Mijn aankoop verliep zeer vlot ! Prima meubel (=schoenenkast) en het ziet er ook mooi uit. Het is ook leuk meegenomen dat je er een zitkussen kan bij aankopen : zo zit nog gemakkelijk tijdens het aandoen van je schoenen. Prima aankoop ! AANRADER !!

Makkelijk en snel

Bestelling en levering ging snel. In elkaar zetten ook.

Mooi meubilair

Netjes geleverd. Mooi kwaliteit! Bedankt!

Supermooi

Ben heel content, vind het supermooi. Voor deze prijs, super.

Prima service en kwaliteit

Een mooi stylmeubel van goede kwaliteit.

Hallo.ik zal me beoordeling geven.ik heb een eettafel salontafel en kast gekocht complete set ik moet zeggen kwa levering kon het wat beter ik heb geen 6weken maar 9weken gewacht maar ik heb het en ik ben echt super blij mee iedereen die hier binnen kom vin het prachtig en vraag ook waar ik het heb gekocht en dat vertel ik dus wie weet hebben jullie ook nieuwe klanten namens mij derbij gehad hihi.vriedelijke groet S.reitsma

Goede prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit en een correcte prijs.

Prima site.

Accurate en tijdige levering

Toewijding aan levertijden

Ik vond de productbeschrijving leuk, alles was duidelijk en op tijd geleverd.

Goede kwaliteit

Goed en mooi materiaal en snelle levering.

GOEDE KWALITEIT

de kwaliteit van de meubels vinden wij uistekend,spijting dat de leveringstijd niet gerespecteerd word. spijtig dat de de stukken van de meubels niet genumerd zijn maar voort is het ok

Het enige minpunt dat ik heb is dat de uitleg op de doos zelf staat en niet op een apart blaadje. Verder was het prima.

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen en wij zijn heel blij met onze Tv-meubel Bristol.

100% tevreden!

Alleen bij StyleMeubels vond ik DE ladekast die ik in gedachten had. Bestellen ging vlot en levering ook. Ik ben een tevreden klant.

Correcte prijs en vlotte levering

Het was prima voor elkaar

Het was prima verpakt en alles was prima in elkaar te zetten top

Gewoon goed

Snelle levering kwaliteit naar gelang de prijsklasse .

Perfecti product

Een uitstekend product en goede kwaliteit. In elkaar zetten kostcwat tijd, maar het is goed te maken doen, zeker voor onhandig handen zoals de mijne. een mooie uitstraling in woonkamer Snelle levering

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Kast besteld. Netjes geleverd Zeer mooie kast

Goeie verhouding tussen prijs en kwaliteit

Het bureau heeft een goeie kwaliteit en mooie kleur. Voor z’n prijs kan het nergens beter vinden. Aanrader

Goed geregeld.

Bestelling via website was makkelijke, bezorging goed en in elkaar zetten ging prima

Mooie en kwalitatieve meubels.

Heb heel mooie vitrinekast kast gekocht welke niet alleen mooi is maar ook van goed kwaliteit is.

Prima levering, was wachten waard

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs

Wij hebben bedden en nachtkastjes bestelden. Ee was makkelijk in elkaar te krijgen en ziet er heel mooi uit!

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.