Uitstekend zeer tevreden, ook de bezorging was geweldig. Zouw het zeker aan anderen mensen aanbevelen om iets te kopen bij jullie.

Goede betrouwbare site

Op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit

Prima produkt prima service

Mooi bureau besteld, staat mooi en keurig geleverd. Alles duidelijk gecommuniceerd. Top

Me encanto

Muy lindo quedó perfecto en el espacio que le tenia y me gustó mucho la rapidez con que me llegó

Ik bestelde een ladekast, een vitrinekast en een tv-meubel. de wachttijd is 2-4 weken en dat was na drie weken. veel eerder overeengekomen levertijd. Ik ben zeer tevreden over het meubilair.

dit kastje heeft precies de goede maat en goede kleur. Ik ben er erg blij mee

Witte wasboxen zijn mooi en netjes, maar wel duur

Mooie maar duur

Niet tevreden

De tafel is mooi maar de poten vind ik slecht afgewerkt op sommige stukken zijn ze zwart inplaats van Chrome ook glijd het tafelblad weg ondanks de rubbere rondjes

Gewoon ok

Duurt wat lang maar dan heb je ook wat

Snelle en goede levering

kwaliteit valt heel erg tegen

slechte kwaliteit er zat niet eens een montage handleiding bij . Dit is laatste keer dat ik wat bij jullie bestel.

Als verwacht

Besteld via de webshop en vooraf wist ik dat het een langere levertijd had. De kast was wat ik er van verwachte, maar helaas ontbraken een paar kleine maar essentiele onderdelen. De maatvoering van de onderdelen was ook niet correct...

Late levering, matige kwaliteit

De levering was een maand later dan origineel aangegeven op de webiste, hierover heb ik geen communicatie gehad tot ik opeens een mailtje kreeg "je pakket wordt woensdag geleverd" terwijl ik die dag niet thuis kon blijven. Bij de vraag op een andere leverdag bleek dit onmogelijk... De exacte communicatie: "Helaas hebben wij voor de komende dagen geen route meer uw kant op. Ik zie dat het 1 doos is. We zullen het dan bij de buren proberen." en 3 dagen later bij navraag bij de buren, en dan bij hen waar mijn kast nu eigenlijk was: "Wij hebben het vandaag met DHL verstuurd omdat onze eigen bezorging niet doorging." Uiteindelijk de kast ontvangen, maar de kwaliteit was maar matig en niet handig om ineen te zetten, je moest zelf heel veel afmeten waar je gaten moest boren.

Zwarte kaptafel met ledspiegels

Goed en stevig verpakt aangekomen. Ik geef maar 3 sterren puur vanwege geen enkel goed voorgeboorde laden. Het is dat mijn man handig is en deze allemaal opnieuw heeft moeten voorboren zodat de schroeven en het constructie goed op zijn plaats viel. De laden glijden prima, maar sluiten niet zo mooi aan. Al met al met 3 personen er 5 uur aan gewerkt!

Zeer slecht omgaan met een klacht

Op 6 augustus heb ik 2 salontafels besteld. Bestelling zou binnen 2 weken geleverd worden. Eind augustus had ik het nog steeds niet. Toen contact opgenomen en werd snel geleverd. Gelijk uitgepakt en in elkaar gezet. Grote tafel stond erg scheef. Er zat ongeveer 4 cm verschil tussen de hoogte. Weer contact opgenomen. Moest fotos maken. Heb het gedaan en gemaild. Tot vandaag meerdere keren contact (15x) opgenomen telefonisch vanen via email. Had zelfs op social media geschreven maar natuurlijk werd mijn reactie verwijderd. 17 oktober weer 2x gemaild, geen reactie . Gebelden uitgelegd. Ze hadden het wel verzonden maar dat het kwijtgeraakt is (niet zo geloofwaardig) en dat ze de volgende dag nieuwe levering zouden krijgen en of ze zouden het zelf brengen of weer laten bezorgen. Ja nog steeds niks. Vanochtend heb ik gemaild en doorgeven dat ik het niet meer wilde . Ik wil mijn geld terug. Na aantal minuten een reactie gekregen dat ze het volgende week zullen bezorgen. Ze nemen het niet terug omdat het gebruik is. Sinds dag 1 heb ik het NIET gebruikt, na het maken van de fotos gelijk weer ingepakt in orginele verpakking. Ik zal nooit meer wat halen bij deze bedrijf en zal mijn slechte ervaring overal delen

Keurig

Op tijd geleverd

tevreden

slaapkamerkast netjes afgeleverd op de derde verdieping bij de voordeur

Slechte kwaliteit

Veel te veel geld voor dit zeer slechte kastje achterlaat wat niet pas omdat de uitsparingen niet kloppen en de geleiders van de lade waren gelijk stuk. De lade zelf was als bouwpakket al stuk. Kortom drama

Goede en klantvriendelijke service

Ik ben zeer tevreden over de service van StyleMeubels.nl (MeubelZone.nl). We werden goed op de hoogte gehouden over de lever-en, bezorgtermijn. We kregen zelfs een extraatje vanwege een langere leveringstermijn dan verwacht. Bezorging was ook top. Daarnaast een goede kwaliteit van de meubelen (bureau met opzet en een boekenkast).

goede kwaliteit en prima service van levering

we zijn heel tevreden met onze bestelling, alles is correct uitgevoerd en de kast is van goede kwaliteit!

Marmere tafel

Mooie tafel slecht afgewerkt . De Chrome poten komt het zwart. Zitten zwarte strepen

Snel en goede kwaliteit voor de lage prijs

Mooie keukenkast. Was makkelijk in elkaar te zetten

Goed materiaal, snel geleverd. Een heel leuk kastje, waar ik erg blij mee ben

tevreden

wij zijn tevreden onze kasten gekocht kwalitiet is goed. goede service.

Bestelling gedaan prima bezorging. Ook de producten voldeden prijs & kwaliteit prima

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.