Slechte kwaliteit.

Een bed gekocht. Kwaliteit was slecht. Binnen 14 dagen kapot. Kon alleen een ander bed terug krijgen als ik t kapotte bed in de oude verpakking terug stuurde. Maar oude verpakking was al in papierbak. Andere optie was 14 euro terug gestort krijgen. Nu heb ik t bed maar weggegooid en bij IKEA een ander bed gekocht.

Oke

Product was oké en op tijd geleverd!

Prachtig tafel, fantastisch prijs!

Ik moest wel even op mijn tafel wachten (misschien door Corona) maar het was het echt waard! Ik ben er zo blij mee en wil Stylemeubels absolute aanbevelen! Dank je.

Gewoon goed

Goede service ,prima product ,snel geleverf

snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Het wandmeubel werd binnen 4 weken geleverd, zat goed verpakt en kwam overeen met de omschrijving op de . Inmiddels hangt het 6 maanden en ziet het er nog steeds prima uit.

Super mooi meubels ben tevreden

Super blij met mijn aankoop geen spijtig van.

Ik had een tijdje geleden een hoekbureel aangekocht bij jullie. Is in een perfecte staat aangekomen geen scheur of schrametje aanwezig. Mijn zoon heeft het bureel in elkaar gestoken hij leert voor hout en heb hem laten doen was zo blij om dit voor zijn mama in elkaar te steken. De handleiding was beschreven op de buitenkant van de doos waar hij al de stappen heeft gevolgt. Hij was zo fier om deze uitdaging na te gaan voor zijn mama. Dank je :-) ik ga zeker nog bij jullibestellen. Groetjes, Chris & zoon.

Uitstekend!!

Hele goede service , een aanrader!!

Keurig, aan te raden

Erg goed

Kast Besteld via internet, netjes via mail aflever tijd en datum ontvangen en ze waren er ook echt. Erg vriendelijke chauffeur.

Mooie wandkast voor een mooie prijs

Kwalitatief goede wandkast ontvangen, makkelijk in elkaar te zetten. Wel even geduld nodig voor het geleverd wordt.

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit en op tijd geleverd! Ik ben echt tevreden

Prijs kwaliteit goed

Ik zocht een bepaalde maat kast. En heb deze bij stylemeubelen gevonden. Levertijd was wel behoorlijk lang. Maar prima kast voor prima prijs.

Mooie producten Snelle levering Super

Snrlle levering en tevreden van mijn aankoop

Afspraak goed nakomen en goede service en opteid geleverd

Goede service en geleverd zoals afgesproken

Goede kwaliteit

Al paar meubels gekocht en ben zeer tevreden over service en kwaliteit.

Het enige nadeel is dat de instructies op de doos staan en niet op een apart blaadje.

Top kwaliteit

Wij hadden de gehele karat set gekocht via hun. Tv meubel, salontafel, eettafel, dressoir en vitrine kast. En ja het is een dure set maar wat een top kwaliteit!! Ook de service van stylemeubels was erg goed. In het begin lieten ze wat lang op zich wachten maar dat verliep snel goed. Daarom ook een 9,5!

alles volgens verwachting

goede service, goed prijs, goed product

Super service

2 maal bed besteld. Ondanks Corona en vertraging bij 1 ste bed netjes geleverd en op de hoogte gehouden. Eerlijk en weten waar je aan toe bent. Ook al duurde het langer dan gebruikelijk maar door contact was dat geen probleem. Groet familie Frijns

Prima service en aflevering

Snelle levering en goede service

Vanaf het begin met bestellen van de artikelen is alles goef verlopen. Goede communicatie gehad super vriendelijk geholpen.

Scharnieren niet sterk genoeg voor de kast

Mooie kast, best goed in elkaar te zetten, draaide goed maar na een paar dagen werd t minder en uiteindelijk liep hij vast, ik heb nu nieuwe (extra) scharnieren gekocht om hem te verstevigen, hoop dat sat werkt!

Nette afhandeling evt klachten

Na bestelling de order ontvangen. Bij openen bleek een beschadiging aanwezig te zijn. Enkele foto's gemaakt en gelukkig een snelle vervanging van het beschadigde gedeelte. Tevreden over de afwikkeling.

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.