Mooi maar arbeidsintensief

Prachtige kast. Een paar veranderingen zouden het monteerwerk wel kunnen vergemakkelijken, zoals indicaties waar de nagels moeten komen op de achterwand. Het schuiven van de deurtjes loopt helaas niet overal even vlot.

prima service, wel lange duur uiteindelijke levering

ik heb diverse spullen besteld bij Style Meubels. dat doe je niet als je ontevreden bent. kwalitatief prima, evenals het prijssegment. levering laat wel lang op zich wachten. Waarschijnlijk omdat iets dat besteld wordt nooit op voorraad ligt. Maar dat beetje geduld heb ik er wel voor over.

HEEL GOED

SNELLE LEVERING EN GOED VERPAKT

Mooie producten

Alles na wens mooie meubels ben er blij mee

Goede levering

Zoals het hoort top

De tafel is mooi en stevig. Zeer tevreden

Mooie tafel en super flexibel

Wij hebben een super mooie eettafel besteld alleen door foutje van mijzelf had ik het verkeerde adres ingevuld en na 1 telefoontje werd het direct opgelost. De tafel werd keurig op het aangegeven tijdstip gebracht. Echt een aanrader om via StyleMeubels te bestellen.

Super service!

Mede doordat Corona alles plat legde was de eerste levering later. Toonde begrip en zodra nieuws was zouden we gebeld worden. Komen na wat ze beloven top gewoon. Tweede bestelling geplaatst die was zelfs eerder dan verwacht dat het geleverd kon worden. Gewoon top!

Super tevreden zowel met de bestelling en het bezorgen op de aangegeven datum en tijdstip

De kast was niet compleet

Er ontbraken deuvels. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of ze deze wilden nasturen, maar ik heb ze nooit ontvangen.

Mijn kast was prima op tijd bezorgd en zag er goed uit. Uitleg die er bij zat was duidelijk dus het inelkaar zetten lukte prima! Conclusie: we zijn er blij mee, prijs was oke!

Goede kwaliteit en duidelijke aanwijzingen voor de montage.

Dit halmeubel staat heel mooi. Het heeft een kapstok, 2 lades voor schoenen en een laatje voor bv sleutels. Ik heb de houtkleur besteld, hele warme kleur.

Super fijne eetkamer stoelen.

2 eetkamer stoelen besteld, gekregen binnen de maand, perfekt verpakking en levering en...de stoelen zijn precies wat ik verwachte, de kleur, model en komfort....ik ben tevreden en zou zo vlug mogelijk 2 fluweel zetels voor mijn renoveerde salon bestellen. Dank U.

Beautiful table for a good price! love it!

Delivery took a bit long but these are difficult times. I love the table it is good quality and delivered well packed. thank you, i will buy again with you.

Alles netjes geleverd kast is perfect voor ons met grote dank

Helemaal geweldig!

Voor het eerst bij jullie besteld, tussendoor nog een paar dingetjes gevraagd. Goede medewerking gehad, alles volgens afspraak. De eettafel was heel goed verpakt en makkelijk in in elkaar te zetten.

Kwaliteitsmeubel met snelle levering

Schoenenkast met spiegel besteld. Mooi zwaar meubel, makkelijk te monteren. Snel geleverd

Ik ben er super blij mee. Snelle levering. Uitstekend communicatie.

Ondanks foutje goede service

We hadden een eettafel besteld en na 8 weken levertijd was hij er. Helaas zaten er verkeerde poten bij. Na een telefoontje bleek iemand anders onze poten te hebben gekregen en wij die van hun. Stylemeubels had dit heel goed opgelost door ons en die andere mensen een retourlabel toe te sturen die aan onze adressen waren geadresseerd en de volgende dag hadden wij de poten. Dus goed opgelost Fijne tafel en goede service

Mooi product, netjes geleverd

Fraaie kast, goed afgewerkt met prima prijs-kwaliteit verhouding

Mooie meubels, kwalitatief fantastisch, goed verpakt, geweldige service. Topteam. Dank je

Bedankt je voor goede kwalitijt! MvG Elena

They are reliable and fast responding

Everything went smooth and could be able to communicate well. Thanks.

Goede kwaliteit van artikel

Nette service en goede producten

Alles ip tijd binnen. Continu update gehad van de status. Dochter helemaal blij!

Innsbruckweg 194

3047 AH Rotterdam

010 236 11 63

Over StyleMeubels.nl

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.