vreselijk!
Dit is één gigantische ergernis geweest. Heel lange levertermijnen, maar toen we het pakket eindelijk in huis hadden, begon het pas. Het assembleren is een ramp. 1 moeilijk leesbaar papiertje met onduidelijke tekeningen. het aantal vijzen die hierop vermeld stonden kwamen niet overeen met wat we ontvingen. het is nodig dat je zelf al 1 en ander in huis hebt om deze kast in elkaar te krijgen. Maar dat is niet het grootste probleem. De spiegeldeur is gewoon véél te zwaar voor de lullige scharnieren die zijn meegeleverd. Hoe zeer je ook bijregelt, ze houden het gewoon niet. Dus de deur sleept, maakt krassen, en is haast niet open en dicht te krijgen. Wij mijden dus de kast te moeten openen. We kopen vaak ook ikea meubelen, dus zijn het gewend zelf kasten in elkaar te steken, en dat gaat telkens erg vlot. Hier hebben we 5 uur aan zitten knoeien om het dan nog niet goed te krijgen. En dat ligt absoluut niet aan ons, het is gewoon allemaal materiaal van erbarmelijke kwaliteit waarmee je niet aan de slag kan. Een hoop geknoei en frustratie voor iets dat eigenlijk al van in den beginne onbruikbaar is omdat het zo'n rommel is. Wij hebben dik spijt van deze aankoop, maar toen we dit aankaarten kwam er geen reactie meer uiteraard. Volgende keer gewoon terug ikea: veel goedkopere én -vreemd om te zeggen maar- veel betere kwaliteit!