriendelijk, met in het bijzonder Mike Soerewijn.
Als ik 2 keer een auto importeer heb ik Importautos.nl voor het uitrekenen van de BPM-bijdrage niet meer nodig. Moeilijk is het nl. niet. Er werd mij verteld , precies te doen wat er mij gevraagd werd door de belastingdienst en dan zou alles goed komen. Maar helaas 3 dagen later had ik een bericht van de belastingdienst dat ik zelf zaken moest gaan aantonen. Ik vind dat importautos.nl dit professioneel voor had moeten zijn , zodat er opnieuw geen tijdsverlies zou ontstaan.
Het is voor mij nu de tweede keer dat de ik de zaken via Importautos heb laten regelen, daarbij gekozen voor het volledige pakket. Uiterst tevreden, ook nu weer. Zeer goed geregeld van begin tot het eind. Vooral de persoonlijk aandacht en de duidelijke communicatie. Zeer aan te bevelen voor nieuwe, maar ook bestaande klanten. Bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, F.G. Jacobs
1 kleine hik-up in de communicatie verder prettig en pro-actief.
Een aantal zaken bij de import van mijn camper had ik al zelf geregeld. Bij het afhandelen van de andere zaken kreeg ik alle ondersteuning van Importautos. Met een maatwerk aan diensten kon ik mijn auto probleemloos laten overschrijven. En omdat ik onbekend was in de wereld van het importeren kon ik met al mijn vragen ook terecht bij Importautos. Mijn volgende auto importeer ik opnieuw uit het buitenland en dan zal ik zeker weer een beroep doen op Importautos.
Beloofde service nagekomen. Snelle afhandeling.
Na mijn eerste aanvraag kreeg ik duidelijke informatie, zo dacht ik. De informatie op zich was ook wel duidelijk, maar kon nog wel beter; want er kwamen aanvullende kosten bij die initieel niet duidelijk waren. Onder anderen voor het taxatie-rapport - waarvan ik verwacht dat dat in veel gevallen geadviseerd wordt. Verder bleek ook het kenteken toch niet meerdaags te zijn, en werd dat een eendags kenteken. Wat mij zeker positief opviel, was de duidelijke communicatie, die pro-actief was en zeker ook beleefd/ netjes en persoonlijk.
ik begon mijn zoektocht naar een auto zoals iedereen via verschillende autoverkoop sites. op een gegeven moment ging ik kijken wat de duitse markt te bieden had. ik zocht een mercedes gla 2015 en jonger. in duitsland super veel aanbod en veel waar voor je geld. ik besloot toen tot import over te gaan. maar hoe? ik had het immers nooit eerder gedaan. zoekende naar verschillende importbedrijven zag ik leuke websites maar de revieuws vielen tegen. tot ik bij importautos.nl uitkwam. meer dan 9000 positieve revieuws. d8 moet goed zijn en dat was het ook. meerdere malen bpm aangifte laten opmaken via importautos maar de autos werd net voor mn neus verkocht. importautos bleef mij bpm uitrekenen. toen het eenmaal raak was koos ik voor doe het zelf pakket en dat was goed gelukt..snel alle papieren binnen super overzichtelijk pakketjes van wat ik moest doen ...heb nu een auto op nl kentekenplaten waar ik plezier aan heb. nu alleen wachten tot die corona gedoe voorbij is..
Snel door import geholpen.
Importautos.nl is een bedrijf met vakkundige medewerkers en zeer veel kennis op het gebied van auto-import. Een absolute aanrader wanneer u een auto wilt importeren, door uzelf of door Importautos.nl!
Alles war tevredenheid
geholpen door zeer kundig en vriendelijk personeel.
Ik werd snel en deskundig geholpen en er was een antwoord op al mijn vragen. De auto werd netjes gepoetst klaargezet. In een woord super!
Hebben mij zeer goed geholpen met het invoeren van 2 nieuwe bedrijfsauto's. Hebben voor mij al het werk uit handen genomen en ik hoefde alleen de papieren nog door te sturen naar de belastingdienst. Ze gaven ook goede uitleg aan de telefoon en per mail. Mocht ik nog een keer een auto moeten invoeren dan ga ik zeker naar Importautos.nl. Ik kan iedereen dan ook aan raden om door Importautos.nl alles te laten regelen.
Het is snel en perfect gegaan. Ik hoefde niets te doen. Ze hebben alles geregeld. Perfect team.
Top Service!
Zeer deskundig advies, er wordt direct geschakeld en er wordt een hoop werk voor je uit handen gegeven. Zou hen iedereen aanbevelen.
Goed en vakkundig geholpen
Makkelijk, duidelijk, snelle service, voordelig. Bij dit bedrijf moet je zijn!
Communicatie zou frequente kunnen. WOmdat het hele proces bijna vier maand heeft geduurd, wil je graag regelmatig (minimaal elke twee weken) op de hoogte worden gehouden. Ik vaak zelf contact gezocht, en dat zou eigenlijk niet moeten.
van 19000 euro teruggebracht naar 9500 euro
alles klopte
Inmiddels heb ik meerdere ervaringen er zijn alle positief. Import auto's is zeker een aanrader voor mensen die een auto wil importeren dan wel exporteren.
Ik heb al vaker van de diensten van importautos gebruik gemaakt. Goede en snelle service en geen gezeur met de belastingdienst achteraf.
Goede service, niets aan toe te voegen! Feedback perfect via Mitchell.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Importautos.nl is ruim 18 jaar een toonaangevend bedrijf in Nederland in de auto import branche. Of het nu gaat om een eenvoudige BPM-aangifte, een ingewikkelde BPM-taxatie of een volledige ontzorging van een in het buitenland gekochte auto. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u te ondersteunen. Wereldwijd hebben wij en reikt kennis: * RDW keuringen * BPM taxaties * BPM aangiftes * All Risk verzekerde binnen stalling * 2 locaties Duiven ( Arnhem ) / Roosendaal * TüV/Dekra EU-Homologatie keuringen voor voertuigen van buiten de EU * Transport wereldwijd * Aflevering aan huis door heel Nederland * Eigen werkplaats voor het keuring klaar maken auto's