Correcte service

Bestelling werd geleverd zoals voorzien. Goederen zijn perfect.

Goed, snel en komen afspraken na.

Goede ervaring, snelle levering en komen afspraken na.

goed vood dddde verzorging

ik ga van de week weer wat bestellen . by jullie. .een kast met planken ..smalle . nog even wachten . . . hoor . b.v.d groetjes gre lansbergen .

Heel tevreden

Heel tevreden met ons bestelling stipt geleverd op datum.

Betrouwbaar

Na online te hebben gewinkeld en besteld heb ik niet lang hoeven te wachten op het product die we online hebben gekozen. Top!

was heel goed

de bestelling was heel lug geleverd en de meubels zijn top heel goed uitgelegd hoe het in mekaar zetten EN ZAL ZEKER NOG BESTELLEN BIJ JULLIE JENNY

Prima schoenenkast

Het is een modern meubel makkelijk schoon te houden.

goed en snelle levering

nvt

Mooi tv meubel

Goede kwaliteit en goede service

Tevreden

Prijs kwaliteit verhouding top

Top tafel

We zijn heel blij met onze salontafel. We moesten eel even geduld hebben we de aflevering. Maar het was het wachten meer dan waard

Kastje kwam goed ingepakt op tijd geleverd. Na uitpakken goede duidelijke beschrijving om het in elkaar te zetten. Het is nu een pronkstuk in mijn kamer

Netjes op tijd bezorgd In elkaar zetten ging heel makkelijk Helemaal blij mee

Scherpe prijs en goede service

Wij kochten onlangs 2 zwevende tv meubels. De prijs was scherp en het werd allemaal netjes en correct geleverd. We misten een bepaald onderdeel. Even contact opgenomen en in no-time werd dat meteen nageleverd. Wij zijn zeer tevreden

Een fatsoenlijke behandeling en aflevering.

Is een leuk tafel maar de poten schieten helk keer los dat is heel erg jammer

Is wat jammer want de tafelje is niet ..sterker

Mooi

Mooie meubels, leuk modern en strak. Hou er wel van dat het niet zo robuust is. Duidelijke uitleg over hoe je ze in elkaar moet zetten. Kon zelf een datum plannen en de levering en is ook op die dag afgeleverd. Dus top!

Geweldig!

Mooie meubels voor een mooie prijs! Goede service! Ondanks dat het lang duurt voordat het geleverd wordt, is het zeker de moeite van het wachten waard.

Heel blij mee

Zo blij met mijn banken en stoelen. Zitten lekker, ogen mooi. Levering ging top,. Van tevoren een datum afgesproken, en ook geleverd. Zeker een aanrader

Netjes en goed geleverd

Duidelijk omschrijving en makkelijk in elkaar te krijgen

Mooie eigentijds kast dat past bij elke interieur

Schoenenkast besteld,4,onderdelen beschadigd.Eerst geen reactie op mijn email,maar later alsnog een reactie.Ze hebben een nw schoenenkast afgeleverd Heel blij mee.Direct gecontroleerd Deze was helemaal oké.Super blij mee

Super goed

Keukenkast besteld. Netjes binnen 2 weken geleverd. Stevige kast!

Kast zag er anders uit en service was beperkt

De kast zag er wit uit online, maar toen ik ze in elkaar zette waren de deurtjes lichtblauw en beschadigd. Niet op alle plekken zaten openingen, dus de schroefjes erin schroeven ging vaak lastig. De service was zeer beperkt. Ik woon op de eerste etage en de meneer die het product kwam brengen wilde de dozen niet naar de eerste verdieping tillen. Ik heb een vriend moeten bellen en vragen of hij kwam helpen, want ik kreeg de dozen zelf niet opgetild. De meneer die de producten kwam leveren was ook erg onvriendelijk. Geen ‘Goedemiddag’ geen ‘Fijne dag’.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.