Prima geholpen, top

Heel blij met onze aankoop eettafel. Goede kwaliteit, zeer snelle levering. Gewoon toppie.

Niet bereikbaar en niet geleverd

Wacht al een tijd op een meubel wat besteld is in februari waarvan we inmiddels over de max aangegeven levertijd heen zitten. De webshop reageert niet op mails, en neemt de telefoon ook niet op. Ik denk niet dat ik dit meubel nog zie, als ik het zo eens aanzie. Mocht de winkel zich genegen voelen contact op te nemen, mijn bestelnummer is 100030301.

Deskundig en betrouwbaar

Prima kwaliteit voor een goede prijs. Fijne website, snel bestellen, snel geleverd. Telefonische service prima.

Echt top

Wij zijn blij met onze nieuwe tafels.Duidelijke website, levering keurig volgens afspraak. Goede kwaliteit.

Ik ben mola camara

Kan niet inloggen

Ik kan niet inloggen

Blij met stylemeubels

Ik heb telefonisch een bed besteld voor mijn dochter. Voordat ik het bestelde wou ik even meer inforatie over het bed. Aan de telefoon ben ik zeer goed en netjes geholpen. Bed is netjes en op tijd door stylemeubels zijn eigen bezorgdienst bij ons geleverd. Het bed zelf is mooi en van stevig materiaal.

Snelle leverin

Een voorraad artikel besteld. Mooi binnen een week thuis geleverd ontvangen.

Voor herhaling vatbaar!

Fijn geholpen, goed advies, Veel mogelijk, Veel keus! Netjes geleverd van te voren geïnformeerd hoe laat de bezorger bij mij kon zijn was makkelijk om snel tussendoor naar huis te rijden. We zijn blij met onze aankoop en zeker herhaling vatbaar.

Top Bedrijf

De klantenservice was behulpzaam en de tv meubel was snel binnen. Goed kwaliteit erg tevreden. Eenmaal mijn keus bepaald ben ik heel goed en deskundig verder geholpen door de verkoper. Mijn volgende aankoop zal ook zeker hier zijn.

Momenteel bar slecht

8 weken geleden iets besteld, tot op heden wordt er geen gehoor gegeven aan emails, Messenger berichten, of telefonisch contact. Bestaat dit bedrijf wel?? En zo ja gaan ze dan altijd zo met hun klanten om?? Komt natuurlijk allemaal door corona! Ik bestel hier in ieder geval nooit meer!!!

Ik heb alveel artikelen besteld gehad...en altijd zeer tevreden. Prima firma.

geweldig

een mooi Kastje, ben er blij mee.

was een foutje met levering, maar is keurig opgelost!

Was een foutje met levering, hebben ze naderhand zeer tevreden opgelost.

Ik ben er heel tevreden mee

Ik had een eet tafel besteld en ik ben er erg tevreden mee. het past heel mooi met me huis zelf en ook met de stoelen ik ga vaker bij stylesmeubels bestellen

Heel blij

Prima bedrijf we zijn zeer tevreden en blij met onze aankoop.

Tevreden

Heb geen opmerkingen. Alles verliep soepel. Goed kwaliteit.

Doen wat ze beloven

Bestelling mooi op tijd en netjes ontvangen. Gewoon goed.

Klantenservice TOP

We kregen paar dagen vooraf email met datum en tijd indicatie van 4 uurtjes voor de levering. Dat was erg fijn. Meubels Eettafel, sontafel en stoelen netjes geleverd. Bij nader controle bleek 1 doos te ontbreken. Na dit te hebben gemeld bij stylemeubels hebben ze binnen paar dagen nageleverd. Echt super service TOP.

Geen antwoord

We zijn altijd zonder nieuws van onze bestelling Helemaal betaald in Julie 2021

Gewn

Netjes op de hoogte gehouden, snel geleverd.

Schitterend product met uitstekende klantenservice.

StyleMmeubels.nl, een aanrader.

Tv wandmeubel gekocht. Ben erg goed geholpen, wat een goede service en klantvriendelijkheid! Snel geleverd. Ben erg blij met mijn tv wandmeubel en het staat heel mooi in mijn woonkamer.

Mıjn ervarıng ıs heel goed

Dressoır karat besteld en ıs mooı op tıjd geleverd. Dressoır ıs heei mooı en stevıg.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.